Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti

640 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Çift Kişilik
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Neda Homes Satıcı Ünvanı: EDA YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9680675043
    Bu ürün Neda Homes tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Karaca home eldora gri örgü battaniyeli nevresim takımı seti----set içeriği----nevresim / duvet cover 200 x 220 cm --yatak çarşafı / bed sheet 240 x 260 cm --volanlı yastık kılıfı / pillow sham 50 x 70 cm (2 adet / 2 pcs.)--örgü battaniye / knitted blanket 200 x 220 cm----nevresim: %100 pamuk--battaniye: %100 akrilik--

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Karaca Home 200.15.01.0192 Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti

Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti modeli, evinize estetik bütünlük kazandırmaya yardımcı olur. Çeyiz için uygun olan ürün, modern ve hoş çizgilere sahip deseniyle beğeni toplar. Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti hemen hemen her dekorasyona temasına uyum sağlar. Çift kişilik formda üretilmiş ürünün ebadı, 200 x 200’dür. Bu anlamda rahat bir kullanım sunar. Konforlu kumaş dokusu, sağlıklı gece uykuları için ideal ortamı sağlamaya yardımcı olur. Bu yönüyle organik kullanım arayan kullanıcılar için uygundur. Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti, pamuklu kumaşıyla yüksek hava geçirgenliğine de sahiptir. Bu özellik sayesinde gece boyunca terlemeden, rahat ve derin bir uyku çekebilirsiniz.

  • Gri renk yoğunluğuna sahiptir.
  • Yumuşak dokulu ve pamuklu materyalden oluşur.
  • 200 x 200 ebat içerir.

Karaca Home Eldora Battaniyeli Nevresim Takımının Özellikleri

Karaca Home Eldora Battaniyeli Nevresim Takımının Özellikleri

Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti kapsamlı bir içeriğe sahiptir. Söz konusu set içeriğinde 5 adet parça vardır. Paket içeriğindeki nevresim, 200 x 200 cm ölçülerine sahiptir. Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti, 200 x 220 cm ölçüsüne sahip bir adet örgü battaniye de sunar. Paketteki bir diğer parçalardan biri de 240 x 260 cm ölçülerine sahip yatak çarşafıdır. Sete, iki adet volanlı yastık kılıfı da dâhil edilmiştir. Yastık kılıflarının her biri, 50 x 70 cm ölçülerindedir. Çok yönlü kullanımlara uygun olan set, kaliteli kumaşıyla dikkat çeker. Setteki nevresim, %100 pamuk olacak şekilde tasarlanmıştır. Battaniyede ise %100 akrilik materyal tercih edilmiştir. Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti, lastiksiz formuyla da beğeni toplar.

Karaca Home Eldora Gri Battaniyeli Nevresim Setinin Tasarımı

Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti nitelikli bir hayal gücüyle tasarlanmıştır. Yatak odanızın estetik bütünlüğünü artırmak üzere söz konusu seti tercih edebilirsiniz. Şık tasarıma sahip ürün, hoş ve zarif çizgiler içerir. Gri ve beyaz renklerin yoğun olarak işlendiği model, Karaca Home Eldora Serisi özelinde sunulur. Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti söz konusu seri içinde en fazla başvurulan seçeneklerden biridir. Pamuk ve akriliğin uyumlu birlikteliğinden oluşan ürün, kullanıcıların cildinde eşsiz bir his bırakır. Kumaşının benzersiz dokusu, dinlendirici ve sıcak bir etki sağlar. Kullanıcılarda iyi hisler uyandıran ürünün tasarımının zarif tasarımı, hoş dokusuyla muhteşem uyum yakalar. Doğallığın yenilikçi çizgilere kavuştuğu ürünü tercih ederek yatak odanıza şık bir parça kazandırabilirsiniz.

Karaca Home Eldora Nevresim Takımı Kaliteli midir?

Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti yorumları, üründen memnun kalan kullanıcıların geri bildirimlerinden oluşur. Siz de söz konusu ürün modelini tercih ederek yatak odanızın görünüşünü baştan aşağı değiştirebilirsiniz. Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti tek bir ürünle dahi yatak odasının tüm havasını değiştirmeye yardımcı olur. Gri ve beyaz renklerin hâkim olduğu set, zarif dokusuyla estetik duruşu kaçınılmaz kılar. Bu anlamda kaliteli bir ürün sunan ürün, birinci sınıf seviye materyalleriyle de dikkat çekicidir. Pamuk ve akrilik gibi materyaller içeren ürün, temiz ve sağlıklı bir uyku deneyimi sunar. Karaca Home Eldora Gri Örgü Battaniyeli Nevresim Takımı Seti fiyatı ise bütçe dostu bir nitelik taşır. Ürünü Trendyol ayrıcalığıyla satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.