Karaca New 84 Parça Kutulu Dora Çatal Kaşık Bıçak Takımı 6051

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.299 TL

Ürün Bilgileri

Karaca New 84 Parça Kutulu Dora Çatal Kaşık Bıçak Takımı 6051

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Live Shop Satıcı Ünvanı: İSMAİL MANAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6110170467
    Bu ürün Live Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca New 84 Parça 12 Kişilik Kutulu Dora Çatal Kaşık Bıçak Takımı 6051 Set İçeriği 12 adet Yemek Kaşığı
  • 12 adet Yemek Çatalı
  • 12 adet Yemek Bıçağı
  • 12 adet Tatlı Kaşığı
  • 12 adet Tatlı Çatalı
  • 12 adet Tatlı Bıçağı
  • 12 adet Çay Kaşığı
  • Malzeme: 18/10 Paslanmaz Çelik Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Karaca New 84 Parça Kutulu Dora Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Mutfakların ve yemek masalarının vazgeçilmezi olan çatal bıçak takımları sayesinde sofra düzeninde bütünlük elde edilir. Bu set, aynı renge ve tasarıma sahip olduğundan müşteriler için kolaylık sağlar. Hazırlanan sunumlara son dokunuşu yapan Karaca New 84 parça kutulu Dora çatal kaşık bıçak takımı 6051 153.02.01.0213 model numarası ile aratılabilir. Müşterilerin beğenerek kullandığı ve mutfakların önemli parçaları arasında yer alan ürün, estetik duruşuyla dikkatleri üzerine çeker. Tasarım bakımından sadeliğin yoğun olduğu parçalarda şıklık da beraberinde gelir. İdeal boyutuyla yemek yerden kolaylık sağlar, hazırlanan sofralara rahatlıkla uyum sağlar. Masa örtüsü ve runner gibi yemek masalarını öne çıkaran unsurlar, çatal bıçak takımıyla süslenir. Karaca Dora ÇKB setini tercih ederek siz de mutfağınıza yatırım yapabilirsiniz.

  • 18/10 paslanmaz çelik
  • 12 kişilik
  • Gümüş renk

Karaca Dora ÇKB Seti ile Zarif Sunumlar

Karaca Dora ÇKB Seti ile Zarif Sunumlar

Mutfakta oldukça sık kullanılan çatal bıçak setinin kaliteli ve uzun ömürlü olmasında fayda vardır. Sürekli olarak yenilenmeyen bu parçaların hem sağlam olması hem de hijyen noktasında sorun oluşturmaması gerekir. Karaca New 84 parça kutulu Dora çatal kaşık bıçak takımı, müşteriler tarafından yıllarca kullanılan bir settir. Gümüş rengi ile farklı konseptlerdeki masalara kolaylıkla uyum sağlar. 84 parça olmasından dolayı 12 kişilik olarak kullanılır. Buna bağlı olarak kalabalık misafirlerin ağırlandığı sofralarda tercih edilebilir. Tam bir kurtarıcı olan parçalar, kolay kullanımları ile dikkat çeker. Özenle hazırlanan misafir sofralarında tercih edilen set parçaları, günlük kullanım imkanı da sağlar. Çeyiz için alınabilecekler ürünlerden bir tanesidir. Sadelikle birlikte ilgi çekici olmayı başaran Karaca Dora çatal kaşık seti sayesinde tarzınızı yansıtan sunumlar yapabilir, yaptığınız işten keyif alabilirsiniz.

Kullanışlı 84 Parça Karaca Dora Çatal Kaşık Seti

Kullanışlı 84 Parça Karaca Dora Çatal Kaşık Seti

Mutfak çekmecelerinde muhafaza edilen çatal kaşık setleri, kullanışlı özelliklere sahip olduğundan sıkça kullanılır ve sunumların odak noktasıdır. Hafif ve pratik bir kullanıma sahip olan Karaca Dora çatal bıçak takımı, yedi farklı parçadan meydana gelir. On ikişer adet yemek yerken kullanılan çatal, kaşık ve bıçak bulunur. Aynı miktarda bulunan, çeşitli tatlıları tüketirken yararlanılan tatlı çatalı, tatlı kaşığı ve tatlı bıçağı da setin büyük çoğunluğunu oluşturur. Son olarak ise on iki adet çay kaşığı da bu setin içerisinde yer alır. Karaca New 84 parça kutulu Dora çatal kaşık bıçak takımı kullananlar açısından yararlanılan her bir parça, 18/10 paslanmaz çelik kalitesine sahiptir. Buna bağlı olarak uzun soluklu kullanım avantajı taşır. Severek kullanılan ürünleri mutfağınıza taşıyarak sizi mutlu kılacak yemek masaları hazırlayabilirsiniz.

Karaca Dora Çatal Kaşık Seti Avantajları ve Fiyatları

Karaca Dora Çatal Kaşık Seti Avantajları ve Fiyatları

Günün belli bir bölümünün geçirildiği mutfaklarda pratiklik sağlayan ve işlevsel ürünlerin yer alması avantaj sağlar. Karaca New 84 parça kutulu Dora çatal kaşık bıçak takımı yorumları, ürünlerin kullanımı kadar temizliğinin de kolay olduğunu belirtir. Bulaşık makinesinde yıkanabilen parçalar, çelik kalitesi ile uzun yıllar boyunca kullanılır. Sunumların dikkat çekmesine ve göze hitap etmesine yardımcı olur. Misafir sofralarının gözdesi olan Karaca kutulu Dora çatal kaşık bıçak takımı, mutfak dolabının çeşitli boyutlardaki çekmecelerinde kolaylıkla muhafaza edilebilir. Ayrıca kutusunun olması, seti öne çıkaran özellikler arasında yer alır. Kalitesine ve özelliklerine göre belirlenen Karaca New 84 parça kutulu Dora çatal kaşık bıçak takımı fiyatları, bütçe dostudur. Size keyif verecek sunumlar ortaya koyabilmek ya da kalabalık davet sofralarını taçlandırmak için Trendyol üzerinden bu ürünü temin edebilirsiniz.