Jovi 5X20 Ml Krem Yüz Boyası - Kırmızı /

2.125 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jovi 5X20 Ml Krem Yüz Boyası - Kırmızı /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZBEK SPOR MALZEMELERİ Satıcı Ünvanı: ÖZBEK SPOR MALZEMELERİ İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0667004558500017 Vergi Kimlik Numarası: 6670045585
    Bu ürün ÖZBEK SPOR MALZEMELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jovi 177-05 Kırmızı 20 ml Kutu Krem Yüz Boyası - 5 AdetJOVI krem yüz boyasını suya ihtiyaç duymadan parmak, sünger veya boya fırçası ile uygulamak çok kolaydır.Mükemmel kapsama kapasitesi, mükemmel kalite ve pürüzsüz bir dokuya sahiptir.3 yaş ve üstü çocuklar için uygundur ve yeni renkler yaratmak için birlikte karıştırılabilir.Yağlı bir duygu bırakmadan hızla kurur.Paraben içermez ve ana alerjen içermez.Kullanma avantajları: Yumuşaktır.Isıya dayanıklıdır.Kozmetik pigmentler, cilt için idealdir.Yeni tonlar elde etmek için renkler karıştırılabilir.Parlak, kaliteli renkler.Yüksek kaplama gücü.Yağ bazlı makyaj.Islak bir havlu veya su ve sabun kullanarak kolayca yıkanabilir.Dermatolojik olarak test edilmiş ve paraben içermez.Uygulama Teknikleri: 1. Işıktan karanlığaDaha açık renkler ile başlamanızı ve koyu tonları eklemeye devam etmenizi öneririz. Koyu bir baz tabakası kullanıyorsanız, açık renkleri uygulamak istediğiniz alanları doldurmamaya dikkat edin.2. ParıltıFantezi veya şenlikli motifler, yıldızlarla veya makyajlarla oluşturulan robotlar, parıltılı alanlarla zenginleştirildiğinde daha da göz alıcı hale gelir. Parlaklık, yerinde kaldığından emin olmak için makyaj hala ıslak olduğunda uygulanmalıdır.Yıkama Yöntemleri: Kıyafetler:  Ön yıkama yapılmadan orta yıkama devresinde 40ºC'de. Yüksek seviyelerde tenso aktif maddeler içeren sabun kullanılması önerilmez.Mobilya:  Alkole batırılmış bir bezle temizleyin.Cilt:  Selüloz kağıdı ile kalın bir makyaj tabakasını çıkarın ve ardından sabun, su veya makyaj temizleyici ile temizleyin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver