3
Tahin kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Kalaycıoğlu Bozkır Tahini Beyaz Tahini 935gr (kepeksiz )

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kalaycıoğlu Bozkır Tahini Beyaz Tahini 935gr (kepeksiz )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baron Ticaret ve Pazarlama Satıcı Ünvanı: EMİNE SEFA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7580386944
    Bu ürün Baron Ticaret ve Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalaycıoğlu Beyaz Tahin 935gr
  • Net : 935gr
  • Bu ürünümüz Firmamızın Beyaz Tahin veya Çiğ Tahin olarak tabir edilen ürünüdür.
  • Firmamızdan sipariş vermiş olduğunuz Tahin ürünlerimiz direk kendi imalatımız olup direk üretimden satışa sunulmaktadır. Firmamıza olan yoğun talep dolayısıyla ürünlerimiz hazırlanınca direk satışa sunuluyor. Ürünlerimiz kesinlikle depolarda bekletilip sonradan satışa sunulan ürünler değildir.
Geri Bildirim Ver

Lezzetli Tatları ile Beyaz Bozkır Tahini Çeşitleri

Kahvaltılık ürünler arasında bulunan tahin, diğer kahvaltılık ürünler ile birlikte tüketilmektedir. Özellikle bal ya da pekmez ile birlikte sık sık tüketilen bu ürünün vücuda birçok faydası vardır. Marketlerin kahvaltılık reyonlarında yer alan ürün, başlıca yiyecekler arasındadır. Beyaz tahin ile tahin tatlısı, humus ya da helva yapılmaktadır. Bu ürünlerin haricinde birçok yiyeceği tahin ile yapmak mümkündür. Tahinin ham maddesi susamdır. Susam, çeşitli işlemlerden geçerek yağlı ve akışkan bir kıvama dönüşmektedir. Beyaz bozkır tahini, susamdan elde edilen kahvaltılık bir üründür. Bazı bölgelerde tahan şeklinde de isimlendirilmektedir. Yoğun bir lezzete sahip olan ürün genellikle kış aylarında tercih edilmektedir. Bu ürün, pekmez ile karıştırıldığında da oldukça lezzetli olmaktadır. Farklı ülkelerde de önemli bir yere sahip olan tahin, ülkemizde çok sevilen lezzetler arasındadır.

  • Kavrulmuş Susam
  • Antioksidan Özellik
  • B ve E Vitamini İçeriği

Beyaz Bozkır Tahinin Faydaları

Beyaz Bozkır Tahinin Faydaları

Zengin besin değerleri içeren tahin, farklı şekillerde tüketilmektedir. Vitamin ve mineral içeren ürün, fazla tüketildiğinde alerjik durumlara sebep olabilmektedir. Besleyici ve doyurucu olan lezzet, kahvaltı gibi önemli bir öğünde tüketildiğinde daha faydalı olmaktadır. Kalaycıoğlu beyaz tahin, vücuda bazı faydalar sunmaktadır. Tahinin ham maddesi olan susam, kalsiyum açısından oldukça önemli bir kaynaktır. Öğütülmüş susam da bol miktarda kalsiyum içermektedir. Kalsiyum, kemik sağlığı açısından oldukça önemlidir. Özellikle süt ve süt ürünü tüketmeyen kişiler bitkisel bir kalsiyum kaynağı olan bu ürünü tüketmektedir. Kalaycıoğlu bozkır tahini, kalsiyuma ek olarak çinko, C vitamini, demir ve selenyum açısından da zengin bir besindir. Bu sebeple, vücut direncini arttırmak amacıyla kış aylarında tüketilmektedir. Çinko içeren ürün cilt sağlığına da olumlu etkiler yapmaktadır.

Beyaz Bozkır Tahini Lezzeti

Beyaz Bozkır Tahini Lezzeti

Çinko içeriği ile parlak ve sağlıklı bir cilt oluşumuna yardımcı olan tahin, B ve E vitaminleri içermektedir. Kan dolaşımını düzenleme ve kasların gevşemesi üzerinde etkileri olan ürün, tansiyon düşürücü, mide rahatlatıcı ve antioksidan özellikler de taşımaktadır. Kalaycıoğlu beyaz bozkır tahini, sade olarak tüketilebileceği gibi bal ya da pekmez eşliğinde de yenilebilmektedir. Tahin kullanılarak tatlı ya yapılmaktadır. Misafirler için genellikle tahin tatlısı yapılmaktadır. Tahin kullanılarak humus da yapılmaktadır. Humus, nohutun öğütülmesi ve farklı malzemeler ile hazırlanmasıyla meydana gelen bir meze türüdür. Tahin ile lezzetli hale gelen humus, sofraların vazgeçilmezleri arasındadır. Farklı tahin çeşitleri arasında kepekli, kepeksiz ve bozkır tahinleri yer almaktadır. Bu tahinler ile farklı ürünler yapılmaktadır. Beyaz bozkır tahini 935 gr boyutu ile tahin seven kişilerin sofralarına lezzet katmaktadır.

Beyaz Bozkır Tahin Yorumları

Beyaz Bozkır Tahin Yorumları

Toros dağlarının eteklerinden sofralara gelen tahin, tonlarca ağırlıktaki taş değirmenlerde üretilmektedir. Ürünün ham maddesi olan susamda %45 protein, %55 yağ bulunmaktadır. Hücrelerin yenilenmesini ve yaraların kapanmasını sağlayan içeriğinde bol miktarda E vitamini yer almaktadır. Tahin üretimi sırasında eldeki susamlar, susam havuzunda bekletilmektedir. 2 saatte bir susamların suyu yenilenmektedir. Susam temizlenene kadar devam eden uygulama sonunda özel makinelerde susamın kabuğu alınmaktadır. Beyaz bozkır tahini 935 gr yorum incelemesi yapıldığında ürünlerin lezzeti dikkat çekmektedir. Üretim aşamasında titizlik mevcuttur. Özenle dövülen susamların kavrulma ve havalandırma işlemleri mevcuttur. Taş değirmen olarak bilinen değirmenlerde susamlar dövülmektedir. Beyaz bozkır tahini 935 gr satın al seçeneği, lezzetli kahvaltı sofraları isteyen tüketiciler için idealdir. Farklı lezzetler ile birleştirilmeye uyumlu olan ürün, farklı damak zevklerine hitap etmektedir. Siz de Trendyol üzerinden bu ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.