Johnson's Morning Dew bebek Kolonyasi 200 ml

59,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
151,90 TL119,90 TL
Kurumsal Fatura
151,94 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Johnson's Morning Dew bebek Kolonyasi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saldoscare Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Saldoscare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yumuşaklığı Klinik Olarak Kanıtlanmış JOHNSON's Morning Dew Kolonya, bebeklerin narin cildi için özel olarak tasarlanmıştır. Saf ve ferah okyanus esintileri içeren JOHNSON’S Morning Dew Kolonya, bebeğiniz için uzun süreli bir ferahlık sağlar ve bebeğinizin cildinde ferah ve temiz bir koku bırakır. JOHNSON’S bebek bakım ürünleri. 125 yılı aşkın süredir annelerin güvendiği marka! Features & Benefits: • Yumuşaklığı klinik olarak kanıtlanmıştır • Narin bebek cildi için özel olarak tasarlanmıştır • Uzun süreli ferahlık için okyanus esintileri içeren koku • Çocuk doktorları ve dermatologlar tarafından test edilmiştir About the brand: JOHNSON'S olarak, konu bebeğiniz için en iyisi olduğunda, çıtayı yükseltmekten hiç vazgeçmedik ve tüm sektör araştırmalarının %90'ında sağlıklı bebek cildini anlamaya odaklandık. Dünyanın dört bir yanındaki anne ve babaları dinletin ve yeni bir nazik standartları belirlemek için, ürünlerimizi içten dışa yeniden yarattık. Ürünlerimizi, vaatlerimizi ve ambalaj tasarımımızı şekillendirmemize ve geliştirmemize yardımcı olması için toplam 26,000 tüketiciyi dinledik. JOHNSON’S ürünleri doğal kaynaklı, paraben, sülfat, boya ve ftalat içermeyen, pH seviyesi dengeli ve hipoalerjenik ürünlerdir. Bu sonuçlar, temel misyonumuzu yansıtmaktadır
  • yani bebeklerin sağlıkla büyüyüp geliştiği bir dünya yaratmak. Yenilenen formülleri ile bebek ürünlerimiz sadece cildi temizlemek ve nemlendirmekle kalmaz, her yaş ve evrede, bakım anlarını bebeğin anne ve babasıyla olan bağını güçlendirecek fırsatlara dönüştürür. JOHNSON’s ile iyiliği seç! How to use: Bebeğinizin boyun, kulak arkası ve ön kolları gibi bölgelere nazikçe uygulayınız. Ayrıca, özellikle küçük bebeklerde, saç fırçasına dökülerek saçlara veya giysilere uygulanabilir. Safety warnings: Sadece harici kullanım içindir. Göz bölgesinden kaçının. Tahriş olmuş cilde uygulamayın. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Isı ve ışık kaynaklarından uzak tutun.
Geri Bildirim Ver