Joie Serina 2 İn 1 Ana Kucağı

8.979 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.979 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.500 TL

Ürün Bilgileri

Joie Serina 2 İn 1 Ana Kucağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MNBHOME Satıcı Ünvanı: MUHAMMED MUSTAFA ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0880483653
    Bu ürün MNBHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: Sallanan beşik ve portatif ana kucağı Tek noktadan bağlantılı taşıyıcı 2 yönde sallanabilme öne- arkaya ve sağa-sola 6 kademeli sallanma hızı 3 kademeli yatış açısı 2 kademeli titreşim 5 adet klasik müzik ve 5 adet doğa sesleri Yumuşak 4 kademeli gece ışığı Çıkabilen, yıkanabilen, pelüş vücut ve kafa desteği Çıkabilen, yıkanabilen oturma pedi 2 adet oyuncağa sahip oyuncak barı Adaptör ve pille çalışma özelliği Yumuşak 5 nokta emniyet kemeri Oeko-tex sertifikalı kumaş Ürün ölçüleri: 91,44 x 72,39 x 81,28 cm. Ürün ağırlığı: 8,6 kg Doğumdan itibaren 9 kg’a kadar kullanılabilir Test sertifikaları: EN12790:2009 ve EN16232:2013

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sallanır
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Pembe
  • Yaş 0 - 3 Yaş
Geri Bildirim Ver

Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı

Joie Serina 2 in 1 ana kucağı bebeğinizin rahatı ve konforu düşünülerek ortaya çıkmış bir üründür. Evinizde gündelik işlerinizi yaparken bebeğinizin ağlamaması ve keyifli vakit geçirmesi önemlidir. Sallanan yapısıyla dikkat çeken ana kucağında bebeğiniz çok rahat edecektir. Kaydırmalı ve dönen bebek salıncağı adeta portatif sallanan koltuk görevini görmektedir. Hem ana kucağı hem de sallanan beşik olarak ürünü değerlendirebilirsiniz. Böylelikle tek bir ürünle bebeğinizin birçok aktivite yapmasını sağlayacaksınız.

 
  • Kolay taşınabilir
  • Beşik görevi görür
  • Kademeli

Joie Serina 2 In 1 Ana Kucağı Özellikleri

Joie Serina 2 In 1 Ana Kucağı Özellikleri

JOI-W1306ABDNM ürününü döner taşıma kolu sayesinde kolaylıkla ev içinde farklı odalara götürebilirsiniz. Hatta misafirliğe giderken de yanınıza alabilirsiniz. Böylelikle gittiğiniz yerlerde rahat edeceksiniz. 6 kademeden oluşan sallanma hızı bulunmaktadır. Bebeğinizi yatırmak isterseniz 3 kademeli yatış açısını kullanabilirsiniz. Bebeğiniz etrafa bakınırken oturur hale getirebilir, mama yerken biraz yatırabilir uyurken de tam yatırabilirsiniz. Ürünün özellikleri arasında 2 kademeden oluşan titreşim ayarının olduğu görülür. Bu durum onları uyutmada kolaylık sağlamaktadır. Bebeklerin uyuması oldukça zordur. Az ya da çok olan titreşim ayarları ile bebeğinizi kolaylıkla uyutabilir ve rahat bir şekilde uyumasını sağlarsınız. Ürün adaptör ve pille çalışmaktadır. Bebeklerinin konforunu düşünen ebeveynler ana kucağını alarak onun huzurlu olmasını sağlayabilir. Böylelikle sizler de mutlu olursunuz. Yenidoğan bebeğiniz 3 yaşına kadar ürünü kullanabilecektir. Güzel rengi, sağlam mekanizması ve işlevsel yapısıyla tercih edilen ve rağbet gören bir üründür. Joie Serina 2 İn 1 Ana Kucağı kullananlar da üründen memnuniyetlerini dile getirirler.

 

Joie Serina 2 In 1 Ana Kucağı Kullanımı ve Yorumları

Joie Serina 2 In 1 Ana Kucağı Kullanımı ve Yorumları

Joie Serina 2 in 1 ana kucağı kullanımı kolaydır. Kullanmasını hemen öğrenecek ve sonra da vazgeçemeyeceksiniz. Bebeğiniz uyuduğunda ya da uyanıkken ona müzik bile dinletebilirsiniz. Çünkü üründe 5 adet klasik müzik ve 5 adet doğa sesleri bulunur. Böylelikle bebeğiniz keyifli zamanlar da geçirmiş olur. Bebeklerin oyuncaklara karşı ilgisi oldukça fazladır. Oyuncakla oynamak onların görsel zekalarını artırdığı gibi el ve vücut hareketlerine de fayda sağlar. Ana kucağında 2 adet oyuncak bulunur. Böylelikle uyanık olduklarında bebeğiniz eğlenceli vakitler geçirir. Ana kucağının üst tarafında bulunan gece ışığı aynı zamanda gece lambası görevi görmektedir. Bebeğiniz uyurken onu rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Joie Serina 2 in 1 ana kucağı yorumları incelendiğinde ürünün kalitesinden, işlevsel olduğundan, bebeğe konforu sunduğundan bahsedilir. Ayrıca rengi ve kumaş kalitesi de yorumlarda dile getirilmektedir. Eğer evinizde günlük rutin işlerinizi yapmak için belli zamana ihtiyacınız varsa, bu ürün sizlere büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

 

Joie Serina Ana Kucağı Fiyatı

Joie Serina Ana Kucağı Fiyatı

Joie Serina 2 in 1 ana kucağının kaliteli, pamuktan üretilmiş kumaşı ve minderi bulunmaktadır. Bebeği terletmeyen ve üşütmeyen kumaş yapısıyla dikkat çekmektedir. Mindere sıvı döküldüğünde ya da kirlendiğinde yıkayabilirsiniz. Oldukça kolay bir kullanımı kişilere sunmaktadır. Ana kucağının sallanıyor olması, döner taşıma kolunun bulunması, farklı açılarda yatış açısının olması, oyuncakları ile bebeğinizi eğlendirmesi, kolay taşınabilir bir yapıda olması ürünün artıları içinde bulunmaktadır. O yüzden de birçok anne babanın tercihleri arasındadır. Ürünü anne ve baba adayları sıklıkla tercih derken yakınlarınızın bebeği için de alarak hediye edebilirsiniz. Oldukça fonksiyonel olan bu ürünün fiyatı da merak edilir. Joie Serina 2 in 1 ana kucağı fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte yer almaktadır. Dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.