1
Salep kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Kahve Dünyası Salep Ve Sıcak Çikolata 400 Gr Deneme Paketi

249,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.9
merchant-badge-image
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kahve Dünyası Salep Ve Sıcak Çikolata 400 Gr Deneme Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahve Dünyası Salep Ve Sıcak Çikolata 400 gr Deneme Paketi Soğuk kış günlerinde sıcaklığıyla içinize işleyen, Kahve Dünyası uzmanları tarafından üstün kalite ile hazırlanan Salep ve Sıcak Çikolata 2li deneme paketi ile sizlerle. Paket içerisinde 1 adet 400g salep ve 1 adet 400g sıcak çikolata vardır
Geri Bildirim Ver

Kahve Dünyası Salep ve Sıcak Çikolata ile Lezzet Dorukları

Kış aylarının vazgeçilmez içecekleri deyince akla elbette salep ve sıcak çikolata gelmektedir. Sıcak çikolatanın yanı sıra kış mevsiminin önemli bir parçası olan salep de pek çok kişi tarafından tercih edilir. İçinizi ısıtacak bu iki lezzet benzersiz tadı ile sizi kendinizden geçirir. Kış günlerinin tamamlayıcı parçası olan bu iki lezzet Kahve Dünyası çatısı altında satışa sunulur. Kahve Dünyası salep 400 gr tadına doyum olmaz lezzetiyle sizi keyifli ve tadına doyum olmaz bir yolculuğa çıkarır. Aynı zamanda misafirlerinize de bu ürünü ikram ederek koyu sohbetlere salebin eşsiz tadını ekleyebilirsiniz. Koyu ve yoğun kıvam sayesinde gerçek salep tadını Kahve Dünyası markası ile hissedebilirsiniz. Sadece salep ürünleri ile değil Kahve Dünyası sıcak çikolata 400 gr ile de her biri özenle üretilen farklı seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

  • Kıvamında Lezzet
  • Teneke Kutu
  • İkili Paket

Eşsiz Lezzeti ile Kahve Dünyası Salep ve Sıcak Çikolata

Eşsiz Lezzeti ile Kahve Dünyası Salep ve Sıcak Çikolata

Özellikle de kış günlerinin vazgeçilmezlerin lezzetlerinden birisi olan sıcak çikolata ve salep Kahve Dünyası markası altında kaliteli bir yapıya bürünür. Eşsiz lezzetiyle öne çıkan bu ürünler Kahve Dünyası salep ve sıcak çikolata 400 gr deneme paketi birçok kullanıcı tarafından beğenilmektedir. Teneke kutu şeklinde satışa sunulan bu ürünler 400 gramlık seçeneği ile uzun zaman size eşlik eder. Aynı zamanda teneke kutuda satılması nedeniyle saklaması da bir hayli kolaydır. Kolay kolay nem ve rutubet kapmayan bu ürün uzun bir zaman muhafaza edilebilir. Kahve Dünyası salep ve sıcak çikolata 400 gr deneme paketi içeriği birbirinden farklıdır. Salep içerisinde şeker, yağsız süt tozu, laktoz, salep ve salep tozu gibi maddeler bulunurken sıcak çikolatada kakao tozu, çikolata tozu, kakao kitlesi ve süt tozu gibi içerikler yer alır.

Mutfakların Vazgeçilmezi Kahve Dünyası Salep ve Sıcak Çikolata

Mutfakların Vazgeçilmezi Kahve Dünyası Salep ve Sıcak Çikolata

İçimi kolay ve bir hayli lezzetli olan Kahve Dünyası salep ve sıcak çikolata 400 gr deneme paketi mutfaklarda her daim kendine yer bulur. Tadı kadar kokusu ile de etkileyici olan bu ürünler kolay hazırlanabilmesi nedeniyle pek çok kişi tarafından tercih edilir. Eşsiz çikolata lezzetini hissedebileceğiniz sıcak çikolata, süt veya su ile hazırlanabilir. Kaynatılmış ve sıcak süt üzerine 3 tatlı kaşığı sıcak çikolatayı ekleyerek karıştırabilirsiniz. Böylece tadına doyum olmaz bir lezzetin kapılarını arayabilirsiniz. Aynı şekilde salebi de süt ile hazırlayarak keyifle içebilirsiniz. Koyu kıvamlı yapısıyla size gerçek salep lezzetini hatırlatan bu ürün Kahve Dünyası'nın kalitesi ile birleşir. Salep ve çikolatanın eşsiz lezzetinden yararlanmak istiyorsanız Kahve Dünyası salep ve sıcak çikolatayı satın alabilirsiniz. Aynı zamanda sevdiklerinize de salep ve sıcak çikolata ikilisini ikram edebilirsiniz.

Uygun Fiyatları ile Kahve Dünyası Salep ve Sıcak Çikolata

Uygun Fiyatları ile Kahve Dünyası Salep ve Sıcak Çikolata

Hem kendiniz içebileceğiniz hem de misafirlerinize sunabileceğiniz özel lezzetlerden ikisi salep ve sıcak çikolatadır. Tadına doyum olmaz bu iki eşsiz lezzet Kahve Dünyası'nın kalitesi ile harmanlanır. Teneke kutuda satılan bu iki ürün avantajlı fiyatı ile göz doldurur. Her bütçeye hitap eden Kahve Dünyası salep + sıcak çikolata set halinde satışa sunularak cebinizden tasarruf etmenizi sağlar. Özel kutusu sayesinde uzun yıllar boyunca muhafaza edebileceğiniz bu iki ürünü satın almadan önce kullanıcı yorumlarına göz gezdirebilirsiniz. Kahve Dünyası salep ve sıcak çikolata 400 gr deneme paketi kullananlar daha önce deneyimledikleri bu iki ürün hakkında size detaylı bilgiler verebilir. Bu sebeple Kahve Dünyası salep ve sıcak çikolata 400 gr deneme paketi yorumları ürünler hakkında detaylı bilgi edinmenize yardımcı olur. Trendyol'da yer alan bu ürünü kdkısset ürün kodu ile satın alma işlemini yapabilirsiniz.