Kanal D Home Video Dangal (dvd) & Imdb: 8,3

69,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kanal D Home Video Dangal (dvd) & Imdb: 8,3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKTÜEL MEDYA ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: ORHAN TEMİZGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1216906254600000 Vergi Kimlik Numarası: 8380354123
    Bu ürün AKTÜEL MEDYA ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dangal (dvd) & Imdb: 8,3
Geri Bildirim Ver

Kanal D Home Video Dangal (DVD) & Imdb: 8,3

Dangal, Nitesh Tiwari'nin yönettiği, Aamir Khan'ın yapımcılığını üstlendiği ve Aamir Khan'ın kızları Geeta Phogat ve Babita Kumari'ye öğretmenlik yapan Mahavir Singh Phogat'ı canlandırdığı bir Hint spor drama filmidir. Film 23 Aralık 2016 tarihinde gösterime girdi. Dangal, o dönemde en yüksek hasılat yapan Bollywood filmi olmuştur. Şimdiye kadar tüm zamanların en yüksek hasılat yapan Hint filmlerinden biri olmaya devam eder.

 
  • Ebat 13,5 x 19,5
  • 2017 üretimi
  • Türkçe ve İngilizceaAltyazı

Kanal D Home Aamir Khan Dangal Film DVD İçeriği

Kanal D Home Aamir Khan Dangal Film DVD İçeriği

Kanal D Home video Dangal (DVD) Imdb 8.3 puanıyla listenin zirve isimleri arasında yer alır. Aamir Khan’ın başrolde oynadığı 2016 yapımı bir Bollywood dram filmidir. Film, wrestler Mahavir Singh Phogat ve oğullarının hikayesini anlatır. Phogat, babasından aldığı güreş eğitimini kızlarına da vermek ister ve kızlarının güreş kariyerini destekler. Kızları, Hindistan'ın en iyi güreşçileri haline gelir ve Hindistan'ı uluslararası arenada temsil etme şansı kazanırlar. Film aile, babalık, eşitlik ve kadın sporcuların mücadelesini konu alır. Dagnal (İngilizce: Train), bir baba ve çifte madalyalı güreşçi Geeta Phogat'ın mücadelelerini ve başarılarını konu alan 2016 yapımı bir Hint spor drama filmidir. Film Nitesh Tiwari tarafından yönetilmiş ve Aamir Khan’ın başarılı oyunculuğu ile popüler olmuştur. Filmin başrolünde Mahavir Singh Phogat rolünde Aamir Khan yer alırken, Khan'ın eşi rolünde Sakshi Tanwar ve büyük kızı rolünde Fatima Sana Shaikh yer almaktadır.

 

Kanal D Home Aamir Khan Dangal Film DVD Yorumları

Kanal D Home Aamir Khan Dangal Film DVD Yorumları

Dünya çapında en yüksek hasılatı elde eden Hint filmi olan Dangal, Nitesh Tiwari'nin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği 2016 yapımı Hint biyografik spor-dram filmidir. Kanal d home video dangal (dvd) ımdb 8.3 içeriği eski bir güreşçi olan Mahavir Singh Phogat'ın hikayesine dayanır. Filme konu olan aile toplumsal normlara meydan okuyarak kızlarını da güreşçi olmaları için yetiştirir. Filmin prömiyeri 16 Kasım 2016'da Londra'da yapılmıştır ve aynı yıl 23 Aralık'ta Hindistan'da gösterime girerek büyük beğeni toplamıştır. Pek çok dalda en iyi film kategorilerine aday gösterilmiş ve ödül almış bir filmdir. Gösterime girdikten sonra gelmiş geçmiş en yüksek gişe hasılatı elde eden Bollywood filmlerinden biri olmuştur. İzleyici tavsiyelerine göz atmak için Kanal D Home video Dangal (DVD) Imdb 8.3 yorumları bölümünü inceleyebilirsiniz.

 

Kanal D Home Aamir Khan Dangal Film DVD Fiyatı

Kanal D Home Aamir Khan Dangal Film DVD Fiyatı

Bu filmin konusu eski bir güreşçinin kızlarına güreş eğitimi vermeye başlamasını ele alır. Dangal izleyicilerine umut ve cesaret veren bir film olarak eleştirmenlerin beğenisini kazanmıştır. Ana fikrinde kimse size inanmasa bile istediğinizi elde etmek için çok çalışmak gerektiğini vurgular. Dangal, 2016 yılında gösterime giren ve Nitesh Tiwari tarafından yönetilen bir Bollywood spor drama filmidir. Filmin başrolünde dünyaca ünlü Hintli aktör Aamir Khan yer alır. Dangal büyük bir ticari başarı elde etmiştir. Phogat ailesinin gerçek yaşam öyküsünden esinlenen performansları ve öyküsüyle izleyicilerden yüksek bir not almıştır. Dangal tüm zamanların en yüksek gişe hasılatı elde eden Bollywood filmlerinden biri olmuştur. Başta Çin olmak üzere uluslararası alanda da iyi karşılanmıştır. DVD’yi Trendyol’dan daha yakından inceleyebilir ve hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz. Kanal D home video dangal (dvd) imdb 8.3 fiyatlarını da Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.