1
MP Player Ses Kayıt Cihazı kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

JUNGLEE Bluetooth Lu Mp3-mp4 Çalar Ses Kayıt Fm Radyolu Şarjlı Mp4 Player Dahili Hoparlör 8gb Hafızalı

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JUNGLEE Bluetooth Lu Mp3-mp4 Çalar Ses Kayıt Fm Radyolu Şarjlı Mp4 Player Dahili Hoparlör 8gb Hafızalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUNGLEE ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: JUNGLEE ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484217320600001 Vergi Kimlik Numarası: 4842173206
    Bu ürün JUNGLEE ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama: 1.8 inç renkli ekran Kayıpsız ses kalitesi Bluetooth uyumlu 8 GB DAHİLİ HAFIZA Maksimum destek belleği 128G (dahil değildir) FM radyo E-kitap Özellikler: Sözlük Dahili hoparlör Çalar saat Çoklu dil desteği Video oynatma: AW/AVI (dönüştürülen video) BLUETOOTH KULAKLIK VEYA HOPARLÖR E BAĞLANILABİLİR BLUETOOTH İLE TELEFONA BAĞLANMAZ Paket içeriği: 1 * MP3 müzik çalar 1 * USB kablosu 1 * kullanım kılavuzu 1 * kablolu kulaklık

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Ekran
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hafıza 8 GB ve altı
  • Renk Çok Renkli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JUNGLEE Bluetooth Lu Mp3-mp4 Çalar Ses Kayıt Fm Radyolu Şarjlı Mp4 Player Dahili Hoparlör 8gb Hafızalı

Müzik veya radyo dinlemek her an gerçekleştirmek isteyebileceğiniz bir aktivite olabilir. Bunun için MP3-MP4 çalar edinebilirsiniz. JUNGLEE Bluetoothlu MP3-MP4 çalar müzik dinlemek ve video izlemek için ideal bir seçenektir. 8 GB depolama alanına ve Bluetooth desteğine sahip MP4 oynatıcı, bir FM radyo ve dahili bir hoparlör içerir.

 
  • Bluetooth uyumlu
  • Artırılabilir hafıza desteği
  • Ek olarak kulaklık ve USB kablosu

JUNGLEE Bluetooth MP3-MP4 Çalar 8 GB Hafızalı Özellikleri

JUNGLEE Bluetooth MP3-MP4 Çalar 8 GB Hafızalı Özellikleri

Kompakt ve taşınabilir tasarıma sahip JUNGLEE Bluetoothlu ses kayıt FM radyolu şarjlı MP4 player, en sevdiğiniz müzikleri, filmleri, görüntüleri ve daha fazlasını her zaman yanınızda bulundurmanıza olanak tanır. MP4 çalar birden fazla dili destekler ve dahili bir hoparlöre sahiptir. Şarj edilebilir pili, şarj başına saatlerce kesintisiz çalma süresi sağlar. Özellikler arasında FM radyo, sözlük, çalar saat ve daha fazlası bulunur. Bu taşınabilir MP3-MP4 çalar müzik dinlemek, film izlemek ve e-kitap okumak için ideal bir seçenektir. MP3 ve WMA formatlarını destekler, 128 GB kapasiteye kadar microSD kartları destekleyebilir. Dahili FM radyo, favori istasyonlarınızdan canlı yayınları dinlemenizi sağlar. Bu 1,8 inçlik küçük MP4 çalar 8 GB depolama kapasitesine ve orta ses seviyesinde dinlerken 35 saate kadar etkileyici bir pil ömrüne sahiptir.

 

JUNGLEE MP3-MP4 Çalar Ses Kayıt FM Radyolu Şarjlı Avantajları

JUNGLEE Bluetooth MP3-MP4 Çalar Ses Kayıt FM Radyolu Şarjlı Avantajları

1,8 inç renkli ekranı ve geniş kapasitesiyle bu MP3-MP4 çalar, hareket halinde olan herkesin sahip olmak isteyeceği bir üründür. Tüm MP3 ses formatlarını desteklemesinin yanı sıra dahili mikrofonu kullanarak kendi sesinizi kaydedebilirsiniz. JUNGLEE MP3-MP4 çalar, yerleşik hoparlöre sahip zarif ve taşınabilir bir ses cihazıdır, pil ömrü şarj edilmeden önce 6 saate kadar sürer. 8 GB dahili depolama alanı müzik, video oynatma, kayıt ve daha fazlası için tam kapasite sağlar. Dahili FM radyo, veri veya Wi-Fi sinyali olmadığında en sevdiğiniz müzikleri dinlemenizi sağlar. Dilerseniz Bluetooth kulaklıkla dilerseniz kablolu kulaklıkla müziğin yüksek kaliteli sesinin keyfini çıkarmak bu MP4 çalar sayesinde oldukça kolay ve eğlencelidir. Bu ürünü kendiniz ve sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. Özellikle çocuğunuzun akıllı telefon kullanmasını istemiyorsanız bu MP3-MP4 çalar en ideal alternatiflerden biri olacaktır.

 

JUNGLEE Ses Kayıt MP4 Player Dahili Hoparlör 8 GB Yorumları

JUNGLEE Bluetooth Ses Kayıt FM Radyolu Şarjlı MP4 Player Dahili Hoparlör 8 GB Yorumları

JUNGLEE Bluetooth MP3-MP4 çalar, doğrudan bir kulaklıkla kullanılabilen taşınabilir ve kompakt bir müzik oynatıcıdır, böylece en sevdiğiniz şarkıları istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Dahili lityum pili, pilini yeniden şarj etmeden önce kulaklığı yaklaşık 6 saat dinlemenizi sağlar. MP3 dosya formatlarını destekler ve sesli notlar veya röportajlar kaydetmek için dahili bir mikrofona sahiptir. MP4 Çalar, dahili hoparlörden daha iyi ses kalitesi için kablosuz bir kulaklığa veya hoparlöre de bağlanabilir. Bir diğer özellik ise, paylaşılan medya dosyaları veya fotoğraflar için daha fazla alana ihtiyaç duymanız halinde maksimum destek belleği üzerinden sağlayabileceğiniz 128 GB'a kadar ek hafıza olur. JUNGLEE Bluetoothlu MP3-MP4 çalar yorum ve değerlendirmeleri kısmında ürün hakkında detaylı bilgi elde edebilirsiniz. Ayrıca bu ürünü satın almayı düşünüyorsanız JUNGLEE Bluetoohtlu MP3-MP4 çalar fiyat bilgisine Trendyol aracılığı ile kolayca ulaşabilir ve sipariş oluşturabilirsiniz.