Karaca Home April Fuşya %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı

649 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Home April Fuşya %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ömeroğlu Satıcı Ünvanı: ÖMER BAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1321021971
    Bu ürün Ömeroğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Home April Fuşya Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı --

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Karaca Home April Fuşya %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı

Karaca Home April fuşya %100 pamuk çift kişilik nevresim takımı çiçekli bir nevresim takımıdır. Dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Evde bahar ve yaz esintisi isteyen müşterilere hitap eder. Canlı renkleriyle cıvıl cıvıl bir görünüme sahiptir. Çiçek desenleri içerir. Yüzde yüz pamuktan üretilen bu takım sağlık ve kullanım açısından oldukça konforludur. Her mevsim kullanılan Karaca Home April fuşya pamuk çift kişilik nevresim takımı terlemeye neden olmaz. Pamuklu şık ve konforlu yapısıyla yatak odalarına ışıl ışıl renk katar. Dekorasyon ürünü olarak da kullanılan bu takımı kullanım koşullarına uyarak uzun yıllar kullanabilirsiniz. Doğal ve nefes alan son teknolojiyle üretilmiş kumaşlardan üretilir. Nem tutmayan özelliğe sahip bu ürün yumuşak, esnek ve dayanıklı bir yapıya sahiptir.

  • Çift kişilik tasarım
  • Nefes alan kumaş
  • Çiçek desenli ve pamuklu

Kullanışlı Karaca Fuşya Nevresim Takımı Özellikleri

Kullanışlı Karaca Fuşya Nevresim Takımı Özellikleri

Karaca fuşya nevresim takımı çift kişilik yataklar için uygundur. Fuşya renkli ve çiçek desenlidir. Set içeriğinde nevresim, lastiksiz yatak çarşafı ve iki adet yastık kılıfı bulunur. Nevresim 200 x 220 cm ölçülerindedir. Yatak çarşafı 240 x 260 cm boyutlarında yer alır. Son olarak setin içinde 50 x 70 cm iki adet yastık kılıfı bulunur. Tüm bu boyutlar çift kişilik yataklar için uygundur. Yatak odalarına şıklık katan bu takımı uzun süreli kullanmak için 30 derecede yıkamanız gerekir. Kurutma makinesinde kurutulur ve ütü için uygundur. Yıkama sonrasında yıpranma ve solma yapmaz. Nefes alan bir kumaşa sahiptir ve doğal iplerden elde edilir. Nem tutmaz, bu yüzden terlemeye sebep olmaz. Dört mevsim kullanılır. Müşterilere cıvıl cıvıl bir görünüm sağlar. Ürünü sağlık, konfor ve şıklık açısından tercih edebilirsiniz.

Karaca Çift Kişilik Nevresim Takımı Kullanımı

Karaca Çift Kişilik Nevresim Takımı Kullanımı

Karaca Home April fuşya pamuk çift kişilik nevresim takımı yorum kısmında ürünün kalitesine, canlılığı ve dokusuna dikkat çekilir. Yerli üretim ürünü olan bu takım dekorasyon açısından beyaz, krem, fuşya, pembe ve yeşil renkli odalarınızda tercih edebilirsiniz. 30 derecede yıkama yapıldığı takdirde uzun yıllar renkler solmadan kullanabilirsiniz. Çarşaf standart ölçüdedir. Kumaş dokuması ranforce olarak yapılır. Tema olarak desenli nevresim takımı kategorisindedir. Karaca Home April fuşya pamuk çift kişilik nevresim takımı kullananlar ürünü en çok yazın serin, kışın ise sıcak tutma özelliğinden dolayı tercih eder. Evlere bahar ve yaz esintileri getiren bu nevresim takımı yatak odalarını şık ve konforlu hale getirir. Ritmik çiçek desenleri ve pamuk yapısı hem göze hem de müşterilerin sağlığına hitap eder. Bu imkanlardan faydalanmak için yatak odalarınızda kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatı ile Karaca April Nevresim Takımı

Uygun Fiyatı ile Karaca April Nevresim Takımı

Karaca Home April fuşya %100 pamuk çift kişilik nevresim takımı fiyat olarak her müşteri grubuna hitap eder. Nevresim takımı set halinde satılır. Setin içinde nevresim, çarşaf ve iki tane yastık kılıfı bulunur. Çarşaf lastiksiz düz özelliktedir. Çift kişilik olan bu ürün dört mevsim kullanıma uygundur. Özel teknolojiyle üretilen kumaşı sayesinde terleme yapmaz ve nem tutmaz. Nefes alan teknolojiye sahiptir. Pamuklu kumaştan üretilen takım alerjik bünyeler için de sağlıklıdır. Dokusu ve yumuşaklığıyla müşteriye konforlu bir his yaratır. Aynı zamanda dekoratif olarak canlı bir şıklık katar. Karaca Home April fuşya pamuk çift kişilik nevresim takımı fiyatı müşteriler açısından caziptir. Hem kullanım açısından hem de dekoratif açıdan şık ve modern görünüm sağlayan bu ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.