KALE Serel Gömme Rezervuar Boşaltma Grubu Contası

44,23 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

KALE Serel Gömme Rezervuar Boşaltma Grubu Contası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACİL GÖMME REZERVUAR YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: ÖZGENUR YİĞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9800877978
    Bu ürün ACİL GÖMME REZERVUAR YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Rezervuar İç Takım
Geri Bildirim Ver

KALE KLSRC Serel Gömme Rezervuar Boşaltma Grubu Contası

Gaz ve sıvı geçişlerini önleyen contalar, tesisat ustaları tarafından kullanılan parçalardır. Kale Serel gömme rezervuar boşaltma grubu contası, kaçak ve sızmaları engellemek için tasarlanan levha olarak tanımlanır. Ürün, tuvalette kullanıldığında haznede olan suyun boşaltılmasını sağlar. Daire şeklinde tasarlanan conta, inceliği sayesinde hemen her boruya uyum sağlar. Banyonun estetik görünmesini sağlayan bu aparat, gömme işlemi sonrasında yer tasarrufu sağlar. Bu ürün, klozetlerin arka kısmında bulunan parçanın etkin çalışmasına yardımcı olur. Sifonu çekmeye yarayan kolla birleşik olarak işlev görür. Contanın çok sıkı ya da esnek olmaması önemlidir. Bu sayede, sistemin sağlıklı bir şekilde çalışması mümkün hâle gelir. Ürünün öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanır;

  • Kale marka rezervuar boşaltma contası
  • Serel modelinde tasarım ve dayanıklı malzeme
  • Standart boy ve siyah renk ürün

Kale Serel Gömme Rezervuar Boşaltma Contası Ne İşe Yarar?

Kale Serel Gömme Rezervuar Boşaltma Contası Ne İşe Yarar?

Kale Serel gömme rezervuar boşaltma grubu contası, su haznelerinin duvar içine yerleştirilmesi konusunda kullanan kişiye fayda sağlar. Bu sayede, banyo ve tuvaletlerin daha şık görünmesi mümkün hâle gelir. Kolay kullanılan bu ürün, küçük alanların değerlendirilmesi açısından önem taşır. Klozetin konulduğu alanın verimli kullanılmasına olanak tanır. Bahsi geçen aparat, yer israfının önüne geçer. Dar alanlarda da rahatlıkla tercih edilebilen bu conta, boşaltma işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirir. Ev, ofis ya da işletmelerde bu üründen faydalanmanız mümkündür. Tuvalet ihtiyacını karşılamak isteyen kişiler, sifonu kullanır. Sifonun takılmaması için bu contanın kullanımı gerekir. Bu aparat, boşaltım sisteminin işlevsel çalışmasını sağlar. Haznede biriken suyun boşaltılmasının ardından yeniden su basma işlemini de bu conta yapar.

Kale Serel Rezervuar Boşaltma Grubu Contasının Özellikleri

Kale Serel gömme rezervuar boşaltma grubu contası, sahip olduğu özellikler sayesinde kullanan kişilerin beğenisini kazanmaya odaklanır. Bahsedilen conta, beklenti ve ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak tasarlanır. Siyah renk olması sayesinde tüm banyo ve tuvaletlere uyum sağlar. Gömme işlemi sonrasında estetik bir görüntü sunar. Standart boy olduğu için hemen her rezervuara uygundur. Klozetin arka kısmında bulunan deponun, sağlıklı çalışması için bu parçaya ihtiyaç duyulur. Suyun borudan hazneye çekilmesi ve hazne kapağının açılarak dışkıyı temizlemesi gerekir. Bu işlemi gerçekleştiren parça, boşaltma grubu contasıdır. Kale markasının Serel modeline sahip bu ürün, yuvarlak olarak üretilir. Pis suyun tahliye edilmesi açısından bu ürünün kullanımı son derece gereklidir. İşlevsel bir ürün olan bu tesisat parçası, profesyonel biri tarafından takılmalıdır.

Kale Serel Rezervuar Boşaltma Grubu Contası Kaliteli midir?

Kale Serel gömme rezervuar boşaltma grubu contası, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Dayanıklı yapısıyla öne çıkan parça, uzun ömürlü kullanıma olanak tanır. Kale Serel gömme rezervuar boşaltma contası, duvarın içine yerleştirildiği için dış etkenlerden korunur. Bu ürün, suya karşı dayanıklıdır. Pis suyun dışarı pompalanması aşamasında sistemin çalışması için gerekli bir parçadır. Eskime ya da yıpranmaya karşı dayanıklıdır. Sağlam olduğu için yıllarca kullanılabilir. Boşaltım sisteminin eskiyen parçasını değiştirmek için tek olarak satılır. Standart boy olduğu için tüm rezervuarlarda kullanılabilir. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Kale Serel gömme rezervuar boşaltma grubu contası yorumlarına göz atabilirsiniz. Kale Serel gömme rezervuar boşaltma grubu contası fiyatı, bütçe dostudur. Siz de bu tesisat parçasını almak istiyorsanız hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.