KALE Tuzaklı 164 Ktbs 164ktbs Hbcv000005l0vl

539 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KALE Tuzaklı 164 Ktbs 164ktbs Hbcv000005l0vl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tiryaki Hırdavat Satıcı Ünvanı: TANER TİRYAKİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8450192791
    Bu ürün Tiryaki Hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Kale 164ktbs Kale Tuzaklı Sistem Silindir (68 Mm) Teknik Özellikler Hırsızlık olayları yüksek oranda silindirin ortadan kırılarak kapının açılmasıyla gerçekleşir. Kale Tuzaklı Silindirin en büyük özelliği
  • Tuzaklı sistemi sayesinde zorlandığında kapının dış kısmında kalan bölmesi koparak silindirin ortadan kırılmasını engeller ve kırılsa da çalışmaya devam eder. Özellikler: Sistem bilyeli şifreleme Ahşap ve standart çelik kapılara uygun Delinmeye karşı 2 adet çelik pim Geniş şifre kombinasyonu ile ekstra güvenlik Tuzaklı sistem ile silindirin ortadan kırılmasını engelleyen özellik Kırılsa da çalışma özelliği·68 mm (26+10+32)·Kolay montaj Teknik Özellikler: Gövde: MS 58 Pirinç. Parlatılmış. Standart profil. Delinmeye karşı 2 ad. Çelik pim takviyeli. Anahtar: Pirinç, nikel kaplamalı, multikanallı 3 adet.Kam: Özel sinter döküm Anahtar kombinasyonu: Bilgisayar teknolojisi.Yaylar: Fosfor bronz Pimler: MS 58 özel çekme pirinç ÜRÜNLERİMİZ KONTROL EDİLEREK KARGOYA TESLİM EDİLMEKTEDİR. KARGO TESLİMATI SIRASINDA ÜRÜNÜ KONTROL EDEREK TESLİM ALINIZ. HASARLI ÜRÜN İSE RAPOR TUTTURARAK FATURASI İLE İADE EDİNİZ. TESLİMATTAN SONRA HASARLI ÜRÜN TESPİTİNDE İADE KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Kilidi
Geri Bildirim Ver