Jumbo Metalix Midi Çaydanlık Titanyum Gold

2.519,30 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.690 TL2.440 TL
Kurumsal Fatura
2.519,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.839,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.089 TL2.966 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jumbo Metalix Midi Çaydanlık Titanyum Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUMBO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: JUMBO EV GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484087389433427 Vergi Kimlik Numarası: 4840873894
    Bu ürün JUMBO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Metalix Midi Çaydanlık Titanyum Gold Göz alıcı parlak tasarımı ve birinci sınıf paslanmaz çelik kalitesiyle Jumbo Metalix midi çaydanlık titanyum gold, bu sayfada sizi bekliyor. Modern çizgilerle şekillendirilmiş kulpu sayesinde sofralarda şıklık ve işlevselliği buluşturan ürünü, sayfamız üzerinden birkaç tıkla kolaylıkla satın alabilirsiniz. Jumbo Metalix midi çaydanlık 2 yıl garantili olarak satışa sunuluyor. Siz de mutfağınızda böyle işlevsel ve şık bir çaydanlık kullanarak kaliteyi deneyimlemek isterseniz, Metalix çaydanlığa oturduğunuz yerden zahmetsizce sahip olabilirsiniz. Jumbo Metalix midi çaydanlık titanyum gold burada sizi bekliyor. Gümüş ve Altın Uyumu: Jumbo Metalix Çaydanlık Titanyum Gold Saplarında ve kulpunda altın, geri kalan her kısımda gümüş rengin kullanıldığı Jumbo Metalix çaydanlık titanyum gold, her anlamda uyumun simgesi olarak buradaki yerini alıyor. Uyumlu stildeki nızla birleştirebileceğiniz çaydanlık ister kahvaltı isterseniz de diğer öğünlerdeki sofralarınızda size eşlik ediyor. Bu ürünün boyutu da son derece ideal. 0,9 litrelik demlik ve 1,2 litrelik suluk kısmıyla 4 kişiye kadar çay demleme kapasitesi vadeden Jumbo Metalix midi çaydanlık titanyum gold ile konuklarınıza her dem taze ve sıcak çaylar ikram etmenin mutluluğunu yaşayın! Ayrıca bu ürünü indüksiyon dahil her türlü ocakta kullanmanız da mümkün. Üstelik çaydanlığın tamamen çelik oluşu, ısı transferi yapmasını da kolaylaştırıyor. Böylece siz de bu çaydanlık sayesinde çay demlerken zaman ve enerji tasarrufu elde edebilirsiniz. Jumbo Metalix Serisinden Midi Titanyum Gold Çaydanlık Çaydanlıkta aradığınız her özellik Jumbo titanyum gold modelinde mevcut. 18/10 cr/Ni paslanmaz çelikten üretilen ürün Jumbo’nun zamansız tasarım çizgisini yansıtmasıyla da beğeni topluyor. Hem işlevsel hem de şık olan Jumbo Metalix titanyum gold çaydanlığın sapları da sizi yormuyor. Ergonomik tasarıma bu ürün sayesinde kahvaltılarda veya diğer öğünlerde çay servisi son derece basit bir hal alıyor. Ayrıca bu ürünün her parçasını ister elinizle isterseniz de bulaşık makinenizde yıkayarak temizlemeniz de mümkün. Tüm bunların yanı sıra ürünün demlik, suluk ve sap kısımları 304 paslanmaz çelik malzemeler kullanılarak üretilmiş. Hatta çaydanlığın tabanı da 430 paslanmaz çelikten. Çeliğin her yeri kapladığı bu çaydanlık ile çayınızı her zaman sıcak içmeniz mümkün. Ürün Özellikleri Renk: Titanyum Gold Materyal: Paslanmaz Çelik Kulp Materyali: Titanyum Gold Paslanmaz Çelik Set İçeriği 1 Adet Suluk 1 Adet Demlik 1 Adet Demlik Kapak Ürün Ölçüleri Demlik: 0,9 lt Su Kapasitesi: 1,2 lt İndüksiyonlu ocaklarda kullanıma uygundur.
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Hacim 3 L +
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver