Jumbo Twist 29 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Takımı

8.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jumbo Twist 29 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LE NISH HOME Satıcı Ünvanı: MEHMET SIRAÇ SAĞIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2265793536800017 Vergi Kimlik Numarası: 7370166425
    Bu ürün LE NISH HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Twist 29 parça 6 kişilik kahvaltı takımı ile siz de sevdiklerinize şık sofralar kurabilirsiniz. Dayanıklı stoneware malzemesi, zamansız ve şık tasarımı, kullanışlı yapısıyla bu na sadece birkaç tıkla zahmetsizce ulaşmanız mümkün. Tek yapmanız gereken ürünü hemen şimdi sepetinize eklemek. Alışverişi tamamladığınızda satın aldığınız Jumbo Twist 29 parça 6 kişilik kahvaltı takımı, kısa süre içinde kapınıza kadar geliyor. Kasesinden servis tabağına, çay fincanından sütlüğüne her bir parçası ayrı güzel olan bu takım, tüm güzelliğiyle burada sizi bekliyor. Alışverişe hemen başlayın! Şık ve Kullanışlı: Jumbo Twist 29 Parça Kahvaltı Takımı Jumbo Twist 29 parça 6 kişilik kahvaltı takımı beyaz renkte ve stoneware malzemeden üretilmiştir. Sette, kahvaltı sofrasında ihtiyaç duyabileceğiniz her parça mevcut. İki adet kase, altı adet servis tabağı, ikişer adet büyük ve küçük kayık tabak, altışar adet çay tabağı ve fincanı, birer adet sütlük, tuzluk, demlik ve biberlik, kutu içinde size geliyor. Üstelik bu ürünlerin kullanımı da son derece pratik. Jumbo Twist 29 parça 6 kişilik kahvaltı takımındaki parçaları ister elinizde isterseniz de bulaşık makinesinde yıkayarak uzun yıllar zevkle kullanabilirsiniz. Gerek çeyizler için gerekse günlük kullanım için sofralara gelebilecek olan Jumbo Twist 6 kişilik kahvaltı setini satın almak ve Jumbo kalitesini deneyimlemek için acele edin. Ürün Özellikleri Renk: Beyaz Malzeme: Stoneware Kişi Sayısı: 6 Kişilik Parça Sayısı: 29 Parça Set İçeriği 2 Adet Kase 6 Adet Servis Tabağı 2 Adet Büyük Kayık Tabak 2 Adet Küçük Kayık Tabak 6 Adet Çay Fincanı 6 Adet Çay Tabağı 1 Adet Demlik 1 Adet Sütlük 1 Adet Tuzluk 1 Adet Biberlik 1 Adet Şekerlik Ürün Ölçüleri (Uzunluk) Kase: 11,5 cm Servis Tabağı: 24 cm Büyük Kayık Tabak: 25,5 cm Küçük Kayık Tabak: 18,5 cm Çay Fincanı: 8 cm Çay Tabağı: 14 cm Demlik: 18,5 cm Sütlük: 9,4 cm Tuzluk: 6 cm Biberlik: 6 cm Şekerlik: 7,2 cm Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Bone China
  • Parça Sayısı 29
  • Özellik BPA Free
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Klasik
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver