Karaca 4lü Hatır Hüp Kahve Makineli Elektrikli Çeyiz Seti Kırmızı

10.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca 4lü Hatır Hüp Kahve Makineli Elektrikli Çeyiz Seti Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: chefreyon Satıcı Ünvanı: HA YALÇINOĞLU E-TİCARET ZÜCCACİYE VE PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454172719200001 Vergi Kimlik Numarası: 4541727192
    Bu ürün chefreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca 4lü Hatır Hüp Kahve Makineli Elektrikli Çeyiz Seti Kırmızı----İçerik---- --
  • 1 Adet Karaca Çeyiz Tost Makinesi
  • 1 Adet Karaca Hatır Hüp
  • 1 Adet Karaca Pro-midi 3lü Blender Set
  • 1 Adet Karaca Çeyiz Çay Makinesi
  • ----Özellikler----Karaca Çeyiz Tost Makinesi----Döküm Izgara Lezzeti--Yanmaz yapışmaz döküm plaka yüzeyi ile tüm ızgaralar daha lezzetli olacak----Ekstra Kapasite--6 Kişilik ızgara ve tost yapma alanı----2000 W Ekstra güçlü----Ürün Özellikleri-----Kolay temizleme bulaşık makinesinde yıkanabilir plakalar---4 Kademe pişirme seviyesi---Izgara Tost yapabilme imkanı---Kilitleme özelliği taşıma kilidi ve dik durma özelliği ile kolay saklama---Granit kaplama------Karaca Hatır Hüp Türk Kahve Makinesi Kırmızı----Özellikler-----535 W---Otomatik ısı ayarı, kahveyi en doğru ısıda bol köpüklü pişirmek üzere tasarlandı---Taşma önleyici sistem---Otomatik Kapanma---Kolay temizleme-60 cc'lik fincan ile toplam 5 adet (300 cc) kahve yapma kapasitesi----Karaca Hatır Hüp türk kahve makinesidir. Süt tozu, süt, neskafe vb. kahve malzemelerinin kullanımı için uygun değildir.----Karaca Çeyiz Çay Makinesi----1650 W ısıtma sistemi--1,8 lt kapasiteli büyük su ısıtıcı--0,95 lt kapasiteli çelik demlik--Paslanmaz çelik çay filtresi--Paslanmaz çelik gövde--Otomatik sıcak tutma--Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi--Su ısıtıcı olarak kullanım--360 derece dönebilen güç tabanı--Gizli rezistans--Parmak izi bırakmaz----Çeyiz Blender Set----Özellikler-----550 W---220-240 V/50-60 Hz---Ayrılabilir gövde--Çıkarılabilen ve kolayca temizlenen aksesuarlar---Kolay yıkanabilen paslanmaz çelik bıçaklar-

Ürün Özellikleri

  • Sesli İkaz Var
  • Taşma Emniyeti Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Fincan Kapasitesi 5 Fincan
  • Materyal Çelik
  • Otomatik Kapanma Var
  • Damlama Emniyeti Yok
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Renk Kırmızı
  • Özel Pişirme Modu Yok
  • Cezve Malzemesi Plastik
  • Otomatik Su Alımı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Karaca 4'lü Kırmızı Hatır Hüp Kahve Makineli Elektrikli Çeyiz Seti

Mutfak eşyaları hem günlük hayatı hem de yemek hazırlamayı kolaylaştıran ürünlerdir. Bu eşyalar genellikle ihtiyaca bağlı olarak tek tek satın alınır. Kimi istisnai durumlarda ise mutfak eşyalarının set hâlinde alınması önem kazanır. Şüphesiz evlilik öncesi dönem de bu istisnai durumlardan biridir. Yeni evlerine taşınacak çiftlerin tüm eşyalarının tam ve eksiksiz olması istenir. Karaca 4lü kırmızı çeyiz seti, böyle bir durumda gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir üründür. Bu ürünü satın alarak mutfak eşyası ihtiyaçlarınızı hem tasarruf ederek hem de kaliteden ödün vermeden tek seferde karşılayabilirsiniz. Karaca 4lü kırmızı çeyiz seti, mutfak eşyası ihtiyaçlarını toplu hâlde çözmek isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir.

  • 4 üründen oluşur
  • Kırmızı renklidir ve şık bir tasarıma sahiptir
  • 2 yıl garantilidir

Karaca 4lü Kırmızı Çeyiz Setinin Özellikleri Nelerdir?

Karaca 4lü Kırmızı Çeyiz Setinin Özellikleri Nelerdir?

Karaca 4lü Hatır Hüp kahve makineli elektrikli çeyiz seti, toplamda dört adet farklı mutfak eşyasından oluşur. Bu ürünler; Çeyiz tost makinesi, Hatır Hüp Türk kahvesi makinesi, Çeyiz çay makinesi ve Pro-midi 3’lü blender seti olarak sıralanır. Bu eşyalardan her biri, kullanım alanındaki tüm beklentileri karşılayacak ve mutfakta size büyük yardımı dokunacak ürünlerdir. Hepsinin tasarımında kırmızı renge yer verilmiştir. Tost makinesi ile tek seferde altı kişilik lezzetli tostlar hazırlayabilirsiniz. Hatır Hüp Türk kahvesi makinesi, enfes kahveler için özel olarak geliştirilmiştir. Beş fincan kahve yapabilme kapasitesine sahiptir. Çay makinesi, geniş hacmi sayesinde aileniz, sevdikleriniz ve misafirleriniz için tadına doyulmaz çaylar hazırlamanıza imkân verir. Blender seti ise en zorlu işlemleri dahi gerçekleştirmenizi sağlayacak olan güçlü bir motora sahiptir.

Karaca 4lü Kırmızı Çeyiz Seti Kullanışlı ve Şık mı?

Karaca 4lü kırmızı çeyiz seti, pek çok açıdan son derece kullanışlı bir üründür. Set içerisinde yer alan ürünlerin sağladığı faydalar, mutfakta zamandan tasarruf etmenize imkân tanır. Böylece ailenize ve sevdiklerinize daha çok vakit ayırabilirsiniz. Seti satın aldığınız andan itibaren küçük ev aletlerine yönelik ihtiyacınızı ortadan kaldırmış olursunuz. Bu durum, özellikle evlilik öncesi gibi yoğun dönemlerde zamandan ve efordan tasarruf etme imkânı sağlar. Birbirlerinden bağımsız olarak alınmış küçük ev aletleri, mutfak gibi görece sınırlı bir alanda uyumsuz bir görüntü yaratabilir. Karaca 4lü Hatır Hüp kahve makineli elektrikli kırmızı çeyiz seti, bu sorunu çözmek için de birebirdir. Setteki tüm ürünler hoş bir uyum yaratacak şekilde kırmızı renkli tasarımlara sahiptir.

Karaca 4lü Kırmızı Çeyiz Seti Kaliteli ve Uzun Ömürlü mü?

Küçük ev aletlerinin kalitesi ve buna bağlı olarak vadettikleri kullanım ömrü, her zaman için önem arz eder. Yeterli kalite düzeyinde olmayan ürünler, zaman içinde kolayca bozulabilir ya da arıza yapabilir. Karaca 4lü kırmızı çeyiz seti içindeki ürünler, size bu sorunları yaşatmaz. Her biri oldukça kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Hem sıcak su gibi aşınma yaratabilecek unsurlara hem de fiziksel darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Set içindeki aletlerin 2 yıl garantili olması uzun kullanım ömrünü destekler. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Karaca 4lü Hatır Hüp kahve makineli elektrikli kırmızı çeyiz seti yorumlarını inceleyerek hem şık tasarımları ile mutfağınıza farklı bir hava katacak hem de fonksiyonel özellikleri sayesinde zamandan ve efordan tasarruf etmenize imkân tanıyacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.