6
Oto Radyatör kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

KALE Renault 12 Toros 3 Sıra Süper Komple Bakır Su Radyatörü

5.942,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KALE Renault 12 Toros 3 Sıra Süper Komple Bakır Su Radyatörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOST GROUP Satıcı Ünvanı: MOST GROUP OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623208161200001 Vergi Kimlik Numarası: 6232081612
    Bu ürün MOST GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KALE NO: 0501143PS RENAULT 12 TL/TX/STW TOROS 3 SIRA SÜPER KOMPLE BAKIR RADYATÖR 2 YIL BİRE BİR GARANTİ YERLİ ÜRETİM ÜRÜN SIFIR HARARET RİSKİ

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Renault 12
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kale Renault 12 Toros 3 Sıra Süper Komple Bakır Su Radyatörü

Araçların yüksek verim elde edebilmesi için su seviyesinin korunması oldukça önemlidir. Azalan ya da biten sular, aracınıza ve motora zarar verebilir. Bu nedenle kaliteli bir radyatör satın alarak aracınızın güvenli bir biçimde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Her aracın yapısına uygun olan çeşitli radyatör çeşitleri mevcuttur. Kale tarafından imal edilen su radyatörü, Toros ve Renault marka araçlara özel olarak üretilir. Düzenli çalışma sistemine sahip olan bu ürün, aracın randımanını artırmaya yardımcı olur. Bununla birlikte su seviyesinin korunmasına da imkan tanır. Kaliteli tasarımı sayesinde uzun süreli bir deneyim sunar. Bakır malzemeleri ile herhangi bir korozyonun oluşmasını engeller. Siz de Kale Renault 12 Toros 3 sıra süper komple bakır su radyatörü satın alabilir, araçlarınızın güvenliğini koruyabilirsiniz.

  • Düzenli çalışma sistemi
  • Kaliteli tasarım
  • Yüksek verim

Düzenli Çalışma Sistemiyle Kale Renault 3 Sıra Radyatör

Düzenli Çalışma Sistemiyle Kale Renault 3 Sıra Radyatör

Su radyatörleri, araçların ayrılmaz parçalarından biridir. Araç çalıştıktan sonra kendi özel haznesinde bulunan su seviyesini güvenli bir biçimde korur. Ardından hızlı bir biçimde soğutma işleminin başlamasını sağlar. Bununla birlikte araçta bulunan suyun hava ile temas etmesine yardımcı olur. Hararet oluşumunu engelleyen özel yapısı sayesinde güvenli bir sürüş deneyimi yaşatır. Kale bakır su radyatörü, düzenli çalışma sistemi ile ön plana çıkarak müşteriler tarafından tercih edilir. Toros ve Renault marka araçlara özel olan bu model, soğutmalı çalışma prensibi ile motorun zarar görmesini engeller. Araç içerisindeki hararet problemlerini engelleyerek güvenli bir yolculuğa çıkmaya imkan tanır. Kale Renault 12 Toros 3 sıra süper komple bakır su radyatörü kullananlar ürünün düzenli çalışma sisteminden oldukça memnundur. Siz de bu ürünü satın alabilir, kaliteli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Kaliteli Kale Renault 12 Toros Komple Bakır Su Radyatörü

Kaliteli Kale Renault 12 Toros Komple Bakır Su Radyatörü

Araçların yürüyen aksamları bazı durumlarda bozulabilir. Bu gibi durumların güvenle çözülebilmesi için bozulan aksamın değiştirilmesi gerekir. Özellikle su radyatörleri aracınızın su seviyesini korumaya yardımcı olduğundan motorun hararetini engeller. Kaliteli malzemelerden imal edilen çeşitler, uzun ömürlüdür. Kale Renault 12 Toros 3 sıra süper komple bakır su radyatörü, kaliteli malzemelerden üretilerek müşterilerin dikkatini çeker. Özellikle bakır kaplama olması, su ile temas sırasında oluşabilecek korozyon ve paslanmayı engeller. Motordan gelen ısıyı alan bu sistem, su seviyesinin belirli oranlarda soğumasına yardımcı olur. Müşteriler ürünü satın almadan önce kalitesi hakkında bilgi almak isterler. Kale Renault 12 Toros 3 sıra süper komple bakır su radyatörü yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda müşterilerin görüşlerinden faydalanarak güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.

Kale Renault 12 Toros 3 Sıra Bakır Su Radyatörü Fiyatı

Kale Renault 12 Toros 3 Sıra Bakır Su Radyatörü Fiyatı

Araçların yüksek verim elde edebilmesine yardımcı olan çeşitli ekipmanlar bulunur. Bu ekipmanlar her araca uygun bir biçimde tasarlanır. Kale 3 sıra bakır radyatör, hem Toros hem de Renault araçlara birebir uyum sağlar. 3 sıralı tasarıma sahip olan bu model, düzenli bir biçimde çalışarak yüksek verim elde edebilmenize yardımcı olur. Kalorifer sistemlerinin güvenliğini artıran ve motorun hararet yapmasını engelleyen ürün, ısının araç içerisine yayılmasında da etkilidir. Hava koşullarına uyum sağlayarak soğutma işlemlerinin gerçekleşmesine imkan tanır. Motorunuzun güvenli bir biçimde çalışmasını sağladığından kaliteli bir deneyim elde edebilirsiniz. Trendyol sayesinde Kale Renault 12 Toros 3 sıra süper komple bakır su radyatörü fiyatı hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir, bütçenize uygun bir alışveriş sürecine sahip olabilirsiniz. Sahip olduğunuz bu ürün sayesinde aracınızın pratik bir biçimde çalışmasını sağlayabilirsiniz.