Kar Sarraf 10 Gr (gram) 22 Ayar Işçiliksiz Kibrit Çöpü Bilezik

28.100,65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kar Sarraf 10 Gr (gram) 22 Ayar Işçiliksiz Kibrit Çöpü Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARSARRAF Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2681311468000001 Vergi Kimlik Numarası: 4990041733
    Bu ürün KARSARRAF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 22 ayardır. Tüm ürünlerimiz ücretsiz ve sigortalı olarak size gönderilmektedir. Sipariş size ulaşana kadar sigortamız altındadır. Altın fiyatları dünya altın borsasında yaşanan değişikliklere göre güncellenmektedir. Bu nedenle siparişler kesin sipariştir. İptal ve iade edilemez.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 10 Gr
  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Kar Sarraf 10 Gr 22 Ayar İşçiliksiz Kibrit Çöpü Bilezik

Kar sarraf 10 gr (gram) 22 ayar işçiliksiz kibrit çöpü bilezik sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Kadınların özellikle kullanmaktan hoşlandığı aksesuarlardan biri de bileziktir. Birbirinden farklı tasarımlara sahip olan aksesuarlar içerisinden beğenilenler özellikle tercih edilmektedir. Birçok kadının severek kullanabileceği bu bilezik 22 ayardır. Her kolda aynı mükemmellikte durabilecek bu bileziğin ağırlığı 10 gramdır.

 
  • 10 gram ağırlık
  • 22 ayar
  • İşçiliksiz

Kar Sarraf 10 Gr 22 Ayar İşçiliksiz Kibrit Çöpü Bilezik İncelemesi

Kar Sarraf 10 Gr 22 Ayar İşçiliksiz Kibrit Çöpü Bilezik İncelemesi

Kar sarraf 10 gr 22 ayar işçiliksiz kibrit çöpü bilezik özellikleri oldukça ideal ve olması gerektiği gibi kullanıcılarına sunulmaktadır. Daha naif bileziklerden hoşlanan kişiler için kibrit çöpü bilezik oldukça hoş bir görüntü sergiler. Bilezik 22 ayar olduğundan oldukça kaliteli bir duruş sergilemektedir. Özel günlerin hediye sembolü haline gelen bilezikler aynı zamanda yatırım amaçlı da satın alınabilir. İşçiliğin bulunmaması daha sonra değerlendirilmesi açısından avantaj sağlar. Ağırlığı 10 gram olduğundan bileğinizde çok fazla ağırlık yapmamakta ve takılan bileği yormamaktadır. Altın takmanın insan vücuduna avantajları oldukça fazladır. Özellikle seratonin denen hormonun insan vücuduna kolaylıkla algılanmasını sağlamaktadır. Negatif enerjiyi insan vücudundan uzaklaştırarak daha dingin bir ruh haline sahip olmasına yardımcı olabilmektedir. Özel günlerde birçok kıyafeti tamamlayacak olan aksesuarlardan birinin de bilezikler olduğu bilinir. İşçiliğin bulunmadığı bu bilezik ister özel zamanlarda ister de günlük yaşamda rahatlıkla kullanılabilir.

 

Kar Sarraf 10 Gr 22 Ayar İşçiliksiz Kibrit Çöpü Bilezik Kullanımı

Kar Sarraf 10 Gr 22 Ayar İşçiliksiz Kibrit Çöpü Bilezik Kullanımı

Özel günlerde kullanımının daha fazla olduğu altın bileziklerin birbirinden farklı şekilleri bulunur. Bu şekiller içerisinde kimisi daha kalın ve ağır iken kimisi de daha ince ve hafif satışa sunulmaktadır. Bireysel tercih ve zevklere göre istenilen şekillerin tercih edilebileceği altın bilezikler arasında kibrit çöpü bilezik de yer almaktadır. Şık tasarımı ve hoş görüntüsü ile yapılan birçok kombinin tamamlanır parçası haline gelmektedir. Altın bileziklerin vücuda olan faydasının yanında aynı zamanda hoş bir görünüme sahip olmaya katkısı da bulunmaktadır. Kar sarraf 10 gr 22 ayar işçiliksiz kibrit çöpü bilezik yorumları incelendiğinde ürün hakkında kolaylıkla objektif fikirlere sahip olunabilir. Alıp kullanan kişiler ürün yorumlarında güvenilir bir şekilde fikirlerini beyan etmektedir. Ürün alıcıları özellikle bu yorumlardan aklındaki soru işaretlerini kolaylıkla netleştirebilir. Kibrit çöpü bilezik görüntüsü ile birçok kadını cezbedecek nitelikler taşımaktadır. Alınabilecek en hoş hediyeler arasında yer almaktadır.

 

Kar Sarraf 10 Gr 22 Ayar İşçiliksiz Kibrit Çöpü Bilezik Yorumları

Kar Sarraf 10 Gr 22 Ayar İşçiliksiz Kibrit Çöpü Bilezik Yorumları

Farklı yerlerde satışa sunulan kibrit çöpü bilezik ufak çaplı fiyat araştırmaları ile bütçeye uygun olanı tercih edilebilir. Altında bulunan iyonlar vücutta bulunan damar, sinir ve hücreleri uyarmaya yardımcı olmaktadır. Sadece bununla kalmayıp aynı zamanda ciltte bulunan hücrelerin yenilenmesini sağlayarak daha iyi görünümlü bir cilde sahip olunmasını sağlamaktadır. İşçiliksiz olan kibrit çöpü bilezik takılan kolda rahatsızlık hissi vermez. Böylelikle herhangi bir zarar oluşmamaktadır. 22 ayar şeklinde satışa sunulması alıcılar için büyük bir avantaj sağlamaktadır. Aynı zamanda 22 ayar olması takma ve saklama kolaylığı da sunmaktadır. Bu şekilde ufak çaplı yatırımlar da yapılabilmektedir. Kar sarraf 10 gr 22 ayar işçiliksiz kibrit çöpü bilezik fiyatı ve detayları Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz hızlı ve pratik bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.