Johnson's Baby Johnsons Bebek Şampuanı 750 ml

119,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
144,90 TL
Kurumsal Fatura
149,99 TL
Kurumsal Fatura
169,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Johnson's Baby Johnsons Bebek Şampuanı 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ustaoğlu Satıcı Ünvanı: USTAOĞLU İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0896101211800001 Vergi Kimlik Numarası: 8961012118
    Bu ürün Ustaoğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebeklerin cildinin en hassas olduğu dönem yeni doğdukları dönemdir. Bu nedenle, 125 yıldır formüllerimizi mükemmelleştirmek için çalışıyoruz. En yumuşak formülümüz olan Johnson’s Bebek Şampuanımız, bebeğinizin ince telli saçlarını ve narin saç derisini nazikçe temizlemek için özel olarak tasarlanmıştır. Hızla köpürür, kolayca durulanır ve bebeğinizin saçlarının yumuşak, parlak, kolay şekil alır ve temiz olmasını sağlar. Bebeklerin gözleri için saf su kadar yumuşak olan Gerçek Göz Yakmayan formülümüz ile, JOHNSON'S Bebek Şampuan hipolarjeniktir, pH dengelidir ve hem çocukların ve yetişkinlerin kullanımı için uygundur. JOHNSON’S bebek bakım ürünleri. 125 yılı aşkın süredir annelerin güvendiği marka!• GERÇEK GÖZ YAKMAYAN formül, gözler için saf su kadar yumuşaktır • Boya, paraben, ftalat, sülfat ve alkol içermez. • İnce saçları ve narin saç derisini nazikçe temizler • Bebeğinizin saçlarının yumuşak, parlak, kolay şekil alır ve temiz görünmesini sağlar. • Hipoalerjeniktir ve pH seviyesi cilt ile uyumludur • Çocuk doktorları ve dermatologlar tarafından test edilmiştir JOHNSON'S olarak, konu bebeğiniz için en iyisi olduğunda, çıtayı yükseltmekten hiç vazgeçmedik ve tüm sektör araştırmalarının %90'ında sağlıklı bebek cildini anlamaya odaklandık. Dünyanın dört bir yanındaki anne ve babaları dinletin ve yeni bir nazik standartları belirlemek için, ürünlerimizi içten dışa yeniden yarattık. Ürünlerimizi, vaatlerimizi ve ambalaj tasarımımızı şekillendirmemize ve geliştirmemize yardımcı olması için toplam 26,000 tüketiciyi dinledik. JOHNSON’S ürünleri doğal kaynaklı, paraben, sülfat, boya ve ftalat içermeyen, pH seviyesi dengeli ve hipoalerjenik ürünlerdir. Bu sonuçlar, temel misyonumuzu yansıtmaktadır
  • yani bebeklerin sağlıkla büyüyüp geliştiği bir dünya yaratmak. Yenilenen formülleri ile bebek ürünlerimiz sadece cildi temizlemek ve nemlendirmekle kalmaz, her yaş ve evrede, bakım anlarını bebeğin anne ve babasıyla olan bağını güçlendirecek fırsatlara dönüştürür. JOHNSON’s ile iyiliği seç!Bebeğinizin saçını ıslatın, elinize küçük bir miktar şampuan dökün, saçı nazikçe köpürtün, durulayın ve bebeğinize sarılın. En iyi sonucu alma için, bir JOHNSON’S Saç Kremi ile birlikte kullanın.Sadece harici kullanım içindir. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Güneş ışığından uzakta tutun.

Ürün Özellikleri

  • Boy 750 ML
Geri Bildirim Ver