Kaan 250s Benzinli Çapa Makinası - Teker Takımı

6.300 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kaan 250s Benzinli Çapa Makinası - Teker Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şengül Ticaret Satıcı Ünvanı: GÜLAY ŞENGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Vergi Kimlik Numarası: 8060131397
    Bu ürün Şengül Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motor / Engine 4T / 7 hp / 4 Stroke -7hp Çalıştırma / Starting İpli / Handle Start Vites / Gear 2 ileri 1 geri / 2 Forward - 1 Reverse İş genişliği / Work Width 95 cm İş derinliği / Work Depth 30 cm Ağırlık / Weight 93 kg Teker / Tires

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
  • Beygir Gücü 6-10 hp
  • Vites Tipi 2 ileri 1 geri
  • Çalıştırma Şekli İpli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pulluk Dahil Değil
Geri Bildirim Ver

Kaan 250-S Benzinli Çapa Makinesi

Gelişen teknoloji sayesinde tarlalardan alınan verimi artırabilmek için birçok farklı yöntem bulunur. Mahsulleri yetiştirmek ve bakımlarını yapmak gün geçtikçe kolaylaşır. Kaan 250-S benzinli çapa makinesi, gelişmiş yetiştirme teknolojisine sahiptir. Çapalama tarladaki önemli işlemlerden biridir. Mahsullerin yetiştirilmesi aşamasında doğru bir şekilde uygulanması gerekir. Zaman ve kalite açısından gözle görülür etki yaratan makine, toprak yüzeyini ideal şekilde havalandırır. Çeşitli toprak türlerine uygun olacak şekilde üretilen ve geliştirilen makine, özelleştirilmiş teknolojik çözümleri bünyesinde barındırır. Her türlü gereksinimin karşılanmasını sağlar. Gelişmiş verimliliğe ve esnekliğe sahip olması ile ön plana çıkar. Tarımsal alanlarda verimli şekilde çapalama yapmaya yardımcı olur. İş gücü avantajı sağlaması sayesinde de büyük alanlarda kolay şekilde kullanılıp kontrol edilebilir. Toprağın verimliliğini ve kalitesini artırır.

  • Kolay kullanım
  • Geniş etki alanı
  • Üst düzey teknoloji

Kaan 250-S Benzinli Çapa Makinesi Özellikleri

Kaan 250-S Benzinli Çapa Makinesi Özellikleri

Kaan 250 S 7 HP benzinli çapa makinesi, 4 zamanlı motora sahip olması ile ön plana çıkar. Yağlı filtresi bulunur. Tozlu ortamlarda dahi uzun süreli kullanım avantajı sağlar. İleri yakıt teknolojisine sahiptir. Bu sayede yakıt tüketimini minimuma indirir. Güvenlik önlemleri üst düzey tutulduğu için kullanım esnasında oluşabilecek tehlikeli durumlar en aza indirilir. Motor koruma kaputu bulunur. Dış etkenlere karşı önlem alınmasını sağlar. Direkt olarak aktarma şanzıman yağlı tip balata ile 2 ileri 1 geri aktif şekilde çalışır. Şanzıman güçlü ve sağlam yapısı sayesinde şanzıman zorlu arazilerde de kolaylık sağlar. Çapa bıçakları 95 cm’dir. 75 cm’ye kadar düşürülebilir. 30 cm derinliğe kadar çalışabilir yapıdadır. Üzerinde 400x8 lastik tekerleği bulunur. Bu sayede istenen yere kolayca taşınabilir. Yük taşıma amaçlı römork takmaya uygundur.

Kaan 250-S Benzinli Çapa Makinesi Avantajları ve Yorumları

Kaan 250-S Benzinli Çapa Makinesi Avantajları ve Yorumları

Kaan marka çapa makinesine 300 litrelik ilaçlama takılarak ağaç aralarında kolayca ilaçlama yapılabilir. Tarımsal faaliyetlerde önemli ve faydalı bir makinedir. Kaan benzinli çapa makinesi, suyun daha iyi emilmesine yardımcı olur. Doğal yollarla toprağın nefes almasını sağlar. Toprağın yeterli oranda su olması etkin ve eşit şekilde dağıtılmasını kolaylaştırır. Yabani otlara karşı da dirençlidir. Uzun vadede tek mahsulün yetiştirildiği koşullarda kontrol edilmesi zor toprakların da üstesinden gelir. Yetiştiricilikte büyük öneme sahip olur. Mekanik açıdan fırsat ve destek verir. Ot ayıklama işlemini kolaylaştırır. İnsan gücünü minimuma indirerek büyük alanları kolayca kontrol altına alır. Doğru koşullarda kullanıldığında özel alanlarda da birçok avantajı beraberinde getirir. Kaan 250-S benzinli çapa makinesi yorumları, ürünün kolay kullanılabilir yapısı ve zaman yönetimi açısından avantajlarını görünür kılar.

Kaan 250-S Benzinli Çapa Makinesi Fiyatları

Kaan 250-S Benzinli Çapa Makinesi Fiyatları

Gün boyunca aktif şekilde tarlalarda kullanılabilen çapalama makinesi, uzun süre kuru kalan toprakların tabakalarında sıkışan katmanları toz haline getirir. Ardından su geçişi için gerekli alan yaratır. Üst kabuk toprak tipine göre farklılı çalışan makine, kolayca toprağı çatallayarak parçalar. Makine içinde çalışan bileşenler, toprağı toz haline getirmek ve yararlanılacak avantajlar ortaya çıkarmak için özenle hazırlanır. Kıvrık bir yapıya sahiptir. Ana gövdeye sağlam şekilde monte edilerek kullanıma sunulur. Sağlam yapısı sayesinde ilerleme hızı yüksektir. Saatte 5 - 12 km’lik hızda kullanılabilir. Ayrıca sunulan seçenekler arasında genişliği ile ideallik gösterir. Toprak profilindeki düzensizlikleri profesyonel çalışma sistemi ile verimli hale getirir. Güvenle kullanılır. Üst düzey kaliteye sahip materyal çeşitliliği sayesinde kullanım süresini uzatır. Tüm faktörler doğrultusunda Kaan 250-S benzinli çapa makinesi fiyatı uygun aralıklarda belirlenir. Çapalama makinesinin tüm özelliklerini Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.