Kahve Dünyası Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi 250g

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
163,90 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kahve Dünyası Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi 250g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kahve Dünyası Satıcı Ünvanı: ALTINKILIÇLAR KAHVE KAKAO ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0063023629000012 Vergi Kimlik Numarası: 0630236290
    Bu ürün Kahve Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendine has tadı, pürüzsüz köpüğü, eşsiz kokusu, pişiriliş yöntemi ve sunumuyla özgün bir kimliği ve geleneği olan Türk kahvesi çeşitleri Kahve Dünyası’nda! Bol köpüklü Türk kahvesi yapabileceğiniz onlarca tat ve koku içeren Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvemizi 250 gr.’lık teneke kutu ambalajlarında beğeninize sunarız.
  • Kahve Dünyası olarak Türk damak tadına en uygun çekirdek olan, Brezilya’nın Rio Minas bölgesinin %100 Arabica çekirdeğini sizin için kavururuz. Kahve keyfinizi artırmak ve aradığınız en iyi kahve aromasını sunmak için kaliteli kahve çekirdeklerini farklı kavurma işlemlerine tabi tutarız.
  • Orta kavrulmuş Türk kahvesiyle baharatımsı, odunumsu, meyvemsi ve tütünümsü lezzet aromalarını açığa çıkarıp, çok özel kavurma işlemiyle çekirdeklerin yaşlanmasını engeller, tazeliğini ve aromasını koruruz.
  • Ürün İçerik Bilgisi: Kavrulmuş, Öğütülmüş %100 Arabica Kahve Çekirdeği
  • Alerjen Bilgisi: Alerjen içermez
  • Besin Değerleri: Enerji (kcal)/(kJ) 380/1588?, Yağ (g) 16,6, Doymuş Yağ 7,2, Doymamış Yağ (g) 0, Karbonhidrat(g) 18,9, Şeker(g) 1,6, Lif(g) 50,5, Protein (g) 13,4, Tuz(g) 0

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
Geri Bildirim Ver

Kahve Dünyası Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi ile İdeal Tat

Türklerin geleneksel lezzetleri arasında yer alan kahve, tadı ve kokusu ile pek çok kişiyi kendine çekmektedir. Kavrulmuş ve öğütülmüş %100 arabica çekirdeklerinden oluşan kahve, nefis tadı ile her mevsim zevkle tüketilir. Yaz kış demeden temin edebileceğiniz bu eşsiz lezzet Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 250 gr, 13.300.2110.0007 kodu ile satışa sunulur. Bol köpüklü yapısı ile öne çıkan orta kavrulmuş Türk kahvesi kahve dünyası markası altında özel olarak harmanlanır. Kalitesi ile öne çıkan bu marka benzersiz lezzetleri piyasaya sunmaktadır. Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi yoğun fakat bir o kadar yumuşak içimli olması ile tiryakileri her zaman kendine çeker. 250 gramlık teneke kutu ile satışa sunulan bu ürün kolaylıkla muhafaza edilir. Kahve nefis tadı ile sevenlerini kendine hayran bırakır.

  • Yumuşak İçimli
  • Orta Kavrulmuş
  • Kolay Hazırlanabilme

Sıcacık Lezzet Sunan Kahve Dünyası Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi 250 Gr

Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan kahve aynı zamanda özel günlerde de sıklıkla kullanılır. Gün içerisinde çeşitli zaman dilimlerinde tüketime uygun olan bu kahve türü orta sertlikteki tat skalası ile birçok kişiye hitap etmektedir. Hem gündelik yaşantıda hem de özel günlerinizde size eşlik edecek Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 250 gr enfes lezzeti ile misafirlerinizin damağında hoş bir tat bırakır. Özel teneke kutusunda satışa sunulan Kahve Dünyası Türk kahvesini farklı bir kaba koymanıza da gerek kalmaz. Bu kahveyi çantanıza atarak dilediğiniz her yerde tüketebilir, özellikle de soğuk günlerde içinizi bu kahve ile ısıtabilirsiniz. Dilerseniz evinize gelen misafirlere de gönül rahatlığıyla bu üründen ikram edebilirsiniz veya çok yorulduğunuz bir gün dinlenmek adına kolaylıkla ve hızlı bir pişirerek tercih edebilirsiniz.

Faydaları ile Orta Kavrulmuş Kahve Dünyası Türk Kahvesi 250 Gr

Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 250 gr içeriği birbirinden farklı besin değerleri ile sağlığınıza da olumlu etki edebilir. Ürün içeriğinde 380/ 1588 kcal enerji, 16.6 gram yağ, 7.2 gram doymuş yağ, 18.9 karbonhidrat, 1.6 gram şeker, 50.5 gram lif, 13.4 gram protein bulunur. Tam bir lif deposu olan kahve, aynı zamanda yüksek protein içeriği ile sağlığa oldukça faydalıdır. Yüksek antioksidan özelliğine sahip bu ürün dinç kalmanıza da yardımcı olur. Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 250 gr kullanımı da bir hayli kolaydır. Yapmanız gereken tek kişilik bir Türk kahvesi hazırlamak için cezveye 2 tatlı kaşığı kahve ve su koyup karıştırmak ve kaynamaya başlayınca ocaktan alıp servis yapmaktır. Bu kahveyi hemen deneyip tadına varabilirsiniz ve böylece Kahve Dünyasının eşsiz yolculuğuna çıkabilirsiniz.

Uygun Fiyatları ile Kahve Dünyası Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi

Orta kavrulmuş Türk kahvesi, Kahve Dünyası markası altında enfes bir tada sahip olur. Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 250 gr kullananlar eşsiz bir aromanın lezzetini damaklarında hisseder. Baharatımsı, odunumsu, meyvemsi ve tütünümsü lezzetlerin ortaya çıkarılmasına sebep olan bu eşsiz aroma Kahve Dünyası markası altında satışa sunulur. Misafirlerinize de bu kahveden sunarak hoş sohbetlere kahve arası verebilirsiniz. Mutfağınızda özenle saklayacağız bu ürüne sahip olmadan önce Trendyol üzerinden Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 250 gr yorumları bölümüne göz atabilirsiniz. 1,330,021,100,007 kodlu ürünü deneyimlemiş kullanıcıların yorumları size ürün hakkında net bir fikir verecektir. Kahve Dünyası orta kavrulmuş Türk kahvesi 250 gr fiyatı ile her bütçeye hitap eder. Ürünü satın alarak siz de avantajlı fiyatlardan yararlanabilir, kahve zevkini doyasıya çıkarabilirsiniz.