Jumbo 1900 Prizma 12 Kişilik 60 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

3.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.099 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
7.450 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo 1900 Prizma 12 Kişilik 60 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUMBO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: JUMBO EV GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484087389433427 Vergi Kimlik Numarası: 4840873894
    Bu ürün JUMBO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo 1900 Prizma 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı, zamansız, zarif ve kaliteli bir çatal kaşık bıçak takımı arayışı içinde olanların arayışına son vermeye geliyor. Bu çatal kaşık bıçak takımı setini ömürlük kullanmaya ve onu mutfağınızın vazgeçilmez demirbaşlarından biri haline dönüştürmeye hazır olun. Toplamda 60 parçadan oluşan bu zarif çatal kaşık bıçak takımı, Jumbo ayrıcalıklarıyla burada beğeninize sunuluyor. Adından İlham Alan Prizma Tasarım Jumbo 1900 Prizma çatal kaşık bıçak takımı, zamansız tasarımıyla ön plana çıkmayı başarıyor. Bu sayede pek çok farklı dekorasyon anlayışında ve sofra stilinde kendini adeta bir yıldız gibi parlatmayı ihmal etmiyor. Oldukça klasik ve sade bir görünüme sahip olan bu set, Jumbo'nun zamansız tasarım anlayışı ile bir araya gelerek hiçbir zaman modası geçmeyecek bir bütün elde edilmesine olanak sunuyor. Özellikle çağdaş tarzda sofralarda harikalar yaratmayı başarsa da Jumbo 1900 Prizma 60 parça çatal kaşık bıçak takımı aynı şekilde geleneksel ve klasik sofralarda da kendine yer bulabiliyor. Prizmayı andıran fütüristik görüntüsü ile son moda yemek takımlarıyla harika bir uyum sergileyecek olan bu takımı hemen şimdi yakından inceleyerek satın alabilir ve sofralarınızın vazgeçilmezi oluşuna tanıklık edebilirsiniz. Her Sofranın Baş Tacı Olmaya Aday İster günlük olarak kurduğunuz sofralarda isterseniz de en değerli misafirlerinize vereceğiniz ziyafetlerde kullanabileceğiniz Jumbo 1900 Prizma çatal kaşık bıçak seti, bu çok yönlü tasarım anlayışı sayesinde her mutfakta mutlaka bulunması gereken bir takım olarak karşınıza çıkıyor. Bu seti kendi mutfağınız için gönül rahatlığıyla alabileceğiniz gibi dilerseniz en kıymetliniz kızınız ya da biricik gelininiz için bir çeyiz parçası olarak da temin edebilirsiniz. Kullanım amacınız her ne olursa olsun Jumbo Prizma çatal kaşık bıçak takımı ile kaliteye ve zamansız dayanıklılığa yer açmanız gerektiği kesin! Daha fazla Jumbo çatal kaşık bıçak takımı için kategorimizi ziyaret edebilir ve birbirinden şık ürünlerimizi incelemeye devam edebilirsiniz. Ürün Özellikleri Malzeme: Paslanmaz Çelik Renk: Çelik Kişi Sayısı: 12 Kişilik Parça Sayısı: 60 Parça Set İçeriği 12 Adet Yemek Kaşığı - 20,7 cm 12 Adet Yemek Çatalı - 20,3 cm 12 Adet Yemek Bıçağı - 20,6 cm 12 Adet Tatlı Kaşığı - 16,5 cm 12 Adet Tatlı Çatalı - 16,4 cm Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 60
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver