Jumbo Glory Double Wall Bardak 2'li 100 ml

519,99 TL
(260 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jumbo Glory Double Wall Bardak 2'li 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOMEMODE Satıcı Ünvanı: OĞUZ YARAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9370216682
    Bu ürün HOMEMODE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bitki çayı bardağı olarak popülerlik kazanan Glory Double Wall 2’li set, şimdi Jumbo’da sizleri bekliyor! Cam materyali ile son derece estetik ve modern bir hava kazanan 2’li bardak seti, farklı ısılardaki pek çok içeceğin servisinde kullanılabiliyor. Özellikle uzun süre sıcaklık ve soğukluk sağlayabilmesi sayesinde çaylarınızdan limonatalarınıza kadar pek çok sıcak – soğuk içeceğinizi Glory Double Wall çift cidarlı bardak ile servis edebilir, sofra estetiğinizi de güçlendirebilirsiniz. Vakit kaybetmeden sayfamızda keşfetmeye başlayabilir, online alışverişe ile hemen sipariş oluşturabilirsiniz! Glory Double Çift Cidarlı Bardak Seti Cam bardak grubu içerisinde adından söz ettiren bu 2’li set ile içeceklerinizi eşsiz bir sunum eşliğinde servis edebilirsiniz. Cam materyalinin şık ve modern havasını üzerinde taşıyan 2’li bardak seti, böylece estetik bir sofra düzenine katkı sağlıyor. Ayrıca cam malzemesi, bardak grupları içerisinde en sağlıklı ve güvenilir materyallerden de biri. Böylece estetik açıdan beğeni kazanan 2’li bardak seti, kullanım güveni de oluşturmayı biliyor. Bu sayede şeffaf Glory Double Wall 2’li çift cidarlı bardağı uzun zaman güvenle kullanabilirsiniz. Farklı niteliklerinden biri olarak Glory Double Wall uzun süre soğuk ve sıcağı muhafaza edebilen bir yapıya sahip. Böylece bunaltıcı yaz sıcaklarında limonatanızı servis edebilir, çetin kış şartlarında da sıcacık çay – kahvelerinizi sunabilirsiniz. Üstüne üstlük bu bardaklar özel bir dış cama da sahip. Bu sayede el yakmayan bir deneyim de sunuyor. Özel dış cam, sıcak içecekleri el yakmadan içebilmeyi sağlarken takıma da hoş bir görünüm katıyor. 2’li set seçeneği ile de eşiniz, arkadaşınızla karşılıklı keyifli bir pazar kahvaltısı yapabilirsiniz. Daha kalabalık yemekli etkinlikler içinse birden fazla sipariş oluşturabilir, Glory Double Wall bardak setine dilediğiniz miktarda sahip olabilirsiniz. Dilerseniz, diğer eksiklerinizi tamamlamak için İçecek Hazırlama & Sunum sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz. Ürün Özellikleri: Renk:Şeffaf Şekil: Yuvarlak Malzeme: Cam Parça Sayısı: 2 Parça Set İçeriği
  • 2 Adet Bitçi Çayı Bardağı Ürün Ölçüleri: Hacim:100 ml Uzunluk:6 - 7 cm :check_mark:Özel dış camı sayesinde el yakmaz. :check_mark:Farklı ısılardaki içecekleri servis edilebilir. :check_mark:Uzun süreli sıcaklık, soğukluk sağlar. :check_mark:Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver