Karaca Home Festival Mürdüm Çift Kişilik Pamuk Battaniye

851 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Çift Kişilik
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Home Festival Mürdüm Çift Kişilik Pamuk Battaniye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: wellproducts Satıcı Ünvanı: ŞEVKET NOMAN EKİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3280204925
    Bu ürün wellproducts tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün Ölçüleri Battaniye : 180x220 cm Ürün Özellikleri Yatak Örtüsü %60 Pamuk %35 Akrilik %5 Polyester YIKAMA TALİMATI * Makinede veya elde max. 30 derecede ters çevirerek yıkayınız. * Çamaşır suyu ve leke sökücü kimyasallar kullanmayınız. * Yıkama esnasında koyu renkleri mümkün olduğunca ayrı tutunuz. * Islak bekletmeden kurutma işlemine geçiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 180 x 220
  • Renk Mor

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni60% Pamuk, 35% Akrilik, 5% Polyester
Geri Bildirim Ver

Karaca Home Festival Mürdüm Çift Kişilik Pamuk Battaniye

Kaliteli gece uykuları için yatağın rahat olması ve vücut sıcaklığının ideal seviyelerde tutulması gerekir. Kendinizi sıcak tutarak kaliteli bir uyku deneyimi yaşamak için tercih edebileceğiniz Karaca Home Festival mürdüm çift kişilik pamuk battaniye yüksek kalite algısı ile üretilir. Nitelikli ev aletlerinin üretimine devam eden firma, yatak odanızda ihtiyaç duyduğunuz materyallerin üretimini de sağlar. Yumuşak dokusu ve uygun boyutlarıyla çift kişilik yatağı kaplayacak şekilde üretilen ürün, vücudunuzu sıcak tutmanız için uygun bir yapıya sahiptir. Estetik görüntüsüyle yatak odası dekorasyonunu tamamlayacak olan parça, bu alanda yaratıcı fikirler ortaya koymanızı sağlar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız Karaca Home Festival mürdüm çift kişilik pamuk battaniye ile rahat bir uyku çekebilir, yatağınızın üzerinin estetik bir duruşa sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

  • Yumuşak doku
  • Estetik görünüm
  • Nefes alan yapı

Estetik Görüntüsü ile Karaca Home Festival Pamuk Battaniye

Estetik Görüntüsü ile Karaca Home Festival Pamuk Battaniye

Etnik bir görünüme sahip olan Karaca Home Festival mürdüm çift kişilik pamuk battaniye TYC00041765978 yüzeyinde yer verdiği fil desenleriyle sıra dışı bir tasarımı yatak odanıza getirir. Fil desenini çevreleyen geometrik figürler ürüne hareketlilik katar. Yatak odanızda oluşturduğunuz tasarımı şık bir şekilde tamamlayacak ürün, dekorasyon anlamında öne çıkar. Şık renk tonuyla dikkat çeken Karaca mürdüm battaniye psikolojik olarak rahatlamanıza yardımcı olur. Uyumadan önce göreceğiniz renkler, sakin bir uyku geçirmenize yardımcı olur. Yumuşak alt tonu ve rengiyle rahatlamanızı sağlayacak olan ürün, uykuya geçmeden önce sakinleşmenize yardımcı olur. Estetik duruşu ve detaylı şık tasarımıyla öne çıkan ürün, yatak odanızdaki dekorasyonu tamamlamanıza yardımcı olur. Avantajlı fiyatlar ile satın alacağınız Karaca Home Festival çift kişilik pamuk battaniye ile yatak odanızı şık bir şekilde dekore edebilirsiniz.

Rahat Dokusu ile Karaca Home Festival Pamuk Battaniye

Rahat Dokusu ile Karaca Home Festival Pamuk Battaniye

Uyku esnasında vücudunuzun üzerinde hissedeceğiniz parçaların yumuşak bir dokuya sahip olması ve sizi uyku sırasında rahatsız etmemesi gerekir. Bedeninizin üzerinde ağırlık yapmadan sizi sıcak tutacak olan parçalar rahat bir şekilde uyumanıza yardımcı olur. Pamuklu yapısıyla rahat hissetmenizi sağlayan Karaca Festival battaniye vücudunuzu tamamen kavrar. 180 x 220 cm boyutlarında üretilen ürün çift kişilik yatak üzerinde bedeninizi tamamen kapatarak sıcak kalmanızı sağlar. Nefes alan pamuklu dokusu ile vücut sıcaklığınızın gece boyunca ideal ölçülerde kalmasına yardımcı olur. Yumuşak dokusuyla öne çıkan Karaca Home Festival battaniye bedeninizin üzerinde ağırlık yapmadan sizi rahat hissettirir. Çift kişilik yatak ölçülerinde üretilen parça bu alanın tamamen kapatılmasını ve hava alışverişinin kontrol altında tutulmasını sağlar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız parça ile rahat bir şekilde uyuyabilir, yeni günde zinde başlayabilirsiniz.

Uygun Fiyat Seçenekleri ile Karaca Home Festival Battaniye

Uygun Fiyat Seçenekleri ile Karaca Home Festival Battaniye

Gece rahat bir şekilde uyumak bir sonraki güne enerjik bir şekilde uyanmak için önem arz eder. Rahat geçirilen gecenin sonunda kendinizi dinlenmiş hissedeceğiniz için ertesi gün daha verimli bir şekilde gününüzü geçirebilirsiniz. Uyku esnasında size eşlik edecek olan eşyaların seçimi de bu nedenle önem arz eder. Seçeceğiniz ürünlerin uyku boyunca sizi rahatsız etmemesi ve size kaliteli ve konforlu bir uyku deneyimi sunması gerekir. Trendyol üzerinde uygun aralıklarda yer alan Karaca Home Festival mürdüm çift kişilik pamuk battaniye fiyatları sayesinde bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Ürün sayfasında Karaca Home Festival mürdüm çift kişilik pamuk battaniye kullananlar tarafından yazılan yorumlar bulunur. Deneyimli müşteriler tarafından yazılan Karaca Home Festival mürdüm çift kişilik pamuk battaniye yorumları bölümünü okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.