Jumbo Crown 26 Parça Kahvaltı Takımı

2.998 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jumbo Crown 26 Parça Kahvaltı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kupon Satıcı Ünvanı: YASİN ŞENCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8030388611
    Bu ürün Kupon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mükemmel tasarımıyla karşınıza çıkan Jumbo Crown 26 parça kahvaltı takımı, sevdiklerinize eşsiz sofralar hazırlayabilmenize yardımcı oluyor. Kaliteli yapısı ve şık tasarımıyla evinize zarafeti getiriyor. Yuvarlak şekli beyazın sadeliğini vurgularken yeşil renkli yaprak detayları ile şık bir görünümü sizlere sunuyor. Tabak kenarları su dalgası şeklinde detaylandırılmış bu kahvaltı seti, hareketli bir görünüme de sahip. Jumbo kahvaltı takımı modelleri arasında dikkatleri en çok çeken Crown modeli, tabak kenarlarındaki desenlerinden dolayı tacı anımsatıyor. Dolayısıyla bu muhteşem sofralarınızı tamamlayabilmeniz için ideal bir tercih oluyor. Stonewaredan üretilen bu takım çizilme ve çatlamalara karşı da dayanıklı olup uzun yıllar boyunca size eşlik edebiliyor. Hem günlük hem de özel davetlerde kullanılabilir olan Jumbo Crown'u kaçırmadan sepetinize ekleyebilirsiniz. Jumbo Crown İle Kahvaltınızı Taçlandırın Kahvaltı sofralarının sevilen takımlarından olan Jumbo Crown ile benzersiz masalar hazırlayabilirsiniz. Geniş set içeriği bir kahvaltı sofrasında olması gerekenleri size sunuyor. Böylece eksiksiz sofralar hazırlayabilirsiniz. Çay bardağı ve tabağına kadar her detayı düşünülen bu kahvaltı takımıyla sofralarınızda bir bütünlük yaratabilmeniz mümkün. Sade tasarımı sayesinde her çeşit ile de uyumlu olan bu kahvaltı takımını diğer sofra gereçleriniz ile de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tüm bunların yanında Jumbo Crown'un bakımı da oldukça kolay. Üretim malzemesi yüksek sıcaklıklara dayanıklı bir yapıya sahip olması açısından bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliğe sahip. Böylece kahvaltı sonlarında yorulmadan takımınızı temizleyebilirsiniz. Zarif tasarımlı ve kolay temizlenebilen Jumbo Crown 26 parça kahvaltı takımına siz de sahip olmak istiyorsanız anında sipariş verebilirsiniz. Ürün Özellikleri Renk: Yeşil Renkli Desenli Şekil: Yuvarlak Malzeme: Stoneware Kişi Sayısı: 6 Kişilik Parça Sayısı: 26 Parça Set İçeriği 2 Adet Reçellik 6 Adet Servis Tabak 4 Adet Peynir Tabak 6 Adet Çay Bardağı 6 Adet Çay Tabağı 1 Adet Tuzluk 1 Adet Biberlik Ürün Ölçüleri (Uzunluk) Reçellik: 12 cm Servis Tabak: 27,5 cm Peynir Tabak: 17,5 cm Servis Tabak: 27 cm Çay Bardağı: 9,5 cm Çay Tabağı: 12,5 cm Tuzluk: 6,8 cm Biberlik: 6,8 cm Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Özellik BPA Free
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 26
  • Tema / Stil Klasik
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver