KaganTekstil Tulumba El Presi / Çıt Çıt, Kuşgözü, Rivet Ve Düğme Çakma Makinesi

650 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KaganTekstil Tulumba El Presi / Çıt Çıt, Kuşgözü, Rivet Ve Düğme Çakma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İŞKUR MAKİNA Satıcı Ünvanı: MELİH KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4818751680800017 Vergi Kimlik Numarası: 4930619692
    Bu ürün İŞKUR MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reklamcılar, tabelacılar, afişçiler, tekstilciler, kuşgözü, perçin, düğme kaplama, kanca, çıt çıt, rivet, drop, klikıt... vb. işlerinizde, sanayide elektrik ve elektronik montajında kapı ve pencere montajında, alüminyum, panjur, ambalaj... vb. işlerinizde, trafik plaka tescilde, markalama vb. işlerinizde, otomotiv ve matbaada, delme, zımbalama, etek bükme, çakma, kozmetik ve oyuncak montajında kullanılır.Tek bir makine ile bütün işlerinizde kalıp değiştirerek kullanabilirsiniz.Dayanıklıdır, çalışan tüm mekanik parçalar ısıl işlem görmüştür. Tulumba Pres, Montaj Pres Makine Delme Ve Cakma Makineleri Hangi Ürünleri Basar?Kalıpları olan her ürünü basar şeklinde cevaplanabilir. Ama hangi ürünler diye sıralarsak
  • çıtçıtın her çeşidini, her boyunu, metalini ve plastiğini basabilir, klikıt basar, düğme kaplar, kuşgözünün her boyunu istediğiniz her kumaşa çakabilir, kuş gözünün delmekte zorlandığı kumaşlarınız için de, delici kalıpla delme özelliği bile sağlar. Yanısıra trok, perçin, zımba, rivet gibi birbirine çok benzeyen küçük çivili malzemelerinizi de rahatlıkla bu makineyle deri, denim, branda gibi işlerinize çakabilirsiniz. İster tamir yapın, ister yeni ürünlerinize basın, ister bir malzemeyle tasarım yapın veya malzemelerin hepsinden oluşturabileceğiniz kolaj yapın. Bu makine hayal ettiğiniz, düşündüğünüz her şeyi yapabilmeyi sağlar kısaca dikmekle vakit harcamak istemediğiniz her türlü detay için size büyük bir zaman kazandıracaktır. Tulumba El Presi size tek makineyle çeşitli kalıpları değiştirerek kuş gözü, rivet ve çıtçıt çakabilmenizi sağlar.Kumaş kaplama düğme yapabilirsiniz.Kıyafet, çanta, ayakkabı, kemer, plastik, deri, ambalaj vs gibi malzemelere delme, zımbalama yapabilirsiniz. Makinenin kendisi ve kalıpları dayanıklı malzemedir.Evde veya amatör işlerinizde kullanabileceğiniz gibi profesyonel işlerde de kulanılabilir. Masaya, tezgaha monte edebileceğiniz delikler mevcuttur. NOT: SADECE KOLLU PRES OLARAK GÖNDERİMİ YAPILMAKTADIR.ÜRÜNLE BERABER HERHANGİ BİR KALIP GÖNDERİLMEMEKTEDİR.KALIPLARI AYRICA ALMANIZ GEREKMEKTEDİR. ÜRÜN ALÜMİNYUM GÖVDEDİR. Not:Ürün renkleri stok durumuna göre değişebilir. Teknik Özellikler A...........92mm B..........187mm C...........51mm D...........360mm PARÇA YÜKSEKLİĞİ: 65 mm MİL ÇAPI Ø 19 mm AYAK GENİŞLİĞİ 53X5 0 MİL DELİĞİ ¼ Diş BOYUTLAR 35X19X9,5

Ürün Özellikleri

  • Model Döküm
  • Renk Mavi
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kagan Tekstil irm01 Döküm Çıt Çıt Kuşgözü Rivet ve Düğme Çakma Makinesi Tulumba El Presi

Tekstil tasarımlarınıza şık dokunuşlar yapmak isterseniz Kağan Tekstil tulumba el presi düğme çakma makinesi mavi sizin için idealdir. Özel olarak dizayn edilen bu ürün, hobi amacıyla veya profesyonel üretim için kullanılabilir. Yüksek ayak genişliği, ürünü kullanışlı kılan bir detaydır. Bu sayede düğme çakma ve delik açma işlemi hızlı bir biçimde yapılır. Ürün, kaliteli materyalden imal edilir. Üretim malzemesi makinenin dayanıklılığını uzun süre korumasını sağlar. Bu modelde yüksek performans sağlayan yaylı aksam vardır. Bu tasarım, kullanımı kolaylaştırır ve performansı yükseltir. Düğme çakma makinesi, 2 yıl garantili olarak satışa sunulur.

  • Parça Yüksekliği: 65 mm
  • Ebat ve Ağırlık: 35 x 19 x 9,5 cm + 4 kg ağırlık
  • Mil Çapı: 19 mm

Kağan Tekstil Mavi Tulumba El Presi Özellikleri

Kağan Tekstil Mavi Tulumba El Presi Özellikleri

Kağan Tekstil mavi tulumba el presi düğme çakma makinesi, pratik kullanımlı özel bir üründür. Makine, başta tekstil olmak üzere geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu makineyi alarak kumaş üzerine düğme yerleştirebilirsiniz. Kıyafet, çanta ve ev tekstili ürünlerini bu ürünü kullanarak hazır hâle getirebilirsiniz. Makine, aynı zamanda kuşgözü olarak bilinen bağlantı deliklerini açmak için kullanılır. Bu özellikten tekstil ürünlerinin yanı sıra afiş ve branda tasarımında da yararlanılır. Makineyi kullanarak kumaş veya plastik yüzeylere kolayca kuşgözü ekleyebilirsiniz. Ürün, aynı zamanda “rivet” adı verilen bağlantı elemanlarına da uygundur. Çanta ve kıyafetlerde tercih edilen “çıt çıt” düğmelerini de bu makineyle monte edebilirsiniz. Kağan Tekstil çıt çıt kuşgözü rivet ve düğme çakma makinesi döküm, tekstilde kumaş kaplama butonları yerleştirmek için kullanılabilir.

Kağan Tekstil Çıt Çıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinesi Kimler içindir?

Kağan Tekstil Çıt Çıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinesi Kimler içindir?

Kağan Tekstil mavi tulumba el presi düğme çakma makinesi, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün, hobi amaçlı kullanım için satın alınır. Kıyafet, çanta ve yastık tasarlamayı seviyorsanız bu makineyi evde keyifle kullanabilirsiniz. Hafif bir yapıya sahip olan makine, masa üzerine kolaylıkla konumlandırılır. Hobilerin yanı sıra profesyonel üretim için de tercih edilebilir. Tekstil atölyeniz varsa bu makineyi güvenle alabilirsiniz. Basit bir mekanizmaya sahip olan bu model, dericilikte kullanım alanı bulur. Mont ve kemer gibi deriden imal edilen ürünleri tamamlamak için düğme çakma makinesinden yararlanılır. Kağan Tekstil mavi tulumba el presi düğme çakma makinesi, reklam ve matbaa sektörlerinde çalışanlar için uygundur. Plastik ve branda yüzeylere bağlantı elemanları eklemek için kullanılır.

Kağan Tekstil Mavi Rivet ve Düğme Çakma Makinesi Ergonomik midir?

Kağan Tekstil Mavi Rivet ve Düğme Çakma Makinesi Ergonomik midir?

Pres kolu tasarım, Kağan Tekstil mavi tulumba el presi düğme çakma makinesini ergonomik kılan özellikler arasında yer alır. Bu kol, kolay kavranabilen bir yapıdadır. Yüzeye düğme çakmak veya delik açmak için kolu hafifçe aşağı indirmek yeterlidir. Kulp aşağı indirildiğinde mekanizma çalışır ve yüzeye yüksek basınç uygulanır. Bu sayede daha az kuvvetle etkili sonuç almak mümkündür. Kol, hızlı hareket ettiği için ürün hızlı çalışmaya elverişlidir. Makinenin alt kısmında özel mandal tasarımı bulunur. Bu sayede masaya monte ederek rahatlıkla kullanılabilir. Makinenin ucu farklı boyutlarda ayarlanabilir ve bu sayede istediğiniz ölçüde düğme, çıt çıt ve kuşgözü ekleyebilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek isterseniz Kağan Tekstil tulumba el presi düğme çakma makinesi mavi yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz. Pratik bir kullanımla etkin sonuç almayı sağlayan bu ürünü Trendyol üzerinden birkaç tıkla sipariş edebilirsiniz.