Genel Markalar Kadıo Ofis Masaüstü Hesap Makinesi Kd-3860b

149 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kadıo Ofis Masaüstü Hesap Makinesi Kd-3860b

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Birlik Online Ticaret Satıcı Ünvanı: ZELİHA TOSUNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6630154283
    Bu ürün Birlik Online Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadıo Ofis Masaüstü Digital Hesap Makinesi Kd-3860B Ofis ve iş yerlerinin vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri de hesap makineleridir. Her türlü karışık işleminizi rahatça çözebileceğiniz Kadıo Ofis Masaüstü Hesap Makinesi de bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için mixofis.com stoklarında yerini aldı. Geniş ekranı, büyük butonları ve okunaklı harfleri ile işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Özellikleri: 12 Hane metal yüzey, Büyük butonlar ve rakamlar, Yüzde karekök ve +/- tuşları, Geri ve silme tuşları, Pilli ve güneş enerjili

Ürün Özellikleri

  • Tip Masaüstü
Geri Bildirim Ver

Kadıoğlu KD-3860B Kadıo Ofis Masaüstü Hesap Makinesi

Kadıo KD-3860B ofis masaüstü hesap makinesi, pratik kullanımıyla öne çıkar. Ürün, matematiksel hesaplamaları hızlı ve doğru şekilde yapabilmeyi sağlar. Makine, rahat kullanım için ideal boyutlarda üretilir. Hesap makinesinin, üzerinde çeşitli işlemler için yetkilendirilmiş kısayol tuşları ve rakamlar bulunur. Bu tuşlar yardımıyla ileri seviye işlemler kolayca yapılabilir. Hesaplamalarda sık kullanılan artı tuşu, kullanım kolaylığı sunması için daha büyük tasarlanır. C ve CE tuşları ise rahat görülebilmesi için turuncu renge sahip olur. Makine klasik cihazlar gibi pil ile çalışır ve şarj sorunu yaratmaz. Ayrıca bu hesap makinesi, gerektiğinde güneş enerjisiyle şarj edilebilir.

  • Özellik: Güneş enerjisi ile şarj olabilme
  • Pil türü: Kalem
  • Tuşlar: Sayı ve fonksiyon tuşları

Kadıo Ofis Masaüstü Hesap Makinesi Fonksiyonları Neler?

Kadıo Ofis Masaüstü Hesap Makinesi Fonksiyonları Neler?

Kadıo KD-3860B ofis masaüstü hesap makinesi, gelişmiş fonksiyonlar taşır. Kullanıcılar hesap makinesi ile toplama ve çıkarma gibi basit işlemleri oldukça hızlı şekilde yapabilir. Ayrıca ürün, karekök alma ve yüzde hesaplama gibi karmaşık işlemleri de yapabilme imkânı tanır. Hesap makinesinin tuşları, büyük boyutlarıyla rahat bir kullanım sergiler. Ürünün geniş bir ekranı bulunur. Ekranda yapılan işlemlerin adımları ve hesaplama sonucu, rahat şekilde görülebilir. Hatalı işlemleri temizlemek için tipik CE tuşu kullanılır. Tüm işlemi temizlemek için ise C tuşu, bulunur. Ayrıca cihazı açmak için ON gibi farklı tuşlardan da yararlanılabilir. Kullanıcılar cihazı çalışır duruma getirdikten sonra, dilediği işlemi kolayca yapabilir. Makine üzerinde bulunan MRC tuşu, geçmiş işlemleri yeniden açabilmeyi sağlar. Bu özellik, bilhassa hatalı yapılan işlem adımlarını tespit etmeyi kolaylaştırır.

Kadıo Ofis Masaüstü Hesap Makinesi KD-3860B Kaliteli mi?

Kadıo Ofis Masaüstü Hesap Makinesi KD-3860B Kaliteli mi?

Kadıo ofis masaüstü hesap makinesi, uzun süreli kullanım için kaliteli malzemelerden üretilir. Makine, başta kullanıma bağlı oluşabilecek darbelere karşı dayanıklı bir kullanım sergiler. Tuş sistemi, basma sırasında zarar görmez ve çok sert olmayan tuş plastiği parmakları yormaz. Ürünün teknik iç donanımı da oldukça dayanıklı özellikler taşır. Yoğun şekilde kullanımda bile donma ve takılma gibi sorunlar yaratmayan makine, hızlı sonuç almayı sağlar. Ürünün kullanım alanları da oldukça geniş olur. Başta ofis ve çalışma odası olmak üzere pek çok alanda bu hesap makinesini kullanabilir. Kadıo KD-3860B ofis masaüstü hesap makinesi ayrıca yoğun şekilde hesaplamaların yapıldığı işletmelerde de kullanıma uygun bulunur. Bankalarda, toptancılarda, muhasebecilerde, mimarlık ofislerinde, marketlerde ve daha birçok yerde tercih edilebilir. Ayrıca makine, karton kutusuyla alıcıya gönderilir.

Kadıo Ofis Masaüstü Hesap Makinesi KD-3860B Kullanışlı mı?

Kadıo Ofis Masaüstü Hesap Makinesi KD-3860B Kullanışlı mı?

Kadıo KD-3860B ofis masaüstü hesap makinesi, her işletmede bulunması gereken temel gereçler arasında yer alır. Makine, karmaşık işlemlerin kısa sürede yapılabilmesi mümkün kılar. Kişiye zaman kazandırarak, kullanım açısından büyük kolaylık sunar. Ayrıca hesap makinesi ile yapılan işlemlerde hata payı oldukça düşük olur. Rakamlar, doğru girildiğinde makineden kaynaklı hesaplama yanlışları görülmez. Gün içerisinde çok sayıda işlem yapması gereken kişiler bile makineyi, tercih edebilir. Makinenin bir diğer özelliği ise hafifliği olur. Hesap makinesi, hafif yapısıyla kolayca taşınır. Evde, ofis veya dışarıda rahatlıkla kullanabilir ve tek elle tutulabilir. Kolay taşınabildiği için hareketli iş sahalarında çalışanlara hitap eder. Evrak çantasına pratik bir şekilde sığar ve şantiye gibi alanlarda kullanılabilir. Dilerseniz Kadıo KD-3860B ofis masaüstü hesap makinesi yorumlarını inceleyerek ürünün kullanımı ile ilgili değerlendirmelere erişebilirsiniz. Kadıo marka hesap makinesini Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.