Joyroom Jr-pf597 Iphone 12 Pro Max 9h Temperli Hd Ekran Koruyucu

443,10 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
443,10 TL
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
443,10 TL

Ürün Bilgileri

Joyroom Jr-pf597 Iphone 12 Pro Max 9h Temperli Hd Ekran Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BBTECH Satıcı Ünvanı: BEDİRHAN BAYRAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5518360677800001 Vergi Kimlik Numarası: 1570786619
    Bu ürün BBTECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Joyroom JR-PF597 İphone 12 Pro Max 9H Temperli HD Ekran Koruyucu Joyroom JR-PF597 Knight Temperli Cam Koruma Filmi iPhone 112 Pro Max için Marka : Joyroom Model Numarası: JR-PF597 Tip: Ekran Koruyucular Desteklenen Ekran Boyutu: 6.7" CNC teknolojisinde üretilmiştir Ürün Bilgisi Paket Boyutları 21,8 x 12,5 x 1,4 cm
  • 50 gram Ürün model numarası JR-PF597 Form faktörü Kese Renk Berrak Siyah Kutunun içindekiler Ekran Koruyucu Ürün Ağırlığı 50 gr

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 12 Pro Max
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Joyroom Iphone 12 Pro Max (6,7) 2,5d Hd Tam Kaplayan Temperli Cam

Günlük hayatta birçok işi yerine getiren telefonun olası darbelerden uzak kalmasını sağlamak için koruyucu cam kullanmak gerekir. iPhone 12 Pro Max (6, 7) 2,5D HD tam kaplayan temperli cam cihazınızın darbelerden korunmasını sağlar. Telefonunuzun çözünürlük seviyesini düşürmeyen ürün, keyifli bir kullanım sunar. Toza, yağa ve kire direnç gösterir. Ürünün temizlenmesi oldukça kolaydır. Telefon üzerinde parmak izlerinin oluşmasına engel olan cam, cihazınızın kırılmasının ve çizilmesinin önüne geçer. Telefonun ömrünü uzatır, cihaz ekranının tamamını kaplar ve ekranı korur. Ürünün temperli bir cama sahip olması, cihazın şiddetli darbelere karşı korunaklı olmasını sağlar. Cam, yüksek kapasitesinin üzerinde bir darbeye maruz kalıp kırılsa dahi keskin olmayan parçalara ayrılır ve yaralanmaları ortadan kaldırır.

  • Temperli cam
  • Toza ve yağa dayanıklı
  • Kolay temizlenir

iPhone 12 Pro Max Temperli Cam Özellikleri

iPhone 12 Pro Max Temperli Cam Özellikleri

iPhone 12 Pro Max cam koruyucu cihazın darbelere karşı korunmasını sağlar. Ürün ekranının tamamını temperli cam özelliği ile sarar. Bu özelliği sayesinde çok sert darbelere maruz kalsa dahi telefon kolay kolay kırılmaz. Kırılma durumu olursa da ürün keskin olmayan parçalara ayrılır ve yaralanmaların önüne geçer. Temizliği son derece basit olan ürün, toz ve yağ gibi kirlere karşı oldukça dayanıklıdır. Parmak izlerinin oluşumuna engel olur. Ürünün %100 çözünürlük desteği vardır. Telefonun çözünürlüğünü düşürmez ve keyifli kullanım imkanı sağlar. Hava kabarcığı bırakmadan takılabilir. Ürün çizilmelere karşı oldukça dayanıklıdır. Telefonun dokunmatik ekran hassasiyetini etkilemeyen ürünün kullanımı rahatsız edici değildir. İnce ve hassas bir yapısı bulunan iPhone 12 Pro Max tam kaplayan temperli cam cihaz ekranınızda iz bırakmaz. Uzun süre boyunca ekranınızı korur.

iPhone 12 Pro Max Temperli Cam Yorumları

iPhone 12 Pro Max Temperli Cam Yorumları

iPhone 12 Pro Max (6, 7) 2,5D HD tam kaplayan temperli cam yorumları incelendiğinde dayanıklılığın ön plana çıktığı görülür. Ürün, sert darbeler alsa dahi kolay kolay kırılmaz. Temperli özelliği sayesinde çizilmelere karşı korur. Joyroom iPhone 12 Pro Max (6, 7) 2,5D HD tam kaplayan temperli cam yağ ve toza karşı direnç gösterir. Ürünün temizliği son derece basittir. Kullanımı kolay olan ürün, cihazınıza hemen uyum sağlar. Bu cam çizilmelere karşı dayanıklıdır. Telefon ekranınızda parmak izlerinin oluşmasına engel olur. Cihazınızın uzun ömürlü olmasını sağlarken şık görünmesine de yardımcı olur. Telefonunuzun ekranı her zaman ilk günkü gibi görünür. Bu ürün, cihazınızın çözünürlüğünü düşürmez. İnce ve hassas yapısı sayesinde parmak uçlarınızı rahatsız etmez. Dokunmatik ekran ile uyum gösterir. Cihazınızı tam kaplayan ürün oldukça dayanıklıdır.

iPhone 12 Pro Max Cam Koruyucu Fiyatı

iPhone 12 Pro Max Cam Koruyucu Fiyatı

iPhone 12 Pro Max cam fiyatı ürünün kalitesi ve işlevselliğine bağlı olarak belirlenir. Ürünün temperli cam ekran koruyucusu, son derece sert darbelere maruz kalan telefonunuzu dahi son derece başarılı şekilde korur. Telefonunuzun hasar almasına karşı etkin koruma sağlar. iPhone 12 Pro Max (6, 7) 2,5D HD tam kaplayan temperli cam fiyatlarını belirleyen bir başka faktör ise ürünün çözünürlüğü düşürmemesi ve cihaz ile uyumlu olmalıdır. Telefonun ekranında parmak izi oluşturmayan ürün, cihazınızı yağ ve tozdan korur. Olası kirlenme durumlarında oldukça kolay temizlenir. Cihazın çizilmesine engel olur ve telefonunuza birebir uyum sağlar. Cihaz ekranının her zaman yeni kalmasına yardımcı olur. Bu sayede telefonunuz ilk günkü görünümünü korur. Cihazın ekranı darbe sonucu kırılsa dahi yaralanmaların önüne geçer. Bu ürünü satın almak istiyorsanız, Trendyol'a bakabilirsiniz.