Kafa Dengi Yayınları Kafa Dengi Tyt Biyoloji Nar Soru Bankası Yeni Orta Ve Ileri Düzey

250 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
300 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kafa Dengi Yayınları Kafa Dengi Tyt Biyoloji Nar Soru Bankası Yeni Orta Ve Ileri Düzey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENDÜLÜS KÜLTÜR MERKEZİ Satıcı Ünvanı: ENDÜLÜS KÜLTÜR MERKEZİ KİTAP KIRTASİYE YAYIN DAĞITIM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334113016900001 Vergi Kimlik Numarası: 3341130169
    Bu ürün ENDÜLÜS KÜLTÜR MERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kafa Dengi Yayınları Kafa Dengi Tyt Biyoloji Nar Soru Bankası Yeni Orta ve İleri Düzey Kafa Dengi Yayınları Kafa Dengi Tyt Biyoloji Nar Soru Bankası Yeni Orta ve İleri Düzey

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kafa Dengi Yayınları Orta ve İleri Düzey TYT Biyoloji Soru Bankası

Üniversiteye hazırlık sınavı gençlerimizin hayatında bir dönüm noktasıdır ve hayallerini gerçekleştirmek için atmaları gereken adımlardan en önemlisidir. Bu yüzden de bu süreçte doğru kaynakları tercih etmeleri gerekir. Kimileri için biyoloji eğlenceli bir ders olsa da bazıları için zorlu konulara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Kafa dengi yayınları TYT biyoloji soru bankası yeni orta ve ileri düzey sayesinde konuları kolayca algılayabilirsiniz. Aynı zamanda etkileyici tasarımı ve teknoloji ile harmanlanmış sayfalarındaki ögeler, bilgileri daha iyi öğrenmenizi sağlar. Başarıya ulaşmak isteyenlere hitap eden bu kaynakta seviyenizi saptamak ve artırmak için farklı tarzda sorular bulunur. Gelecekte iyi bir üniversiteye yerleşmek isteyen tüm öğrenciler bu kitabı tercih edebilir.

  • Sınav Tipi: TYT & AYT
  • Sayfa Sayısı: 288
  • Ebat (cm): 19 x 27

Kafa Dengi TYT Biyoloji Soru Bankası Müfredata Uygun mu?

Kafa Dengi TYT Biyoloji Soru Bankası Müfredata Uygun mu?

Kafa dengi yayınları TYT biyoloji soru bankası yeni orta ve ileri düzey, tamamen müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. İçerisinde MEB belirlediği konular dışında herhangi bir ünite bulunmaz. Kaynak, öğrencileri başarıya ulaştırmak için hazırlanmıştır. Soru bankasında bulunan konu anlatımı ile paralel bir biçimde ilerleyen testler sayesinde bilgilerinizi kolaylıkla pekiştirebilirsiniz. Bu kitap muadillerinden kolayca ayrılır. Müfredata uygun sorular, ÖSYM’nin sınavlarda tercih ettiği tarz dikkate alınarak hazırlanmıştır. Bu sayede TYT’ye girdiğinizde yabancılık çekmezsiniz. Kafa dengi yayınları TYT biyoloji soru bankası yeni orta ve ileri düzey sayesinde seviyenizi saptayabilir, zorlandığınız konuların üzerine çok daha etkili bir biçimde yoğunlaşma fırsatı elde edebilirsiniz. Böylece sınava hazırlık sürecinde eksiklerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Kafa Dengi Yayınları TYT Biyoloji Soru Bankası Çözümlü mü?

Kafa Dengi Yayınları TYT Biyoloji Soru Bankası Çözümlü mü?

Kafa dengi yayınları TYT biyoloji soru bankası yeni orta ve ileri düzey içerisinde bulunan tüm soruların çözümleri de mevcuttur. Kitabın zekice tasarlanmış düzeni sayesinde yeşil kutucuklarda bulunan karekodları kullanarak soruların çözümlerini görebilirsiniz. Bunları dikkatli bir biçimde takip ederek başarı şansınızı maksimuma kolaylık ile çıkarabilirsiniz. Ayrıca soru bankasında birikimli ilerleme tekniği (BİT) kullanılmıştır. Problemleri çözdükten sonra ünitenin sonunda bulunan tekrar testleri ve ardından gelen ünite tarama sınavları sayesinde biyoloji alanında hangi konularda eksikliğiniz olduğunu öğrenebilirsiniz. Kitaptaki çözümlü sorular, üniversite sınavına özel olarak hazırlanmıştır. Ayrıca kaliteli ve etkili testler, konuları kavrama süresini bir hayli kısalır. Bu nedenle hayalini kurduğu bölüme yerleşmek isteyen kişiler, soru bankasını gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

Kafa Dengi TYT Biyoloji Soru Bankası Kitap İçeriği Nedir?

Bu kitapta toplam 7 ünite bulunur. Canlıların temel bileşenleri, ekoloji, hücrenin bölümleri ve daha birçok konu soru bankasının içerisinde yer alır. Tüm içerik müfredata uygun olarak hazırlanmıştır ve her sorunun çözümlü olması sayesinde öğrenciler, konuyu anlamakta zorluk çekmez. Aynı zamanda bu kitabın sayfa tasarımı öğrenmeyi hem eğlenceli kılar hem de kolaylaştırır. Yeşil kenarlı sayfalarda özellikle TYT’de çıkmış sorular bulunur. Mor kenarlı sayfalar ise ünite tarama sınavlarını barındırır. Bu sayede ihtiyacınız olan içeriğe kolayca erişebilmeniz mümkün hâle gelir. Soru bankası, uzman bir kadro tarafından hazırlandığı için başarıya ulaşmanıza katkı sağlar. Ayrıca taşınabilir boyutları sayesinde okula kolaylıkla götürülebilir. Bu kitap, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Kafa Dengi Yayınları TYT biyoloji soru bankası yeni orta ve ileri düzey yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer kişilerin düşünceleri hakkında bilgi sahibi olabilir, kitabı hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.