Johnson's Bebek Yaği Normal 300 ml

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
124,80 TL
Kurumsal Fatura
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Johnson's Bebek Yaği Normal 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendHepsi Satıcı Ünvanı: FATMA DENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620228238
    Bu ürün TrendHepsi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Johnson's® Bebek Yağı Hipoalerjeniktir.*Dermatolog tarafından test edilmiştir. •Boya içermez. •Yumuşaklığı Klinik Olarak Kanıtlanmış formülümüz, bebeklerin narin cildi için özel olarak tasarlanmıştır.Narin cildi nemlendirir ve kurumaya karşı korur. •Bebeğinize masaj yapmak için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver

Johnson's Normal Bebek Yağ 300 ml

Bebekler konuşamadıkları için pek çok sıkıntılarını dile getiremezler. Acıktıklarında, gaz çıkarmak istediklerinde veya rahatsız istediklerinde ebeveynlerin bunu anlaması bazen zor olabilir. Ek olarak tüm gün yatay pozisyonda yer almak da bebekleri rahatsız edebilir. Bu nedenle bebeklere masaj yaparak onları rahatlamak oldukça önem taşımaktadır. Bebeklere masaj yaparken onları rahatlatmak adına kullanılan yağların bebek cildine karşı herhangi bir zararlı madde içermemesi gerekmektedir. Johnson’s bebek yağı bu ürün kategorisinde oldukça başarılıdır.

 
  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • Hipoalerjenik
  • Yenidoğan bebekler için özel tasarım

Johnson's Normal Bebek Yağ Özellikleri

Johnson's Normal Bebek Yağ Özellikleri

Ebeveynlerin bebek doğduktan onlarla bağ kurmaları oldukça önem taşır. Bağ oluşturmanın bir yolu ise fiziksel temastır. Bebeğinize dokunarak onunla bağ geliştirebilirsiniz. Bebek yağı, ıslak ciltte sıradan bir losyonun kuru ciltte hapsedebileceğinden 10 kat daha fazla nem hapsederek cildi pürüzsüz hale getirir. Dermatolojik olarak test edilen Johnson’s normal bebek yağ ürünü tüm cilt tipleri için uygun olmakla birlikte herhangi bir ciltte tahriş oluşturmadığı belirtilmektedir. Ürün 300 ml olarak kullanıcılarının karşısına çıkmakla birlikte uzun süreli bir kullanım vaat eder. Aynı zamanda Johnsons marka olan bu bebek yağı sadece bebekler değil yetişkinler de kullanabilir. Eğer oldukça hassas olan bir cilde sahipseniz ve pek ürüne alerjiniz bulunuyorsa masaj yağı olarak bu ürünü kullanabilirsiniz. Çünkü Johnson’s bebek yağı pek çok dermatolojik testten geçerek hipoalerjenik olduğunu kanıtlamış bir üründür. Eğer cildiniz kuruysa ve hassassa nemlendirmek için de bebek yağı kullanabilirsiniz.

 

Johnson's Normal Bebek Yağ Kullanımı

Johnson's Normal Bebek Yağ Kullanımı

Bebeklerin hassas ciltleri için özel üretilmiş olan formülüyle kullanıcılarının karşısına çıkan ürün cildi tamamen pürüzsüz bırakarak nemi cilde hapseder. 10 saat ciltte nemi hapsetme özelliğiyle cilde ihtiyacı olan nemi kazandırır. Yumuşak ve pürüzsüz cilt elde edersiniz. Paraben içermemesi nedeniyle sağlığa zararı bulunmadığı belirtilen ürün hem bebeklerde hem de yetişkinlerde kullanıma uygundur. Aynı zamanda alkol içermediği belirtilen bu ürün boya da içermez. Bu sayede yenidoğan bebeklerin kullanımı için oldukça uygun denilebilecek ürünlerden biridir. Johnson's Bebek Yağı 300 ml içeriği ile uzun süreli kullanımda da çabuk bitmeyen bir ürün olarak oldukça ekonomik olabilir. Johnson's Normal Bebek Yağ yorumları incelendiğinde ürünün hem bebekler ve çocuklar üzerinde hem de yetişkinlerin üzerinde kullanıldığı görülmektedir. Hassas cilt tipleri için özel üretilmiş formülüyle kullanıcılarının karşısına çıkan ürün pek çok dermatolojik testten geçerek alerjen madde içermemesiyle bilinmektedir.

 

Johnson's Normal Bebek Yağ Yorumları ve Fiyatları

Johnson's Normal Bebek Yağ Yorumları ve Fiyatları

Bebeğinize masaj yaparak onunla bağ kurabileceğiniz bir aktivite gerçekleştirmek ebeveynler için de oldukça faydalı olacaktır. Tek kullanım alanının bebek olmadığı bebek masaj yağları aynı zamanda yetişkinlerde de hassas ciltler üzerinde nemi hapsetmek için de kullanılabilir. Bebeğinizle gerçekleştireceğiniz masaj eylemi ebeveyn olarak sizin de bebeğinizle bağ kurmanızı sağlar. Johnson's Normal Bebek Yağ fiyatı pek çok farklı etken göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır. Öncelikle Johnson markası dünya üzerinde bilinirliği oldukça yüksek olan ve sağlığa zararlı ürün içermemesiyle bilinen bir marka olduğu için ürün fiyat sınıflandırması da buna göre yapılmaktadır. Bebek yağının yorumları incelendiğinde ürünü daha önceden satın almış kullanıcıların deneyimlerine göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürünün ciltte tahriş etkisi bırakmaması sebebiyle sık tercih edilenler arasına girdiği belirtilmektedir. Ürünün fiyatı ve detaylı açıklamalarına Trendyol’dan erişim sağlayabilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini hemen hızlı bir şekilde tek tıkla oluşturarak ürüne sahip olabilirsiniz.