Jumbo Queen 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

9.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
11.199,30 TL10.079,37 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.899 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo Queen 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEVGİDEKO Satıcı Ünvanı: BÜLENT ATMACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1030248741
    Bu ürün SEVGİDEKO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Queen 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı Ürün Özellikleri: Renk:Çelik Malzeme:Paslanmaz Çelik Kişi Sayısı:12 kişilik Parça Sayısı:84 parça Set İçeriği
  • 12 Adet Yemek Kaşık 12 Adet Yemek Çatal 12 Adet Yemek Bıçak 12 Adet Tatlı Kaşık 12 Adet Tatlı Çatal 12 Adet Tatlı Bıçak 12 Adet Çay Kaşık Ürün Ölçüleri (Uzunluk): Yemek Kaşığı:21 cm Yemek Çatalı:21 cm Yemek Bıçağı:23 cm Tatlı Kaşığı:18 cm Tatlı Çatalı:18 cm Tatlı Bıçağı:19 cm Çay Kaşığı:11 cm Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 84
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Jumbo Queen 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Jumbo Queen 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı 500.01.01.8266 modeli, geniş ailelere ve uzun kalabalık sofraları hazırlamak için son derece ideal bir settir. Set, 84 parçadan oluşur. 12 kişilik kullanımlar için uygundur. Setin içeriği 12’şer adet yemek kaşığı, çatalı ve bıçağından oluşur. Aynı zamanda sette 12’şer adet tatlı çatalı, kaşığı ve bıçağı yer alır. Jumbo Queen 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı evinizin, sofralarınızın ve mutfağınızın vazgeçilmezi olur. Paslanmaz çelik malzemeden üretilmesi, ürünün kullanım süresini uzatır. Ürün uzun yıllar boyunca kalitesini ve orijinal halini korur. Jumbo 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak seti özel ve özenli sofraların vazgeçilmezidir. Siz de modeli güvenle satın alabilirsiniz.

  • Kaliteli tasarım
  • Paslanmaz çelik
  • 84 parça set

Jumbo Çatal Kaşık 84 Parça Özellikleri

Jumbo Çatal Kaşık 84 Parça Özellikleri

Jumbo çatal kaşık 84 parça olan ve 12 kişi için hazırlanan bir settir. Bu 12 kişilik set içerisinde 12’şer parçalık yemek çatal kaşık ve bıçaklarının yanı sıra tatlı çatal kaşık ile bıçaklarını içerir. Setin içerisinde ayrıca 12 kişilik çay kaşığı da bulunur. Jumbo 84 parça çatal kaşık bıçak takımı, uzun süre parlaklığını ve kalıcılığını korur. Doğru şekilde ve uygun kullanım sağlandığı takdirde orijinal şekli ile formunu korur. Çeliğin ve kalitenin sunumu, bu setle müşterilerle buluşur. Sofralarda şık ve dekoratif sunumun estetik yoludur. Krom ve nikel karışımı özel paslanmaz çelik malzeme sayesinde hem darbelere hem de yıkamalara karşı dayanıklıdır. Lüks kutusunda müşterilere ulaşım sağlar. Günlük olarak ya da çeyizin özel bir parçası olarak 12 kişilik sade ve modern çatal kaşık bıçak setini tercih edebilirsiniz.

Şık Jumbo 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Şık Jumbo 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Jumbo Queen 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı kullananlar, genellikle setin kalitesine ve zamansız tasarımına vurgu yapar. Paslanmaz çelik tasarımı, ürünün kalitesini artırmasının yanı sıra uzun yıllar kullanımına da yardımcı olur. 12 kişilik olan set, müşterilere hem şık hem de ergonomik ürün kolaylığı sağlar. Ürünün modern tasarımı davet sofralarını ve günlük sofraları süsler. Jumbo Queen 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı yorumları, genellikle ürünün çelik olmasına ve kullanım açısından hafif bir set olmasına dikkat çeker. 12 kişilik jumbo set, bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Üretiminde kullanılan özel malzemesi sayesinde parlaklığı ve formunu ilk alındığı haliyle korur. Ayrıca talimatlara da uymak, müşterilerin kullanım süresine katkıda bulunur. Özel anlarınıza eşlik etmesi ve sevdiklerinizle şık sofralar paylaşmak isterseniz 84 parçalık seti satın alabilirsiniz.

Jumbo 12 Kişilik Set Fiyatları

Jumbo 12 Kişilik Set Fiyatları

12 kişilik çatal bıçak kaşık seti, davetlerin ve kaliteli sofraların vazgeçilmezi halindedir. Paslanmaz çelikten üretilen set, ürünün kullanım süresini uzattığı gibi müşterilere temizlik açısından da kullanım kolaylığı sağlar. Üretimde kullanılan krom ve nikel karışımı ürüne paslanmaz bir etki katar. Dekoratif sofralarda kullanılan 84 parçaya sahip set, müşterilere 12’şer parçadan oluşan yemek ve tatlı çatal kaşık bıçak seçenekleri sunar. Ayrıca çatal kaşık bıçakların yanında 12 adet çay kaşığı da içerir. Lüks kutusunda müşteriye sunulan ürün, farklı bir alışveriş deneyimi ve muhafaza kolaylığı sağlar. Jumbo Queen 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı fiyatları farklı müşteri grubuna hitap eden fiyat seçeneklerine sahiptir. Müşteriler evlerinin temel ihtiyaç malzemesine cazip fiyat avantajıyla ulaşır. Şık, dekoratif ve kullanışlı olan bu ürüne cazip fiyat seçenekleriyle Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.