KAPPADOKİA Organik Yulaf Ezmesi 500 Gr

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KAPPADOKİA Organik Yulaf Ezmesi 500 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAPPADOKİA GIDA Satıcı Ünvanı: KAPPADOKİA TARIM BİLİŞİM BASIN YAYIN HİZMETLERİ KİMYA GIDA İNŞAAT İTHALAT İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071042607700015 Vergi Kimlik Numarası: 0710426077
    Bu ürün KAPPADOKİA GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik Yulaf Ezmesi, Yüzde yüz yerli tohumlardan, sözleşmeli tarım yöntemi ile geleneksel metodlar kullanılarak, firmamıza ait yulaf çeşitlerimizden, tarladan başlayarak tüm üretim aşamaları kontrol altında, modern tesislerimizde, pastörize edilerek, stabilize yulaf ezmesi olarak, üretilip, sağlıklı kraft ambalajlarda paketlenmektedir.
  • Yulaf en sağlıklı tahıl çeşitlerinden biridir. Yulaf vücut için elzem vitamin, mineral, lif ve antioksidanları barındırır. Yulaf, faydalı bitkisel bileşenlerden olan polifenoller ve antioksida nlar açısından kuvvetli yiyeceklerdendir. Bu antioksidanlar arasından en çok dikkat çeken neredeyse sadece yulafta bulunan avenanthramide antioksidanlarıdır.
  • Kappadokia Yulaf Ezmesi, yüksek lif içeriği, bitkisel protein kaynağı ve bağışıklığı güçlendiren beta-glukan içeriğine sahiptir. Besin bileşenleri oldukça zengin olan yulaf güçlü bir karbonhidrat ve lif kaynağıdır
  • beta-glukan velifler açısından önemli bir kaynaktır. Yüksek lif içeriği ile diyetimizin önemli bir parçası haline gelmiştir. Ayrıca, diğer tahıllara göre çok daha fazla protein ve yağ içerir. Yulaf vitamin, mineral ve bitkisel antioksidan bileşenler açısından da zengindir.
  • Yulaf taneleri, hiçbir endüstriyel kimyasal ve katkı ve raf ömrünü uzatan koruyucu madde eklenmedenişlenip, tamamen doğal stabilize yulaf ezmesi olarak, tüketicilerimize sunmaktayız.
Geri Bildirim Ver