Joy and Toys Sh-7 Çocuklar Için Sihirli Kurtcuk Magic Sihirli Twisty Worm

44,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Joy and Toys Sh-7 Çocuklar Için Sihirli Kurtcuk Magic Sihirli Twisty Worm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: biarabul Satıcı Ünvanı: YAŞAR ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3450066903
    Bu ürün biarabul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuklar İçin Sihirli Kurtcuk Magic Twisty Worm Sihirli Kurtcuk Magic Twisty Worm ile göster başlasın! Sihirli solucan parmaklarınızın arasında dolanıyor, kalemin etrafına sarılıyor, su bardağında ilginç gösteriler yapıyor. İpin ucunu gömleğinizin ya da pantolonunuzun iç tarafına bağlayarak yapacağınız sihir dolu hareketler etrafınızdakileri büyüleyecek ve tabi ki bu sırrı sadece siz bileceksiniz. Kullanım Şekli: İnce ipi çektikten sonra kaleme yada istediğiniz aksesuarınıza dolayın ve iple üzerinden dolayarak kağıda sıkılaştırın. (Ürün Rengi Stok Durumuna Göre Değişkenlik Gösterebilir. Ürün 1 Adettir)

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver