Kanz Lets Be Child Neşeli Gemi

64,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kanz Lets Be Child Neşeli Gemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Armağan Oyuncak Satıcı Ünvanı: ARMAĞAN OYUNCAK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079037849532136 Vergi Kimlik Numarası: 0790378495
    Bu ürün Armağan Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neşeli Gemi, miniklerin banyoda, havuzda ya da denizde eğlenerek güvenle oynayabilecekleri mükemmel bir oyuncaktır. Toksin ve kurşun boyası içeren BPA, Phthalates, PVC ve benzer dış kaplamaları içermeyen oyuncak, FDA standartlarını karşılar. Dayanıklı bir şekilde özenle üretilen bu gemi, çocuklar ve keşfettikleri yeni dünya için güvenli bir hale getirilmiştir. Çocukların yanlarından ayırmak istemeyecekleri bu oyuncağı gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Temizlenmesi kolay olduğundan hem iç hem dış mekânlarda oynamak için uygundur. Çocuklar suyla oynamaya bayılırlar! Neşeli Gemi’nin su dolan bir haznesi ve uç kısmında bu suyu tahliye etmeye yarayan bir musluk bulunur. Ayrıca merdiven, can simidi, çapa, ışık ve kornalar gibi detayları da vardır. Kaptan köşkü pencerelerinden içeri bakıldığında ise kaptan koltuğu ve direksiyon simidi görünür. Gemi suya batırıldığında güverte üzerindeki mazgaldan içine su dolar. Çocuklar kavisli kulpu tutarak gemiyi bir sürahi gibi kullanabilir. Küçük eller için uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Detaylı tasarımı sayesinde miniklerin hayal gücünün gelişimine katkı sağlar. Duyularını ve ince motor becerilerini geliştirmeye yardımcı olur. El-göz koordinasyonunu destekler. Minikler ile beraber oynayarak, onlara yeni şeyler öğretmeye ve onlarla eğlenmeye bayılacaksınız. Çocuklar ile geçirdiğiniz eğlenceli dakikalar onların duyusal gelişimlerine katkıda bulunacak böylece çocuklarınızın eğlenerek oyunla öğrenmesini desteklemiş olacaksınız. Metal aks ve küçük parçalar olmadan %100 güvenli materyallerle üretilmiştir. Avrupa Birliği tarafından (EU) EN71 standartlarına uygunluğu akredite olmuş, uluslararası test kuruluşları tarafından test edilip onaylanmıştır. Ürünlerin boyalarında, kesinlikle ağır metaller ve zararlı kimyasallar bulunmamaktadır. Kurşun ve ftalat gibi zararlı kimyasallar bulunmamaktadır. Kesinlikle Bisphenol A (BPA) içermez. Türkiye’de üretilmiştir. Ürün ölçü : 13x12x23 cm 18+ ay bebekler için uygundur. İçerik ve renkler, belirtilen özelliklerle farklılık gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 2+ Yaş
Geri Bildirim Ver