kalipso Agar Agar Tozu 500 gr

879 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

kalipso Agar Agar Tozu 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalipso Kimya Satıcı Ünvanı: KALİPSO KİMYA GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0492049420500001 Vergi Kimlik Numarası: 4920494205
    Bu ürün Kalipso Kimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Agar Agar Tozu ÖZELLİKLERİ Bitkisel jelatin olarakta adlandırılılan Agar Agar, E406 koduna kaduna sahip beyaz sarı toz görünümde kıvam verici gıda katkı maddesidir Gıda sektöründe "kıvam arttırıcı” olarak kullanılan agar maddesi, kıvamı koyulaştırılmak istenen ve böylece daha yoğun bir lezzet elde edilmesi sağlanan yüzlerce farklı yiyecekte kullanılmaktadır. Günümüzde gıda sektörü için oldukça değerli bir hammadde olan jelatinin alternatifi olarak da kullanılabilen agar, jelatin hayvansal kaynaklı bir ürün olduğundan vejetaryen beslenenler için bitkisel kaynaklı bir ürün olarak tercih sebebidir. Gıda sektöründe "oldukça geniş bir alanda” kullanılan jelatinin alternatifi olan agar, jelatinin kullanıldığı her üründe kullanılabilmekte ve jelatin kullanımı ile alınan verimi sağlamaktadır Agar kaynayan su’da çözünür ve soğutulduğunda agar’ın elde edildiği denizyosununun türüne bağlı olarak 38° - 43°C arası jel oluşturur. 37°C de eriyen Jelatin jellerinin aksine, 85°C veya üzerine kadar erimez. Gıda ürünlerindeki uygulamalarında, sıcak iklim koşullarında düşük sıcaklıklarda muhafazası gibi bir sorun yaratmaz. Aynı zamanda, jelatin gibi düşük sıcaklıklarda erimediği için, nihai ürüne verdiği ağız dolgunluğu mükemmeldir. Jel oluşturma sıcaklığı ile erime sıcaklığı arasındaki bu muazzam fark, agar-agar’ı çoğu uygulama için benzersiz kılar. Birçok uygulamaları, bu tekil özellikten kaynaklanarak büyük avantaj sağlar. Agar, yüksek performanslı stabilizer, kıvamlaştırıcı ve jelleştirici olarak kullanılmaktadır. Şekerleme, Pastacılık ürünleri arasında sıralayabileceğimiz glaseler, kaplamalar, şekil verilebilen jöleler ve daha çok sayıda yenilikçi ürünlerde berrak, kokusuz, doğal görünümlü jel oluşturmalarından dolayı çok yaygın bir kullanım alanına sahiptirler. Kullanım Alanları ve Gıda Uygulamaları: Fırın ürünleri endüstrisinde, Agar jelleri yüksek ısıya dayanıklı oldukları için, kek dolgularında, pasta kremalarında, yumurta akı bezelerinde stabilizer ve kıvam arttırıcı olarak kullanılabilir. Kekler, çörekler ve buna benzer bir çok ürün tüketiciye sunum öncesi çeşitli ambalajlarda paketlenir ve genellikle de ambalaja yapışma gibi sorun doğururlar. Özellikle sıcak iklim koşullarında ürünün bünyesindeki su miktarının düşürülerek, yerine agar eklenmesi, daha stabil, pürüzsüz ve ambalaja yapışmayan ürün eldesini sağlar. Meyve Suyu Dolgulu Yumuşak Şekerleme
  • Ürün oluşturulurken formülasyonuna % 0,8-1,5 oranında Agar eklenmesi yumuşak şekerli üründe saydamlığı ve temiz tat profilini arttırır. Hamur İşlerinde
  • Su tutma kabiliyetine bağlı olarak belli oranda Agar eklenmesi ekmek ve keklerin daha uzun süre saklanmasını ve daha temiz bir tada sahip olmasını sağlar.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
Geri Bildirim Ver