Karaca Art Deco 2 Kişilik Kahve Fincan Takımı 80 ml

449 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Art Deco 2 Kişilik Kahve Fincan Takımı 80 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEZENLER Satıcı Ünvanı: SEZEN OVAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6490318773
    Bu ürün SEZENLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Art Deco 2 Kişilik Kahve Fincan Takımı 90 ml Set İçeriği 2 Adet Kahve Fincanı 90 ml
  • 2 Adet Fincan Tabağı
  • Malzeme: Porselen Elde yıkanması tavsiye edilir. Karaca fincanları ile her yudumda kahve keyfine doyun! Aradığınız fincan için doğru ölçüyü seçin: 75-90 ml Klasik Türk kahvesi, 90-120 ml Filtre Kahve, 140–160 ml Double Türk kahvesi keyfiniz için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 2 Kişilik
  • Hacim 80 ml
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Pembe
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Karaca Kişilik Kahve Fincan Takımı Çeşitleri Trendyol'da!

Kahve, günün her saatinde tüketilen geleneksel içecekler arasında yer alır. Kahvaltının ardından, misafir ağırlarken veya çalışırken tüketilen kahve, şık fincanlar eşliğinde sunulur. Fincan seçimi ise kahveye uygun yapılır. Şık tasarımı ve canlı rengiyle dikkat çeken Karaca Art Deco 2 kişilik pembe 90 ml kahve fincan takımı, sunumlarınıza ayrı bir hava katar. İki kişilik olarak tasarlanan bu ürün, modern esintiler taşıyan geometrik çizgileriyle sunum gereçlerinde zarafet arayanların tercihi olur. Aynı zamanda kulp tasarımı ve tabak dizaynıyla da beğenilen takımın öne çıkan özellikleri şöyledir:

  • Pembe renge sahiptir.
  • 2 kişiliktir.
  • Porselenden üretilir.

Karaca Art Deco 2 Kişilik Kahve Fincan Takımının Malzemesi Nedir?

Karaca Art Deco 2 Kişilik Kahve Fincan Takımının Malzemesi Nedir?

Karaca Art Deco 2 kişilik pembe 90 ml kahve fincan takımı porselenden üretilir. Mutfak gereçlerinden sıkça kullanılan bu malzeme, dayanıklı ürünler arasında yer alır. Yüksek ısı kullanılarak imal edilen maddenin bu özelliği fincanların dayanıklılığını yükseltir. Bu sayede set, uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Kolay temizlenen fincanların içerisine tat ve koku sinmez. Farklı kahve çeşitleri bu takımla tüketilebilir. Aromalı kahvelerin ardından ürünler basitçe yıkanarak muhafaza edilebilir. Ayrıca porselen kullanımının insan sağlığına herhangi bir zararı yoktur. Mikropları içerisinde barındırmayan kahve fincanları, ısıyı bir süre muhafaza edebilir. Tüketim boyunca çok hızlı soğumayan içecekler sohbetlere eşlik eder. Kahve severler için özel olarak tasarlanan Art Deco fincan takımını tercih ederek şık sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Karaca Art Deco Kahve Fincan Takımı Hangi Kahve Çeşitleri İçindir?

Karaca Art Deco Kahve Fincan Takımı Hangi Kahve Çeşitleri İçindir?

Kahve çeşitleri için farklı boyutlara sahip fincan modelleri bulunur. 90 ml boyutuna sahip olan Karaca Art Deco 2 kişilik pembe fincan takımı, bu türden içecekler için idealdir. Türk kahvesinin yanı sıra farklı içecekler için de elverişlidir. Espresso gibi nispeten daha küçük bardaklarda ikram edilen kahveler bu ürünle içilebilir. Özellikle yoğun tada sahip kahvelerin servisi için idealdir. 90 ml kahve fincanında lezzetli Türk kahvesi hazırlamak için ortalama 6 gr kahve kullanılır. Çekirdek yoğunluğuna göre bu miktar değişebilir. Porselen kahve fincanında tüketilen kahveler, cezve ya da makinede hazırlanabilir. Karaca Art Deco 2 kişilik kahve fincan takımı 90 ml ebatıyla bol köpüklü sunumlar yapmak için idealdir. Aynı zamanda aromatik kahve sunumları için de tercih edilebilir.

Karaca Art Deco Pembe Kahve Fincan Takımı Şık ve Kaliteli midir?

Karaca Art Deco Pembe Kahve Fincan Takımı Şık ve Kaliteli midir?

Karaca Art Deco 2 kişilik pembe 90 ml kahve fincan takımı oldukça şık ve kalitelidir. Ürün, rengi ve fincan formu sayesinde modern bir görünüme sahiptir. Karaca Art Deco 2 kişilik kahve fincan takımı pembe renge ile dikkat çeker. Ürün iki kişilik kullanım için uygundur. Fincanın dış kısmı ve tabağı çizgisel tasarımla hareket kazanır. İçi ise beyaz renge sahiptir. Kulp kısımlarında altın kaplama bulunan ürün, üçgen tutma kesimiyle dikkat çeker. Kare tabağı ise ürünün farklı bir hava kazanmasını kolaylaştırır. Ürün setinde pembe ve gold renginin uyumu dikkat çeker. Fincanın kare formunda tasarlanan ayak kısmı, modern bir detay olarak göze çarpar. Porselenden üretilen Art Deco fincan takımı, uzun süre kullanım için uygundur. Dayanıklı malzemesi sayesinde sıcaktan etkilenerek deforme olmaz. Karaca Art Deco 2 kişilik pembe 90 ml kahve fincan takımı yorumlarını okuyarak kullanıcıların ürün hakkındaki görüşlerini öğrenebilir, ardından bu seti Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.