Kapp Bambu 3 Bölmeli Sunum Seti - Reçellik Sosluk

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kapp Bambu 3 Bölmeli Sunum Seti - Reçellik Sosluk

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Stand ölçüleri : 29x11x3,5 Cm Kase Ø Üst 8,5 Cm - Alt 5 Cm Reçellik, ballık ve sosluk olarak kullanıma uygun . Sehpası %100 Bambudan üretilmiştir. . Sosluk/Çerezlikler Melamin malzemesinden yapılmıştır. . Ahşaplar üzerinde tutma yerleri vardır . Ergonomiktir . Melamin, yapısı itibariyle zor kırılan ve yıllarca kullanılabilen, uzun ömürlü bir malzeme olan kimyasal ve sadece su içinde çözülebilen organik kökenli bir maddedir. Neden Melamin? Kırılmaya ve Çizilmeye Karşı Dayanıklı Melamin
  • tabak, tepsi, açık büfe ekipmanları, özel hammadesi sayesinde kırılmaya ve çizilmeye karşı dayanıklı olarak üretilmektedir. Melamin ürünleri profesyonel iş yerlerinde (Otel, Okul, Hastane, Fabrika, Catering) ve evlerde güvenle kullanabilirsiniz. Uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır Melamin ürünler kırılmaya ve çizilmeye karşı dayanıklıdır. Özel hammadesi sayesinde uzun süre kullanım için idealdir ürünlerde hiç bir şekilde deforme meydana gelmez. Melamin ürünleri uzun kullanımı sonucu renk değiştirmez. Ev ve Profesyonel amaçlı kullanım Birbirinden farklı şık ve sağlıklı melamin ürünlerini yemek servislerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Profesyonel işyerleri için tasarladığımız şık tasarımlar ile yemek servislerinizi özelleştirin. Kırılmaz ve çizilmeye karşı dayanıklı yapısı sayesinde masraflarızı düşürün. . Bulaşık makinesinde yıkamayınız.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Çok renkli
Geri Bildirim Ver