5
Çaydanlık kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Karaca Adelya Indüksiyon Tabanlı Mini Boy Siyah Çaydanlık Takımı

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
649,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Adelya Indüksiyon Tabanlı Mini Boy Siyah Çaydanlık Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Adelya Mini Boy çaydanlık takımı, 0,65 litre demlik ve 1,1 litre suluğu ile ideal miktarda çayınızı tam ayarında ve tadında demlemenizi sağlar. Çelikten oluşması sayesinde sağlıklı ve uzun ömürlüdür. Karaca Adelya İndüksiyon Tabanlı Mini Boy Siyah Çaydanlık Takımı İçerik Hacim: 0,65-1,1 LT
  • Ölçü: 12x10-13x11 cm
  • Malzeme: Çelik Özellikler Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.
  • İndüksiyon kullanımına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Hacim 0 - 1,99 L
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.03.08.1236 Adelya Mini Boy Siyah Çaydanlık Takımı

Karaca Adelya 2 kişilik mini boy siyah çaydanlık takımı, günlük kullanıma uygun ve son derece şık bir üründür. Çabuk ısınıp geç soğuyan bu ürün çayın lezzetini doruklara çıkarmanıza yardımcı olur. Siyah ve metalin şıklığını sunan bu takım özellikle çekirdek aileler için idealdir. Karaca Adelya mini çaydanlık 3 parçadan oluşur. Ürün ile siyah çay ve diğer bitkilerin çaylarını demlemek mümkündür. Karaca Adelya mini boy siyah çaydanlık, kolay temizlenebilen bir yapıdadır. Tek elle bile rahatlıkla taşınabilecek ürün, ideal boyutlardadır. Karaca kalitesini her ayrıntısında yansıtan çaydanlık, şık olduğu kadar dayanıklıdır. Gövdesi, sapları ve kapağı ısıya dirençlidir.

  • Renk: Siyah ve metal
  • Materyal: Paslanmaz çelik
  • Boy: Mini

Karaca Adelya 2 Kişilik Siyah Çaydanlık Takımının Özellikleri

Karaca Adelya 2 Kişilik Siyah Çaydanlık Takımının Özellikleri

Karaca Adelya 2 kişilik mini boy siyah çaydanlık takımı, paslanmaz çelikten üretilen işlevsel bir üründür. İçinde sıvıları muhafaza ettiği için çaydanlığın paslanmaz çelik olması çok önemli bir ayrıntıdır. Karaca Adelya oldukça kalın bir tabana sahiptir. Bu özelliği çaydanlığı harlı ateşe bile dirençli hâle getirir. Alt ve üst hazne hacmi, 2 ile 6 kişi arasında misafire çay hazırlamanızı sağlar. Karaca Adelya neredeyse tüm ocak tiplerinde kullanılabilir. Kulpları ısıya dayanıklı olduğundan hemen yanmaz. Ürünün sap ve gövde bağlantı noktaları çok sağlamdır. Çaydanlık içerisinde süzgeç bulunmaz. Tüketiciler kendi isteklerine göre küçük bir süzgeç yerleştirerek takımı kullanabilirler. Çaydanlığın metal kısmı oldukça kalındır. Bu da ürün ile hazırlanan içeceklerin çabuk soğumasına engel olur.

Karaca Adelya Siyah Çaydanlık Takımının Kalitesi Nasıldır?

Karaca Adelya Siyah Çaydanlık Takımının Kalitesi Nasıldır?

Karaca Adelya 2 kişilik mini boy siyah çaydanlık takımı kalitesiyle göz doldurur. Parlak çeliği, şık sapları ve işlevsel döküm ucuyla ürün kullanıcılardan tam not alır. Özellikle yalnız yaşayan bireyler, yeni evli çiftler, 3 veya 4 kişilik aileler, çaydanlığın performansından son derece memnun kalmıştır. Karaca Adelya 2 kişilik mini boy siyah çaydanlık takımı yorumları bu durumu net olarak ortaya koyar. Öte yandan ürünün kalitesini işlevsel tasarımına borçlu olduğunu da belirtmek gerekir. Bu çaydanlık seti, kullanım koşulları göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Saplar elin kolay kavrayacağı ve kaymaya engel olan malzemeden yapılır. Bu saplar yavaş ısındığı için elin yanmasını olabildiğince önlemeye yardımcı olur. Sıvı, ürünün uç kısmından muntazam bir biçimde dökülür. Alt kısma akıtmayan bu tasarım, temiz bir sunum hazırlamanıza yardım eder.

Karaca Mini Boy Siyah Çaydanlık Takımının Ebatları Nasıldır?

Karaca Mini Boy Siyah Çaydanlık Takımının Ebatları Nasıldır?

Karaca Adelya 2 kişilik mini boy siyah çaydanlık takımı su haznesi ve demlik olmak üzere iki bölümden oluşur. Su haznesinin hacmi 1,1 litredir. Dem kısmının hacmi ise 0,65 litredir. İki kişilik çaydanlık olarak tanımlanan bu ürün, bireylerin demli içme oranına göre 6 kişiye kadar servis yapabilmenizi sağlar. Karaca Adelya 2 kişilik mini boy siyah çaydanlık takımı hem elde hem de bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Yıkama sonrasında yumuşak bir bezle kurutulması, çaydanlığın parlak kalmasına yardımcı olur. Bu işlevsel setin taban ve tavan arası uzunluğu 14 cm’dir. Sap kısmından döküm kısmının ucuna kadar yatay mesafe ise 21 cm şeklindedir. Bu yönüyle ürün dolap içinde, tezgâh üstünde ve raflarda kolayca saklanabilir. Siz de şirin ve dayanıklı bu ürüne sahip olmak için hemen Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.