Kamer Yayınları Cennetin Fedaileri Alamut Kalesi Ali Betlik

199,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
199,90 TL

Ürün Bilgileri

Kamer Yayınları Cennetin Fedaileri Alamut Kalesi Ali Betlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akademi Kitabevi ve Dağıtım Satıcı Ünvanı: VELİ TANRIVERDİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8220127045
    Bu ürün Akademi Kitabevi ve Dağıtım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alamut Kalesi nin dünya siyasi tarihinde ayri bir yeri vardir.Kimileri Hashasiler dedi,kimi Batiniler,kimi Alamut un,kimi Hasan Sabbah in fedaileri...Selçuklular dönemindeki bir bas belasi örgütten bahsediyoruz.Taraftarlari kayitsiz sartsiz itaat ediyor.Onlari itaat ettiren kesin inançliliklari mi,yoksa kandirilmisliklari mi?Ortadogu da çok acimasiz bir savas sürüyor ve savas mezhep eksenli...Hasan Sabbah da Ortadogu da ortaya çikti...Yüzyillara damgasini vurdu...Elinizdeki kitap birinci el kaynaklardan yola çikarak devlet içindeki devlet Alamut u ve Avrupalilarin Hashasiler dedikleri Hasan Sabbah in kesin inançlilarini bütün ayrintilariyla ortaya koyuyor.Alamut ta,hüküm süren Batiniler,suikast timi gibi anlatilsa da onlarin bir ögretiler,bir doktrinleri vardi.Ortadogu ya bakarak diyebilir ki, o doktrin özünü koruyor.11.yüzyilin sonlarindan 13.yüzyilin dördüncü çeyregine kadar fiili hükümleri,bu tarihten sonra ise etkileri süren Alamut fedailerini bilmeden Ortadogu nun acimasiz savaslarini anlayamayiz. Ürün Adı: Cennetin Fedaileri Alamut Kalesi Ürün Kodu: 9786059113243 Basım Yılı: 2015.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Ali Betlik En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ali Betlik
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver