Jumbo Glory Double Wall 2li Skull Bardak 150 ml

408,84 TL
(204,42 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
529,40 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo Glory Double Wall 2li Skull Bardak 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ankara Billuriye Satıcı Ünvanı: ANKARA BİLLURİYE TİCARET İNŞAAT TURİZM GIDA VE TEKSTİL SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069004020100013 Vergi Kimlik Numarası: 0690040201
    Bu ürün Ankara Billuriye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kafatası tasarımıyla ilk bakışta tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Jumbo Glory double wall 2'li bardak, sıra dışı görüntüsü ve modern teknolojisiyle bardak koleksiyonunuz için vazgeçilmez bir parçaya dönüşüyor. Çift cidarlı yapısı ile ısıyı koruma özelliğine sahip olan bu ürün, uzun süreli sıcaklık ve soğukluk sağlayarak içerisindeki içeceğin saatler sonra bile ilk anki tazeliği ve ısısı ile tüketilmesine olanak sunuyor. Eğer siz de farklı ve özgün tasarımlara ilgi duyuyorsanız, Jumbo Glory çift cidarlı skull bardak seti tam size göre. Sıradışı Tasarım, Özgün Çizgiler Çift cidarlı yapısı sayesinde Jumbo Glory 2'li skull bardak seti, özel bir dış cama sahip olacak şekilde üretiliyor ve içerisindeki sıvının sıcaklığından bağımsız olarak rahat bir şekilde tutulabiliyor, el yakmıyor. Farklı ısılardaki içeceklerin servisinde rahatlıkla kullanılabilen bu set, shot bardağını anımsatan 150 ml'lik bir kapasiteye sahip. Dolayısıyla tek yudumda içilebilen alkollü ya da alkolsüz içeceklerin tüketimine elverişli olan bu ürün, içindeki özel kafatası şeklinde ikinci camıyla bir tasarım harikasına dönüşüyor. 2'li olan bu set, uzun süreli sıcaklık ve soğukluk sağlayarak kaliteli ve kalifiye bir içecek deneyimi vadediyor. Sıcağı Sıcak, Soğuğu Soğuk Tutan Teknoloji Jumbo Glory 2'li çift cidarlı bardak seti, özel dış cam malzemesi sayesinde içerisinde sıvının sıcaklığı ne olursa olsun onu tuttuğunuzda elinizi yakmıyor. Buna ek olarak bulaşık makinesinde yıkanabilen bu ürün, temizlik söz konusu olduğunda da tüketicisine kolaylık sağlıyor. 7,5 x 8,5 cm ebatlarında, oldukça minimal bir boyuta sahip olan bu shot bardakları, misafirlerinize keyifli içkiler ikram ettiğinizde servisinizi daha ilgi çekici kılmayı amaçlıyor. Siz de hemen şimdi tüm özgün özellikleriyle bu harika seti yakından inceleyebilir ve ona hemen sahip olabilirsiniz. Daha fazla çift cidarlı ürünü incelemek ve onları satın almak için Çift Cidarlı Bardak kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. Ürün Özellikleri : Renk:Şeffaf Şekil: Yuvarlak Malzeme: Cam Parça Sayısı: 2 Parça Set İçeriği
  • 2 Adet Double Wall Bardak Ürün Ölçüleri: Hacim: 150 ml Uzunluk: 7,5 - 8,5 cm :check_mark:Özel dış camı sayesinde el yakmaz. :check_mark:Farklı ısılardaki içecekleri servis edilebilir. :check_mark:Uzun süreli sıcaklık, soğukluk sağlar. :check_mark:Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çift Çidarlı Bardak
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver