KALEİÇİÇARŞISI Hızlı Yapıştırıcı 807 50 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KALEİÇİÇARŞISI Hızlı Yapıştırıcı 807 50 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • EMS FORCE hızlı yapıştırıcılar, metal, plastik, kauçuk ve ahşap parçaların hızlı yapıştırılması için özel olarak formüle edilmiş tek bileşenli ve çözücü içermeyen yüksek kaliteli sıvılardır. Bu ürün, metal veya metal kaplı bağlantı parçalarının sızdırmazlık, kenetleme, kilitleme ve yapıştırma işlemleri için özel olarak formüle edilmiştir. Siyanoakrilat yapıştırıcılar oda sıcaklığında baskı uygulamaksızın yüksek yapışma gücüne erişirler. Kürleşme hızı, yapıştırılacak parçaların yüzeyinde bulunan eser miktardaki nem dahil düşük alkali maddelerle artırılabilir. Yapıştırıcıların çözücü içermeme özelliğinden dolayı kürleşmiş maddenin büzüşmesi ihmal edilebilir düzeydedir. Ayrıca, bu yapıştırıcıların çözücülere karşı direnci çok iyidir.
Geri Bildirim Ver