Kallisto Siyah Kapşonlu Tunik

149 TL
Beden: XXS
XXS
XS
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kallisto Siyah Kapşonlu Tunik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KALLISTO COLLECTION Satıcı Ünvanı: PUKKA TEKSTİL DIŞ TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733040210800019 Vergi Kimlik Numarası: 7330402108
    Bu ürün KALLISTO COLLECTION tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzun Kollu Kapşonlu Tunik %60 POLİESTER %35 ELASTAN
  • . Modelin Ölçüleri Boy 175 Göğüs 82 Bel 65 Basen 92
  • TÜRKİYEDE ÜRETİLMİŞTİR

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Tipi Örme
  • Renk Siyah
  • Kol Boyu Uzun
Geri Bildirim Ver

Kallisto Kapüşonlu Tunik

Birçok kişinin gardrobunda olmazsa olmaz parçalardan biri olan tunikler, farklı model ve tasarımlarıyla sizlere sunuluyor. Tunikler, özellikle pantolon ve eteklerle tercih edilen ve tasarımları dolayısıyla rahat hareket etme imkanı tanıyan oldukça kullanışlı parçalardır. Her yaşa hitap eden pek çok modeli bulunan tuniklerin kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen modellerinden biri kapüşonlu modellerdir. Kallisto kapüşonlu tunik sade ve şık tasarımıyla rahatça kombinlenebilen bir parça olup esnek kumaşı sayesinde üstünüzde olduğu süre boyunca sizlere kendinizi rahat hissettirebilir. Günlük yaşamınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün aşırı kalın bir kumaşa sahip olmadığından sıcak günlerde terletmez.

 
  • Kapüşonlu bir modeldir.
  • Esnek ve yumuşak bir kumaşı vardır.
  • Rahat ve konforlu bir kullanım sağlar.

Kallisto Kapüşonlu Tunik Özellikleri

Kallisto Kapüşonlu Tunik Özellikleri

Kesimleri ve farklı tasarımlarıyla birçok kişinin en çok kullandığı giysilerden biri olan tunikler, pek çok kombinle rahatlıkla tercih edilebilir. Özellikle sade renkli ve yazılı modeller günlük hayatta sıklıkla tercih edilen tunik modelleri arasında bulunur. Kallisto kapüşonlu tunik siyah rengiyle birçok kişinin günlük hayatında rahatlıkla kullanabileceği bir parçadır. Kolay kombinlenebilen rengi, sizlere günlük hayatta oldukça büyük bir rahatlık sağlayabilir. Kapüşonlu olma özelliği sayesinde serin günlerde sizleri sıcak tutar. Kumaş özellikleri cildinizi rahatsız etmez ve diz üstü kesimi sizlere rahat hareket etme imkanı sağlar. Oldukça klasik bir parça olan bu tunik, sizlere konforlu olmak istediğiniz her anda eşlik edebilir. Örme kumaş tipine sahip olan söz konusu ürün kaliteli baskısı ve dikişleri ile uzun yıllar boyunca deforme olmadan kalabilir.

 

Kallisto Kapüşonlu Tunik Yapısı

Kallisto Kapüşonlu Tunik Yapısı

Günlük hayatta pek çok farklı tarzda giysi tercih edilebilir. Bu giysiler arasında kullanıcıların en rahat ve konforlu bulduğu giysiler arasında tunikler de yer almaktadır. Okulda, alışverişte ve evde rahat hareket etmenize ve konforlu hissetmenize yardımcı olacak olan tunikler pek çok farklı özellikte karşınıza çıkabilir. Spor ve günlük modellerinin yanı sıra şık ve yaratıcı tasarımları da bulunan tuniklerin özellikleri de çeşitli unsurlara bağlı olarak değişebilir. Kullanıcıların tunik seçerken dikkat ettiği unsurlar arasında seçilen tuniğin uzunluğu bulunur. Kallisto kapüşonlu tunik aşırı uzun değildir. Dolayısıyla siz işlerinizi yaptığınız esnada sizlere rahatsızlık vermez. Örme kumaştan üretilen bu tuniğin rengi siyah olduğundan dolabınızdaki pek çok kıyafet ile rahatça kombinlenebilir. Esnek ve yumuşak bir kumaştan üretilen bu tunik oldukça konforlu ve rahat olmanın yanı sıra kapüşonlu olduğundan spor bir görünüm de oluşturur.

 

Kallisto Kapüşonlu Tunik Fiyatı ve Yorumları

Kallisto Kapüşonlu Tunik Fiyatı ve Yorumları

Birçok kişi tarafından en çok tercih edilen parçalardan biri olan tunikler, rahat kesimleri ve spor tarzları ile ön plana çıkar. Her sezon değişebilen tunik modellerinin en klasik ve en çok tercih edilen tasarımlarından biri Kallisto kapüşonlu tunik modelidir. Klasik tarzı ve rahat yapısı ile birçok kullanıcının severek tercih ettiği bu parça baskılı bir modeldir. Kaliteli bir baskısı olduğundan kolayca deforme olmaz ancak uygun koşullarda temizlenmeli ve kurutulmalıdır. Böylelikle tuniğinizi çok daha uzun ömürlü hale getirebilirsiniz. Sizler de günlük hayatınızda kullanmak amacıyla konforlu bir parça arıyorsanız Trendyol üzerinden Kallisto kapüşonlu tunik yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilir ve bu ürünü daha önce deneyimlemiş kişilerin fikirlerini görebilirsiniz. Kallisto kapüşonlu tunik fiyat ve özellikleri ile ilgili fikir edinebilir, kendinize uygun bulursanız sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.