Joy and Toys Doğal Yosun Çim Kaya Yosunu Gerçek Bitki Solmaz Bozulmaz Teraryum 30-20 Cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
47,50 TL

Ürün Bilgileri

Joy and Toys Doğal Yosun Çim Kaya Yosunu Gerçek Bitki Solmaz Bozulmaz Teraryum 30-20 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bi Kaktüs Dünyası Satıcı Ünvanı: AYÇA GÜLÜMSER MAZMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440180351
    Bu ürün Bi Kaktüs Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal Yosun Çim Kaya Yosunu Gerçek Bitki Solmaz Bozulmaz Teraryum 30-20 Cm Kara yosunları, özellikle nemli ve gölgeli ortamlarda yaşayan bitkisel organizmalardır. "Bryophyta" adıyla da bilinirler ve kara bitkileri arasında bir gruptur. Bu bitkiler, su kaynaklarından ve nemden beslenir ve genellikle sucul bitkilerle ilişkilendirilen ilkel yapıya sahiptirler. Kara yosunlarının önemli özellikleri şunlardır: Yaprak yapısı: Kara yosunları, basit yapraklara sahip olup, genellikle suda emilimi sağlayan hücrelere sahiptirler.
  • Gövde yapıları: Gövdeleri çok karmaşık olmayan yapıya sahiptir ve genellikle ince ve yumuşaktır.
  • Kök yapısı: Kara yosunlarının kökleri, gerçek kökler değildir. Rhizoid olarak adlandırılan uzantılardır ve topraktan su ve mineral emilimi konusunda sınırlı bir işleve sahiptirler.
  • Üreme: Kara yosunları, genellikle sporlar ve gametlerle ürerler. Sporlar, yeni bitkilerin yetişmesine ve dağılmasına yardımcı olur.
  • Kara yosunları ekosistemler için önemlidir çünkü toprak oluşumuna katkıda bulunabilir, erozyonu azaltabilir ve su döngüsüne etkisi vardır. Aynı zamanda bazı canlı organizmalar için yaşam alanı ve besin kaynağıdır.
Geri Bildirim Ver

Joy And Toys Doğal Yosun Çim Kaya Yosunu Gerçek Bitki Solmaz Bozulmaz Teraryum 0034

Kullanıldığı alana estetik şıklık katan canlı görünümlü bitki tasarımları, ev ve iş yeri dekorasyonunda sıklıkla tercih edilir. Günlük bakımı kolay olan ve sürekli sulama gerektirmeyen canlı görünüme sahip dekoratif bitkiler, kullanım avantajları ile ön plana çıkar. Toprak ve akvaryum anlamına gelen iki kelimenin birleşiminden türetilen teraryum, minyatür bir bahçe olarak düşünülebilir. Bu bahçeyi oluşturmak için çeşitli malzemelere ihtiyaç duyulur. Toprak akvaryumu olarak da tanımlanan mini ekosistemin önemli unsurlarından biri taban bitkisidir. Joy and Toys doğal yosun çim kaya yosunu gerçek bitki solmaz bozulmaz teraryum malzemesi ile cam fanusun tabanında kullanılır. Minyatür bahçe görünümü elde etmek için gerekli olan bu ürün gerçek doğal kaya yosunundan oluşur. Siz de bu ürünü dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz.

  • Kuru ve ıslak kullanım
  • Gerçek doğal kaya yosunu
  • Teraryum yeşil çim halısı

Dekoratif Joy And Toys Doğal Çim Kaya Yosunu

Dekoratif Joy And Toys Doğal Çim Kaya Yosunu

Kapalı ve açık sistem olmak üzere ikiye ayrılan teraryum modellerinin ikisinde de çim görünümü yer alır. Bu görünümü sağlamak için kaliteli doğal yosunlar tercih edilir. Birbirinden farklı modelde ekosistemler oluşturmak için ihtiyaç duyulan bir ürün olan bu Joys and Toys doğal çim halısı, sahip olduğu işlevsel özellikler ile ön plana çıkar. Kuru ve ıslak kullanım imkanı sunan ürün, dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Her iki kullanımda da renk ve yapısında bozulma meydana gelmeyen ürün, uzun süre aynı doğallığı ile kalır. Teraryum modelleri; sade, minimalist veya büyük, gösterişli olarak tasarlanabilir. Teraryum modellerinin taban bitkisi olarak sıklıkla tercih edilen kaya yosunu çim görünümü ile küçük bir bahçe oluşturulmasına yardımcı olur. Odanın dekorasyonuna göre istenilen boyutlarda ve şekillerde tasarlanan modellerle ortama dekoratif bir şıklık katabilirsiniz.

Joy And Toys Doğal Teraryum Çim Kaya Yosunu Özellikleri

Joy And Toys Doğal Teraryum Çim Kaya Yosunu Özellikleri

Canlı bitkiler ile oluşturulan teraryum modellerinde kullanılan malzemelerin kalitesi oldukça önemlidir. Kaliteli ve dayanıklı doğal malzemeler ile oluşturulan tasarımlar, sağlam yapıları ile uzun yıllar bozulmadan dayanır. Gerçek bitki olan Joy and Toys doğal yosun çim kaya yosunu gerçek bitki solmaz bozulmaz teraryum yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ürünün hem ıslak hem kuru kullanım özelliği müşterilere alternatif sunar. Her iki kullanım şeklinde de ürünün yapısında ve renginde bozulma meydana gelmez. Uzun yıllar aynı doğallığını koruyan bu ürün sayesinde farklı tasarımlara sahip mini ekosistemler oluşturabilirsiniz. Ev ve ofis ortamında şık bir görünüm elde edilmesini sağlar. Teraryum modellerinin tabanında çim görünümü oluşturmak için ihtiyaç duyulan doğal kaya yosunu üzerine istenilen bitkiler ile çeşitli temalara sahip etkileyici tasarımlar yapabilirsiniz.

Joy And Toys Doğal Teraryum Çim Kaya Yosunu Fiyatları

Joy And Toys Doğal Teraryum Çim Kaya Yosunu Fiyatları

Teraryum gibi kolay kullanımlı ve mini bahçe görünümlü dekoratif ürünler sıklıkla tercih edilir. Açık ya da kapalı teraryum iç dizaynı yapmak için taban yerleştirmek üzere çim görünümlü bitki çeşitlerine ihtiyaç duyulur. Gerçek bir kaya yosunu olan Joys and Toys çim görünümlü kaya yosunu ürünü sayesinde mini bahçeniz için taban malzemesi oluşturabilirsiniz. Ürün boyutları 30x30 cm şeklindedir. Joy and Toys doğal yosun çim kaya yosunu gerçek bitki solmaz bozulmaz teraryum fiyatı ürünün sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Rakamlar, farklı bütçelere hitap eder. Beğeni kazanan bu seçeneğe dair yapılmış olan yorumları sayesinde bu estetik ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol’dan avantajlı biçimde ve kolayca satın alabilirsiniz. Dilerseniz sevdiğiniz kişilere hediye de edebilirsiniz.