Kaanlar 500 Gr Suda Mozzarella Peyniri

265 TL
(530 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kaanlar 500 Gr Suda Mozzarella Peyniri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAANLAR MARKET Satıcı Ünvanı: KAANLAR GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484065367100015 Vergi Kimlik Numarası: 4840653671
    Bu ürün KAANLAR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • PORSİYONLARA GÖRE BESİN DEĞERLERİ
  • 100 GRAM İÇİM
  • · ENERJİ (kcal) : 304
  • · ENERJİ (kj): 1265
  • · YAĞ (g): 23,2
  • · DOYMUŞ YAĞ (g): 13,9
  • · ŞEKER (g): 2,2
  • · PROTEİN (g): 21,7
  • · TUZ (g): 0,7
  • NOT: Ürün Tam Yağlı Olup Yarı Yumuşak Kıvamdadır.
  • Afiyet Olsun.
Geri Bildirim Ver

Kaanlar KN-024 500 Gr Suda Mozzarella Peyniri

Kaanlar 500 g suda mozzarella peyniri yarı yumuşak kıvamlı ve tam yağlı, lezzetli bir peynirdir. Kullanım alanı oldukça çeşitli olan bu ürünün kahvaltıda veya yemeklere ilave edilerek kullanılması mümkündür. Fast food içerisinde, börekler, omlet ve hatta tatlılarda bile kullanılabilecek bu ürün az tuzlu olduğu için kullanıldığı yemeğe lezzet katar. Tadı ve görünümüyle öne çıkan bu ürün dış yüzeyi kabuksuz ve korumasız bir peynir olduğu için doğru muhafaza edilmesi oldukça önemlidir. Kaanlar 500 g suda mozzarella peynirinin buzdolabında veya vakumlu şekilde dondurucuda saklanması önerilir. Aynı zamanda açılmış Kaanlar 500 g suda mozzarella peyniri buzdolabında 15 gün, dondurucuda ise 1 yıla kadar muhafaza edilebilir.

  • Ürün 500 gramdır.
  • İçerisinde 4 adet büyük boy mozzarella peynir bulunur.
  • Peynirler top şeklindedir.

Kaanlar 500 g Mozzarella Peynirinin Besin Değerleri Nelerdir?

Kaanlar 500 g Mozzarella Peynirinin Besin Değerleri Nelerdir?

Kaanlar 500 g suda mozzarella peyniri besin değeri yüksek bir üründür. Bu peynirin 100 gramında 1265 kj enerji, 23,2 g yağ, 13,9 g doymuş yağ, 2,2 g şeker, 21,7 g protein ve 0,7 g tuz bulunur. Kaanlar 500 g büyük boy suda mozzarella peynirin 100 gramının kalorisi ise 304 kcal’dır. Kaanlar 500 g suda mozzarella peyniri ayrıca içerisinde yağda eriyen A, E ve D gibi vitaminler bulunur. Bu peynir içeriğindeki vitaminler ve fosfor sayesinde kalsiyum emilimi sağlar ve kemik sağlığı ile hücre zarı korumasına yardımcı olur. Siz de besin değerleri, faydaları ve lezzetiyle öne çıkan Kaanlar 500 g suda mozzarella peyniri tercih edebilirsiniz ve günün her öğününde rahatlıkla tüketebilirsiniz.

Kaanlar 4 Adet Suda Mozzarella Peyniri Lezzetli midir?

Kaanlar 4 adet suda mozzarella peyniri oldukça lezzetli bir üründür. Bu peynir manda sütüyle üretilen bir peynir olduğu için tadı diğer peynirlere göre daha az tuzludur. Yumuşak yapısı ve deliksiz bembeyaz görünümüyle Kaanlar 500 g suda mozzarella peyniri eşsiz bir lezzete sahiptir. Az tuzlu bir peynir olduğu için bu ürün çeşitli tarif alternatiflerinde rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürün tadı ve top şekli sayesinde çocuklar tarafından bile sevilen, heyecanla tüketilen lezzetli bir üründür. Kaanlar 500 g suda mozzarella peyniri kullanıcılarının beğenisini kazanan ve çeşitli tariflerde sıklıkla tercih edilen İtalyan peyniridir. Aynı zamanda bu ürün tam yağlı, yarı yumuşak ve tazedir. Lezzeti ve bembeyaz top şeklindeki görünümüyle öne çıkan Kaanlar 500 g suda mozzarella peyniri, fiyatı nedeniyle de sıklıkla tercih edilir.

Kaanlar Büyük Boy Tam Yağlı Mozzarella Nasıl Tüketilir?

Kaanlar 500 g tam yağlı suda mozzarella peyniri, çeşitli tariflerde kullanılabilecek ve her öğün tüketilebilecek lezzetli bir üründür. Bu peynir yarı sert peynir grubunda yer aldığı için rendelenerek kullanılması, kahvaltıda tüketilmesi veya peynirli tatlılar içerisine konulması mümkündür. Pizza üzerine, makarna içerisinde veya burgerlerin arasına konarak tüketilebilecek Kaanlar 500 g suda mozzarella peyniri çeşitli yemeklerin yapımında tercih edilebilir. Eriyen kokusuz bir peynir olduğu için bu ürün şerbetli tatlılarda da gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Yemeklerin lezzetini artırmak için içerisinde veya kahvaltılarda tüketilebilecek Kaanlar 500 g suda mozzarella peyniri son derece sağlıklı ve besin değeri yüksek bir üründür. Siz de farklı yemek çeşitleriyle tüketilebilecek lezzetli ve kaliteli Kaanlar 500 g suda mozzarella peyniri tercih edebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’un internet sitesi üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Aynı zamanda ürünü daha önceden Trendyol üzerinden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Kaanlar 500 g suda mozzarella peyniri yorumları kısmına göz atabilirsiniz.