Jumbo Teos Metal Saplı Çaydanlık

2.659 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.659 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.719 TL2.669 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.730 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jumbo Teos Metal Saplı Çaydanlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Techno Phi Satıcı Ünvanı: SELİME SAPMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7440150526
    Bu ürün Techno Phi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Teos Metal Saplı Çaydanlık Tasarımıyla cezbeden Jumbo Teos metal saplı çaydanlık paslanmaz gövdesi sayesinde de zamana karşı son derece dayanıklı. Küçük ayrıntılarla kullanım deneyimlerinizi iyileştirmeyi amaçlayan bu model, sizin konforunuzu düşünerek üretildi. Her tür koşulda kullanıma elverişli olan bu şık çaydanlık mutfağınıza da çok yakışacak. Farklı çay fincanları ve birlikte de kullanabileceğiniz Jumbo Teos metal saplı çaydanlıkla siz de vakit kaybetmeden tanışın. Teos Metal Saplı Çaydanlıkla Jumbo Kalitesini Yaşayın Çok sevilen Jumbo çelik çaydanlık modelleri arasında yer alan Teos, bombeli bir tasarıma sahip. Son derece cezbedici olan bu model mutfağınıza da adeta bir sıcaklık katıyor. Şık görüntüsüne eşlik eden dayanıklı özellikleri ise bu modelde öne çıkan unsurlar arasında yer alıyor. 304 paslanmaz çelikten üretilen demlik, suluk ve kulplar sayesinde siz de güvenle kullanabilirsiniz. Uzun süreli kullanımda bile paslanma veya oksitlenme yapmayan bu materyal sağlığınızı koruyor ve çayın ilk günkü lezzetiyle demlenmesini sağlıyor. Ocakla direkt temas halinde olan taban bölümünde ise 430 paslanmaz çelikten yararlanılıyor. Bu kalın taban yapısı hem ısıyı eşit olarak dağıtıyor hem de çaydanlığınızın ateş nedeniyle zarar görmesini engelliyor. İndüksiyonlu ocaklar dahil olmak üzere her tür ocakta kullanabileceğiniz Jumbo Teos çaydanlık tüm mutfak tiplerine de uyum sağlıyor. Siz de ister evinizde ister iş yerinizde kullanabileceğiniz bu modeli tercih ederek yaşadığınız alanlara şıklık getirebilirsiniz. Pratik Kullanıma Sahip Teos Çaydanlık Özel bir polisaj işleminden geçirilen Teos, ilk günkü göz alıcı parlaklığını uzun süre koruyabiliyor. Bunun yanı sıra tamamen çelikten üretilen kulpları elinizi yakmıyor. Kapsül taban teknolojisiyle üretilen model, ısı transferi sayesinde hem zamandan hem de enerjiden tasarruf edebilmenizi sağlıyor. Teos'un demlik bölümünde yer alan kapağın da tutma kulpu ısıyı iletmiyor ve böylece elinizi yüksek sıcaklıktan koruyor. Siz de güvenli bir şekilde çayın demini alıp almadığını veya demin ne kadar kaldığını kontrol edebilirsiniz. sırasında kapağın düşmemesi için de yan bölümde küçük bir çıkıntı yer alıyor. Bu çıkıntı, kapağınızın sıkışmasını sağlayarak siz istemediğiniz sürece çıkmasını engelliyor. Jumbo Teos'un pratiklik sağlayan bir diğer özelliği ise geniş ağız kısmı. Elde yıkama sırasında, özellikle demlik bölümündeki, dar çaydanlık ağızları işinizi epey zorlaştırabiliyor. Bu modelde yer alan ağız tasarımı, çaydanlığınızı rahatça temizleyebilmenize imkan tanıyor. Bunun yanı sıra Jumbo Teos, bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkanabiliyor. Siz de çaydanlığınızın zarar görmesinden korkmadan bulaşık makine atarak pratik bir şekilde temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Ürün Özellikleri Renk: Çelik Materyal: Paslanmaz Çelik Kulp Materyali: Paslanmaz Çelik Set İçeriği 1 Adet Suluk 1 Adet Demlik 1 Adet Demlik Kapak Ürün Ölçüleri Demlik: 0,8 lt Su Kapasitesi: 1,8 lt İndüksiyonlu ocaklarda kullanıma uygundur.
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Hacim 2 - 2,99 L
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver