Kadıoğlu Pratiko Cks80 Rendeli Ceviz Soyma Makinesi 90 Litre

22.400 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22.900 TL

Ürün Bilgileri

Kadıoğlu Pratiko Cks80 Rendeli Ceviz Soyma Makinesi 90 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereyon. Satıcı Ünvanı: EREYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354034517500018 Vergi Kimlik Numarası: 3540345175
    Bu ürün Ereyon. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadıoğlu Kadmec CKS80 Ceviz Soyma Makinesi Ekonomik Menşei : Türkiye Marka : Kadıoğlu Enerji Kaynağı : 220 Volt Ev Elektriği Kazan Hacmi : 80 litre Aşındırıcı Yapısı : Rende İdeal boyutlarıyla, ev tipi pratik ceviz soyma makinesi Kadıoğlu CKS80 ile kendi cevizinizi soyabilirsiniz. Günlük 600 - 900 kg ceviz soyacak olanlar için oldukça ideal ebatlarda tasarlanmıştır.Kazanındaki tam kapalı yeşil kabuklu cevizleri ort. 9 dakikada, yeşil kabuğu çatlamış cevizleri 5-6 dakika gibi bir sürede soyar, tertemiz çıkarır... Öne Çıkan Özellikler: Kolay taşıma tekerlekleri ve elciği CKS80 Model Kadıoğlu Ceviz Soyma Makinesi'nin yerini değiştirmek ve kullanmak rahattır. Her yaştan kullanıcı zahmetsizce çalıştırabilir. Kompakt, kolay temizlenen tasarım Her noktasına ulaşılabilir yapısı sayesinde Kadıoğlu CKS80 Ev Tipi Pratik Ceviz Soyma Makinesi kolayca temizlenir. 80 Litre Hacminde Kazan (50-70 kg Tek İşlem Kapasitesi) Küçük, orta ölçekli üretim yapan çiftçiler ya da işletmeler için oldukça ideal ölçülere ve fiyata sahiptir. Cevizleri serbest bırakan, cevize darbe yapmayan, ortası boş ve direksiz tasarımı cevizi nazikçe soymayı sağlar. Hızlı soyma için en ideal ölçülerdedir. Kayış değil, Şanzuman aktarmalı Makina imalatında Türk Malı redüktör kullanılmıştır. Redüktörü 2 yıl garantilidir. NOT : İnce Kabuklu cevizlerde devir ayarlı ceviz soyma makinesi tercih edilmelidir. Standart devirli makinelerde ince kabuklu cevizlerin kabuklarında kırılma olur. Eğer ceviziniz ince kabuklu ise Kadıoğlu Devir Ayarlı Ceviz Soyma Makinesini inceleyiniz.
Geri Bildirim Ver

Kadıoğlu Kadmec Cks80 Ceviz Soyma Makinesi 80 Litre

Ağız kanalı üzerinden cevizlerin kırılması bir hayli zahmetlidir. Bu gibi eylemler sırasında farkında olmadan dişlerinizi kırabilirsiniz. Bu riske girmek yerine Kadıoğlu Kadmec cks80 ceviz soyma makinesi 80 litre satın alabilirsiniz. Toplamda 80 litrelik ceviz alma kapasitesine sahip olan bu özel ceviz kırma makinesi ile artık cevizlerinizi dişleriniz üzerinden kırmaktan kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Ürün son derece kaliteli olup %100 garantili olarak satışa sunulur. Bu kapsamda ürünü uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Ceviz soyma makinesi ile sadece cevizlerinizi makine üzerinden soyabilirsiniz. Bu basit işlem ise doğrudan makine tarafından dakikalar içerisinde risksiz bir şekilde gerçekleştirilir.

  • Pratik
  • Kullanışlı
  • Sağlam

Ceviz Soyma Makinesi Özellikleri

Ceviz soyma makinesi, ev veya işletmenizde yer alan cevizlerinizi otomatik olarak soyan makinelerdir. TSO tarafından onaylı olan Kadıoğlu Kadmec cks80 ceviz soyma makinesi 80 litre KDM AKHM80 modeli bu kapsamda güvenilir ürünlerdir. Makinenizi aktif ettiğinizde hızlı bir şekilde tek seferde ortalama olarak 80 kilogramlık taze cevizlerinizi soyabiliyor. Böylece zamandan tasarruf edebilirsiniz. Lider Kadıoğlu ceviz soyma makinesi birçok eşsiz özelliklere sahiptir. Ürün Yüksek Kalite Standartları ile üretilmiştir. Bu nedenle Kadıoğlu ceviz soyma makinesi fiyatı bugün her bütçeye uygundur. Ürünün temel özellikleri arasında profesyonel anlamda işlev sunmasıdır. Bu ürünü özenle kullanmanız tavsiye edilir. Bu kapsamda ceviz soyma makinesinden uzun dönemli olarak faydalanabilir ve piyasadaki amatör türünden ceviz soyma cihazlarına yüksek ödeme yapmaktan kurtulabilirsiniz.

Ceviz Soyma Makinesi Neden Satın Almalıyız?

Birçok sebepten dolayı Kadıoğlu cks80 ceviz soyma makinesi satın almalıyız. Sektörde kaliteli olduğunu iddia eden birçok firmalar tarafından basit ve işlevsiz olarak hizmet sunan ceviz soyma makineleri satışa sunulur. Bu gibi firmalar üzerinden garantili olarak ceviz soyma makineleri satın alamayız. Dolaysıyla Kadıoğlu cks80 ceviz soyma makinesi ev tipi konusunda mağdur kalmamak açısından makineyi orijinal olarak sadece yetkili satış firmasından satın almalıyız. Ceviz soyma makinesi bizleri ceviz soymaktan ve bu doğrultuda ellerimizin tahrip olmasından kurtulmasını sağlar. Tavsiye edilen KDM-AKHM80 modeli garantili olduğundan dünyanın en iyi ceviz üretici ve satış firmaları tarafından da tavsiye edilir. Bu özel ürün doğrudan kullanım belgesi ile gönderilir. Bu nedenle Kadıoğlu Kadmec cks80 ceviz soyma makinesi 80 litre özellikleri inceleyebilirsiniz. Ceviz soyma makinesi kullanımında deneyimli olmanız gerekmez. Çünkü makinenin kullanımı son derece kolaydır. Özel aparatını prize takmanız yeterlidir.

Ceviz Soyma Makinesi Yorumları

İlk olarak Kadıoğlu Kadmec cks80 ceviz soyma makinesi 80 litre yorumları takip edebilirsiniz. Bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz. İlk olarak ceviz soyma makinesi güncel fiyatlarını doğrudan firmalar arasında karşılaştırabilirsiniz. Bu bağlamda ucuz fiyatlı alışveriş platformundan %100 orijinal olan ceviz soyma makinesi satın alabilirsiniz. Makineyi ister herhangi bir ilimizden ister yurtdışından satın alabilirsiniz. Ayrıca ceviz soyma makinelerinden firmanız için de tek seferde toplu olarak satın alabilirsiniz. Bu kapsamda indirimli fiyatlardan faydalanabilirsiniz. Türkiye ve diğer ülkelerde yer alan birçok devasa firmalar toptan olarak ceviz soyma makineleri satın alıyor. Her ceviz soyma makinesi üretici firmaların kalitesine göre ömrü farklıdır. Bu nedenle Kadıoğlu Kadmec cks80 ceviz soyma makinesi 80 litre ömrü de üretici firması kaliteli olduğundan oldukça uzundur. Bu doğrultuda Kadıoğlu firması tarafından imal edilerek satışa sunulan ceviz soyma makinesi en az 5 yıllık garanti sürecine sahiptir. Bu nedenle makine bu süreç zarfında arızalanması durumunda firma tarafından ücretsiz olarak tamir ediliyor. Kadıoğlu firması Türkiye’nin kaliteli ceviz soyma makine üreticisidir. Bu nedenle işletme daima müşteri memnuniyeti doğrultusunda ceviz soyma makineleri üretiyor. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.