3
Karbüratör Flanşı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Genel Markalar R9 - R11 Broadway Karbüratör Komple 7700872427

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.474,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.500 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar R9 - R11 Broadway Karbüratör Komple 7700872427

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARAGÖZ OTOMOTİV Satıcı Ünvanı: SERDAR KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2407364617000011 Vergi Kimlik Numarası: 5110086404
    Bu ürün KARAGÖZ OTOMOTİV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • R9 - R11 Broadway Karbüratör Komple 7700872427 İTHAL Sagemfrans MARKADIR

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Renault 9
Geri Bildirim Ver

Just R9 - R11 Broadway Karbüratör Komple

Just R9 - R11 Broadway karbüratör komple tüm parçaları içerisinde barındırır. Sorunsuz bir şekilde uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz kaliteli malzeme yapısı ile dayanıklıdır. Hava ve yakıt oranını düzenler ve aynı zamanda hava ve yakıtı en uygun şekilde karıştırır. Motor devrini stabil bir şekilde kontrol eder. Broadway karbüratörü düşük hava hızları ve daha büyük geçişlerle çalışır. Yüksek hız ve yüksek güç çıkışı için gerektiğinde büyük hacimlerde yakıt sağlayabilir. Sürekli arıza veren karbüratörlerden bıktıysanız Just Renault R9 ve R11 uyumlu Broadway karbüratörünü tercih edebilirsiniz. Silindirlere sorunsuz bir şekilde hava ve yakıt çekimi sağlar. Son dönemde araç sahipleri tarafından en çok satın alınan parçalar arasında yer alan ürün dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunar.

  • Dayanıklı
  • R9 ve R11 uyumlu
  • Kaliteli malzeme

Just R9 - R11 Broadway Karbüratör Komple Özellikleri

Just R9 - R11 Broadway Karbüratör Komple Özellikleri

Broadway uyumlu karbüratörü kıvılcımla ateşlemeli bir motora yakıt ve hava karışımı sağlamak için kullanılan bir cihazdır. Karbüratörlerin bileşenleri genellikle sıvı yakıt için bir depolama odası, bir jikle, rölanti veya yavaş çalışanıdır. Ayrıca jet, ana jet, venturi şeklindeki bir hava akışı kısıtlaması ve bir hızlandırıcı pompası içerir. Karbüratörler, silindirlerde yanmaya uygun bir karışım yapmak için havaya yakıt ekler. Yakıtın sorunsuz ve düzgün bir şekilde yanmasına yardımcı olur. Silindirin daha fazla yakıt çekmesine imkan sağlayarak daha fazla güç elde etmenize imkan sağlar. Yol testi açısından gücü ve hassasiyeti fazladır. Hava ve yakıt karışımını doğru bir şekilde uygulayan arbüratörü Renault R19 ve R11 modelleri ile uyumludur. Just R9 - R11 broadway karbüratör komple yorumları olumlu olmasının yanı sıra ürünün kaliteli olduğunun bir göstergesidir.

Kalitesiyle Just R9 - R11 Broadway Karbüratör

Kalitesiyle Just R9 - R11 Broadway Karbüratör

Hava, öncelikle hava girişinden karbüratöre geçer. Motor ilk çalıştırıldığında, jikle içeri giren hava miktarını, silindirlere giren karışımın yakıt içeriğini artırarak, azaltmak için borunun üstünü neredeyse tıkayacak şekilde ayarlanabilir. Tüpün ortasındaki hava, venturi adı verilen dar bir kıvrımdan geçmeye zorlanır. Bu onun hızlanmasını sağlar ve basıncının düşmesine neden olur. Hava basıncında yaşanan azalma yakıt borusunda emme oluşturarak yakıtın borudan geçmesine engel olur. Gaz kelebeği açıkken, silindirlere daha fazla hava ve yakıt akar. Bu durumda motor, daha fazla güç üretir ve araba daha hızlı gider. Hava ve yakıt karışımı silindirlere doğru akar. R9 broadway karbüratör modeli tüm bu çalışma mekaniğini aktif ve sorunsuz bir şekilde yerine getirir. Just R9 - R11 broadway karbüratör komple fiyatı idealdir ve satın alınabilir düzeydedir.

Just R9 - R11 Broadway Karbüratör Komple Avantajları

Just R9 - R11 Broadway Karbüratör Komple Avantajları

Benzinli motorlar, motor ister soğukken ister en yüksek devirde sıcak çalışırken, yakıtın düzgün şekilde yanması için tam olarak doğru miktarda hava alacak şekilde tasarlanır. Yakıt, hava karışımını tam olarak doğru hale getirmek, karbüratör adı verilen akıllı bir mekanik aletin işidir. Just Broadway uyumlu karbüratör bu işlemleri sorunsuz bir şekilde yerine getirir. Hava ve yakıtın valfler aracılığıyla motora girmesine izin veren ve bunları çok çeşitli farklı sürüş koşullarına uyacak şekilde farklı miktarlarda karıştırarak stabil bir sürüş deneyimi yaşatır. Just R9 - R11 broadway karbüratör komple kullananlar ürünün sağlamış olduğu performanstan oldukça memnundur. Sürekli arıza veren karbüratör sorunu yaşıyorsanız problemin üstesinden gelmek amacıyla bu dayanıklı karbüratörü kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Jjust R9 - R11 broadway karbüratör komple satın almak için Trendyol’un avantajlı fiyat seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.