Jumbo Modena 24 cm Paslanmaz Çelik Basık Tencere

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.709 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.759 TL1.712 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.710 TL
Kurumsal Fatura
1.959,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jumbo Modena 24 cm Paslanmaz Çelik Basık Tencere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILDIRIMAVM Satıcı Ünvanı: FATMA BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1840435357
    Bu ürün YILDIRIMAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Modena 24 Cm Çelik Pilav Tenceresi Ürün Özellikleri : Renk: Çelik Materyal: Paslanmaz Çelik Parça Sayısı: 2 Parça Set İçeriği
  • 1 Adet 24 cm Tencere 1 Adet Cam Kapak Ürün Ölçüleri: Hacim: 2,2 lt Derinlik: 7 cm :check_mark:İndüksiyonlu ocaklarda kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Jumbo Modena 24 cm Basık Paslanmaz Çelik Tencere

Lezzetli yemekler hazırlayabilmek için herkes doğru mutfak araç gereçlerine ihtiyaç duyar. Bu malzemelerin kaliteli yapıda olması işinizi kolaylaştırarak daha güzel yemekler çıkarmanıza yardımcı olur. Ayrıca kullanılan bu ürünlerin sağlık için de uygun olması faydalı olur. Türkiye’nin mutfak gereçleri konusunda en prestijli ve en sevilen markalarından olan Jumbo aradığınız yüksek kaliteyi ve performansı sunar. Jumbo’nun Modena serisi mutfak gereçleri, yemek yapmayı keyifli hâle getirir. Siz de Jumbo Modena tencereyi kullanarak sevdikleriniz için birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlayabilirsiniz.

  • Sade ve şık tasarımlı bir üründür.
  • Paslanmaz çelikten üretilmiştir.
  • Sağlıklı yemekler pişirmenizi sağlar.

Jumbo Moderna Paslanmaz Çelik Tencere Özellikleri Nelerdir?

Jumbo Moderna Paslanmaz Çelik Tencere Özellikleri Nelerdir?

Jumbo Modena 24 cm basık tencere, paslanmaz çelikten üretilir. Ürün CrNi 18/10 kalite sınıf türüne dâhildir. Ürün bileşimi %18 krom, %10 nikel malzemelerden oluşur. Özellikle krom, aşınmaya maruz kalan materyallerin ömrünü uzatarak korozyona ya da diğer bir ifadeyle paslanmaya karşı etkilidir. Nikel ise çeliğin alaşım elementidir. Çeliğin paslanmaz nitelikte olmasını sağlar. Bu madde metallerin dayanıklılığının artmasını da sağlar. Bu da ürünü dayanıklı hâle getiren bir unsurdur. Ayrıca gerecin özel alaşımı yüksek ısıya karşı da dirençlidir. Jumbo Modena tencere genişliği 24 cm’dir ve 2,75 litre su alabilecek derinliktedir. Ürün cam kapaklı olduğu için yemeğiniz pişerken ne durumda olduğunu rahatça görebilmenizi sağlar. Basık yapıdaki Jumbo Modena tencerede birbirinden lezzetli pilavlar ve yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Jumbo Modena 24 cm paslanmaz çelik basık tencere, indüksiyon ocak dâhil (ürünün tabanı tamamen çelikten olduğu için), bütün ocak çeşitlerinde kullanılabilir.

Jumbo Moderna Paslanmaz Çelik Tencere Nasıl Temizlenmelidir?

Jumbo Modena 24 cm basık tencerenin üretiminde 1. sınıf paslanmaz çelik kullanıldığı için uzun süre boyunca yıpranmaz. Oldukça dayanıklı olan ürün, ilk günkü parlak görünümünü yıllarca koruyabilir. Jumbo güvencesiyle sunulan Modena 24 cm basık tencerenin garanti süresi 2 yıldır. Tencerenizi muhafaza etmek ve temizlemek için fazla zahmete girmeniz gerekmez. Ürünün temizliği oldukça pratiktir. Jumbo Modena paslanmaz çelik tencereyi bulaşık makinesinde dilediğiniz programda yıkayabilirsiniz. Gereç hem elde hem de bulaşık makinesinde yıkamaya elverişlidir. Jumbo Modena 24 cm paslanmaz çelik basık tencere yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ürünü satın almış kullanıcıların deneyimlerine ve memnuniyet durumlarına da yine yorumlar aracılığı ile erişebilirsiniz.

Jumbo Modena 24 cm Paslanmaz Çelik Tencere Sağlıklı mı?

Jumbo Moderma 24 cm basık tencerenin gövdesi ve kulpları kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Tencerenin tabanında ise 430 paslanmaz çelik malzeme kullanılmıştır. Bir kalite göstergesi olan 430, üründe %18 oranında krom bulunduğunu ama nikel içermediğini ifade eder. Bu standartta üretilen materyaller mat ve etkileyici bir görünüme sahiptir. Jumbo Modena paslanmaz çelik tencerenin tabanının kapsül yapıda olması ısının çabuk dağılmasını ve geç soğumasını sağlar. Bu durum hem zamandan hem de enerjiden tasarruf yapmanıza olanak tanır. Yemeğinizin sıcaklığı da böylece korunmuş olur. Kaliteli ham maddelerden üretilen Jumbo Modena tencere sağlığınız açısından da uygun ürünler arasındadır. Paslanmaz olması sağlık ve kullanış açısından faydalıdır. Yüksek performanslı Jumbo Modena 24 cm basık tencere ile eşit ölçüde pişen yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Böylece tariflerinizde kullandığınız malzemeler protein ve besin değerleri korur. Bu özellik, daha sağlıklı yemekler pişirmenize yardımcı olur. Siz de Trendyol aracılığıyla birçok özelliğe sahip olan bu tencereye sahip olabilirsiniz.