Johnson's Baby Boze Johnson's Baby Bedtime Saç Ve Vücut Şampuanı 500 Ml

189,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Johnson's Baby Boze Johnson's Baby Bedtime Saç Ve Vücut Şampuanı 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SezenShopping Satıcı Ünvanı: SEZEN NALBANT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6280372615
    Bu ürün SezenShopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Johnson's Baby B0Z322695 BOZE Johnson's Baby Bedtime Saç ve Vücut Şampuanı 500 ml Johnson's Baby Bedtime Saç ve Vücut Şampuanı 500 ml Özellikleri
  • Johnsons Baby Bedtime Şampuan 500 ml ile tanışın! Bebekleri seviyoruz. İyi bir gece uykusunun yararlarının farkındayız. Bu sebeple, bebeğinizin gece daha rahat uyumasını sağlayan klinik olarak kanıtlanmış bir program geliştirilmiştir. Yatmadan önce, Johnson s Bedtime şampuanını kullanarak bebeğinize ılık bir banyo yaptırın, ardından rahatlatıcı NaturalCalm aroması içeren Johnson s Bedtime losyon veya Johnson s Bedtime yağ ile cildine hafifçe masaj yapın. Johnson S Baby 100 yılı aşkın süredir annelerin güvendiği marka. 500 ml lik şişelerde mevcuttur. 3 adımdan oluşan klinik olarak kanıtlanmış Johnson s uyku rutini 7 ay ve üzeri bebeklerde 1 hafta ve üzeri kullanımda test edilmiştir. Uyarı: Boğulma tehlikesi yaratabilecek küçük parçalar içerir. Yetişkin gözetiminde olmayan çocukların erişemeyeceği bir yerde bulundurun. Kalite mührü açılmış ürünleri kullanmayın. Bileşenleri: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Polyquaternium-10, Propylene Glycol, Lactic acid, Glucose, Sodium Chloride, Polysorbate 20, PEG-150 Distearate, PEG-80 Sorbitan Laurate, Sodium Benzoate, Parfum Nasıl ve Ne Zaman Kullanmalısınız: Bebeğinizin saçını ıslatın. Elinize az miktarda şampuanı dökün, saçına nazikçe uygulayın ve durulayın. Bebeğinizin Cilt Bakımı Çok Daha Fazlası Anlamına Gelebilir: Johnson S 3-Adımlı Rutinin bir parçası olan uyku zamanı ürün serisi ile, uykuya hazırlanmak artık Çok Daha Fazlası anlamına geliyor. Tanıdık uyku öncesi kokumuz, bebeğinize artık dinlenme vakti geldiğini hatırlatır ve parfümlü bir banyo ürün ile banyo yapan bebeklerin uykudan önce %25 oranında daha az ağladığı gösterilmiştir. Siz bebeğinizi yıkarken ve losyon ile masaj yaparken ona hissettirdiğiniz nazik dokunuşunuzla birleşen bu koku, aranızdaki bağı güçlendirir ve bebeğinizin fizyolojik, bilişsel, duygusal ve sosyal gelişimine katkıda bulunur." Saat 13:00 'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir.

Ürün Özellikleri

  • Boy 200 - 500 ML
Geri Bildirim Ver