Kabalcı Yayınevi Türk Sinema Tarihi

1.000 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kabalcı Yayınevi Türk Sinema Tarihi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MELTEM KABALCI KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: ÇAĞATAY KABALCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3477203998200013 Vergi Kimlik Numarası: 4850685968
    Bu ürün MELTEM KABALCI KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1895'te doğuşundan bu yana sinema dnyanın her yerinde insanları byleyen, mesaj veren bir sanat, tiyatronun yanında insanlığa ikinci bir ayna oldu. İşte Scognamillo da sinemanın Trkiye'deki tarihine eğilerek, korunmamış, sahip çıkılmamış, kişisel çabalarla yaşatılmaya çalışılmış bir tarihi okurun/seyircinin gözleri önne seriyor. Titiz bir arşiv çalışmasına dayanan bir'antoloji'var okuyucunun elinde. Trk sineması dört dönemde ele alınıyor: 1896-1959 arası hazırlık dönemi, 1960-1986 arası siyasal ve toplumsal çalkantıların sineması, 1987-1997 arası yani entellektel filmlerin gndeme geldiği dönem ve 1998'den gnmze. Yazar, her dönemin ticari ve sanatsal rnlerini, olumlu ve olumsuz örneklerini yanyana getiren bir yaklaşımla lke sinemasının btnne bakıyor. Trk sinemasının, ilk sinematograftan gnmze kadar gelişiminin izlendiği bu'tarih'kitabında aynı zamanda bir lkenin panaromasını bulacaksınız. Her sinema/tarih meraklısının her okuyucu/seyircinin ktphanesinde bulunması gereken önemli bir çalışma.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Giovanni Scognamillo
Geri Bildirim Ver