7
Yemek Takımı kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Karaca Aries Siyah 24 Parça 6 Kişilik Porselen Yemek Takımı

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.718 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.899,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Aries Siyah 24 Parça 6 Kişilik Porselen Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARACA ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0506002476900010 Vergi Kimlik Numarası: 5060024769
    Bu ürün KARACA ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Aries Siyah 24 Parça 6 Kişilik Porselen Yemek Takımı Set İçeriği
  • 6 Adet 27 cm Servis Tabağı
  • 6 Adet 20.5 cm Çukur Tabak
  • 6 Adet 20.5 cm Pasta Tabağı
  • 6 Adet 14 cm Kase
  • Malzeme: Porselen Elde yıkanması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Bone China
  • Parça Sayısı 19-24
  • Renk Siyah
  • Özellik Elde Yıkanabilir
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Karaca Aries Yemek Takımı Siyah 24 Parça 6 Kişilik Porselen

Kimi zaman gündelik kullanım için kimi zaman ise çeyiz için alınan yemek takımları pek çok insanın sofralarını süslemektedir. Özellikle fazla parçalı yemek takımları hem misafir ağırlamak için hem de özel davetlerde kalabalık misafir grupları için idealdir. Karaca Aries siyah 24 parça yemek takımı da hem içindeki çeşitli parçaları hem de porselen estetik tasarımı ile kullanıcıların farklı kullanım amaçlarına uygundur.

 
  • 24 parça
  • Siyah
  • Porselen

Karaca Aries Siyah Porselen Yemek Takımı Özellikleri

Karaca Aries Siyah Porselen Yemek Takımı Özellikleri

Yemek takımları sunum ve estetik için sofralarda oldukça önemli bir konumda yer alır. Sofraları süsleyen ve kimi zaman gündelik kullanımda kimi zaman özel davetlerde çeşitli amaçlarla kullanılabilen yemek takımları farklı kriterlere göre seçilebilir. Karaca Aries siyah 24 parça 6 kişilik porselen yemek takımı 24 parçalık yapısı ile hem gündelik kullanıma hem de özel kullanımlara uygundur. Bu kalabalık yemek takımı ile dilerseniz kalabalık davetlerde misafirlerinizi ağırlayabilir dilerseniz günlük kullanımda ailenizle geçireceğiniz aile yemeklerinde kullanabilirsiniz. İçerisinde 6 adet servis tabağı, 6 adet çukur tabağı, 6 adet 14 cm kase ve 6 adet pasta tabağı bulunmaktadır. Servis tabakları 27 cm çukur tabaklar ise 20.5 cm olması sebebiyle Amerikan servise uygun bir yemek takımıdır. Beyaz porselen üzerine siyah işlemeleri bulunan bu yemek takımında bulunan pasta tabakları da 20.5 cm’dir. Bu sebeple kısır günleri ya da farklı özel davetlerde ikramlıklarınızı rahatlıkla bu tabaklara koyabilir ve sunumunu güzelleştirebilirsiniz.

 

Karaca Aries Siyah Porselen Yemek Takımı Kullanımı

Karaca Aries Siyah Porselen Yemek Takımı Kullanımı

Karaca Aries siyah 24 parça 6 kişilik yemek takımı 6 kişilik olması sebebiyle hem çekirdek aileler için uygundur hem de kalabalık davetler için uygundur. Bu yemek seti içeriği oldukça zengin olmakla birlikte tam olarak 24 adet parça içermektedir. İçerisindeki parçaların büyüklüğü de ideal olduğundan dolayı yemeklerinizi rahatlıkla servis edebilir ve sunumlarınızı süsleyebilirsiniz. Beyaz bir tasarım üzerine siyah işlemeleri bulunan bu yemek takımı estetik olarak da özel günler için eşlikçinizi olabilecek bir niteliktedir. Kullanımda da oldukça kolaylık sağlayan bu yemek takımı Karaca güvencesi ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Hem parça içeriği hem de parçalarının ideal büyüklüğü ile dikkat çeken bu yemek takımı estetik tasarımı ile de çeyizlik amaçlar için uygundur. Bu yemek takımının materyali porselen olduğu için makinede değil elde yıkanması tavsiye edilmektedir. Bulaşık makinesinde ise düşük sıcaklıklarda yıkanması önerilmektedir. Aksi takdirde yemek takımının yapısında bozulmalar meydana gelebilir.

 

Karaca Aries Siyah Porselen Yemek Takımı Fiyatı

Karaca Aries Siyah Porselen Yemek Takımı Fiyatı

Yemek takımları çeşitli amaçlar için satın alınıp sofraları süsleyen materyallerdir. Karaca tarafından üretilen ve Aries serisi içerisinde yer alan bu siyah porselen yemek takımı pek çok kullanıcının kullanımı için oldukça uygundur. Temizlik kurallarında düşük sıcaklıklara dikkat edildiği sürece kullanıcılarına uzun ömürlü kullanım vadeder. Karaca Aries siyah 24 parça porselen yemek takımı yorumları ürünün hem parça zenginliği hem de estetik tasarımı gerekçesiyle genel anlamda oldukça olumludur. Bu yorumlara göz gezdirerek ürün hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ürünü inceledikten sonra Trendyol’da yer alan Karaca Aries siyah 24 parça porselen yemek takımı fiyat bilgisine göz atabilirsiniz. Ürünün fiyatı hem içeriği hem de porselen malzemesi göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır. Dilerseniz ürünü hemen tek tıkla sipariş edebilirsiniz.